Cafea cu aroma de femei si bebelusi*102*
Raspunsuri - Pagina 12
Dodo-pui spune:
am lipsit motivat..
Suntem in parametri nostri -deci suntem bine!
Ieri am facut vaccinul de 2luni Isabellei

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Maadi spune:
Dodo, ma bucur ca sunteti "in parametri". Au si trecut 2 luni, nu-mi vine sa cred. Cum se simte dupa vaccin? 

Fetelor dar tare lenese ati mai fost zilele acestea.
Marule, au ajuns ai tai, bine sanatosi? Cred ca esti in al9lea cer.
Princpeso mi-ai dat de lucru diseara cu placinta. Suna fff bine.
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maadi Dodo, ma bucur ca sunteti "in parametri". Au si trecut 2 luni, nu-mi vine sa cred. Cum se simte dupa vaccin? ![]() ![]() |
E ok nu a facut febra ;a plans f mult la intepatura

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
maristef spune:
Vaiiiiiiiiiii, deja am pierdut cateva capitole

Si inca mai pierd...
dar promit ca ma pun la curent (la 220 am intrat deja asa ca aici sper sa mearga mai usor
) cu restul capitolelor!
O saptamana o sa ies din peisaj ca la noapte decolam la mare.
si la ora asta inca mai am bagajele de adunat

Sa va gasesc sanatoase si bebeii sanatosi si voiosi.
Pupaceala la toata gashkaaa

Mama Biutei
mexxa spune:
Salutaree
Am o stare de
...nu da nimeni un pahar de vin, o berica sa mai treaca supararea??
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
wonderful spune:
EXCELENT!!!! Si din pacate, adevarat.....
Top 10
Romanii sunt obsedati. De diferite lucruri...Asta n-ar fi o problema daca aceste obsesii ar fi constructive. Uite, japonezii sunt obsedati de electronica si au ajuns unde au ajuns. Francezii sunt nespalati dar au nasuri fine si sunt obsedati de parfumuri. Si uite unde au ajuns. Si exemplele ar putea continua. Din nefericire, la noi obsesiile nu sunt de natura colectiva. Adica, desi romanii impartasesc cam aceleasi obsesii, ele sunt profund egoiste si privesc fericirea personala chiar in detrimentul tuturor celorlalti.
TOP 10 OBSESII ROMANESTI
1.Obsesia cu "casa pe pamant". Toata lumea si-ar da 20 de ani din viata ca sa aiba casa pe pamant. Nu conteaza ca vei sta ORE IN SIR in trafic!!! Nu conteaza nimic! Casa pe pamant sa fie!
2.Obsesia televizorului. Romanul e devorator de televiziune. S-au facut niste cercetari si cica noi am fi cam cei mai avizi din Europa. Adica ne uitam cel mai mult la televizor. Si, asta e geniala, avem cele mai multe televiziuni!!! Mi se pare fascinant ca romanul este "europeanul" cel mai telespectator avand in vedere ca in Romania sunt, cu cateva exceptii, cele mai imbecile si mai de prost-gust productii!
3.Obsesia Coelho. Daca n-ai citit Coelho.... n-ai viitor frate! "Pai am citit Dostoievski, Tolstoi, Salinger, Marin Preda, Nichita Stanescu..."
4.Obsesia tzatzelor. Aproape toti producatorii TV au urmatoarea obsesie:"Tzatzele aduc rating!" Si stiti ce e misto? Ca de cativa ani incoace s-a dovedit a fi complet fals. Oamenii au la dispozitie internetul pentru laba.. Dai un click si gata! Cine dracu' mai asteapta emisiunea cu " Mama Natura" ca sa-i "de in cap lu' mutu".. (scuze Adriane dar asa e expresia! Daca vrei schimbam: "sa-i dea in cap lu' Chivu")
5.Obsesia messenger.. Asta e, totusi, un fenomen global. Pai daca a ajuns mama sa-mi dea buzz si sa-mi reproseze ca stau pe invisible...
6.Obsesia haiduceasca. Dupa o sticla-doua de vin si cel mai prapadit roman devine haiduc la orice nunta. Fura mireasa, cere rascumparari... Si dup-aia, haiducia maxima. "Pusca si cureaua lataaaaaa...". Apoi recunoaste ca e impotent: "Ce barbat AM FOST odataaaaa..."
7.Obsesia auto. In Romania exista cea mai dinamica piata auto. Punct. Pe strazile noastre exista masini cum n-au vazut nici parizienii, nici londonezii... Punct.
8..Obsesia carnii din congelator. Cu toate ca au trecut 20 de ani de cand gasesti sute de feluri de carne si la 4 dimineata, romanul inca isi mai incarca pana la refuz congelatorul. Sa fie acolo... Cine stie...
9.Obsesia celulara. Pentru roman, telefonul mobil reprezinta un "statement". Am vazut vanzatoare in magazinul Titan care aveau telefon de 3 ori mai scump ca al meu desi eu poate castig de 30 de ori mai mult. Asta e un mare mister. Cum ajunge un om cu salariu de 10 milioane sa aiba un mobil de 20 de milioane? Si sa dea beep cu el!!!!!!!
10.Obsesia "daca ala nu face, de ce sa fac io?". Asta de obicei e completata si cu o doza de mandrie: "Ce? Sunt mai prost?!" DA!
maru spune:
raportam parinti ajunsi cu bine, atmosfera cool acasa, le place (mama ce teama mi-era de asta) inca le place, mai bine scris
va pupez pe toate
wonderful spune:
Marule,parintii tai tre' sa fie in al 9 lea cer.Ai multe sa le arati asa cati trebuie energie multa.Sa aveti parte de clipe minunate de care sa va amintiti cu drag toata viata.
aidaciolac spune:

Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"