Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna fetele!
Felicitari pt bebei! Simina si Mihamora sa va traiasca puiutii!
Maine merg si eu la eco.
Am si eu o intrebare, nu e asa ca avem dreptul la o zi libera pe luna pt analize, eco etc???
La munca la mine parca e lagar, frate! Nu libere de 1 dec, 1 mai, rusalii ori ce se mai da.... Acum pb si cu dusul la eco, m-am saturat!
Scuzati pt nervi... dar ...
Va pup!

15+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Buna fetele!
Maine merg si eu la eco.
Am si eu o intrebare, nu e asa ca avem dreptul la o zi libera pe luna pt analize, eco etc???
La munca la mine parca e lagar, frate! Nu libere de 1 dec, 1 mai, rusalii ori ce se mai da.... Acum pb si cu dusul la eco, m-am saturat!
Va pup!

15+
VEDETUTA

Dap din cate stiu ai dreptu in fiecare trimestru la o zi libera, dar nu pentru eco ci pentru analizele alea obligatorii. Nu ai primit d la lucru o fisa d luare in evidenta a gravidei? K acolo scrie toate drepturile.

Ramona +16 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Buna fetele!
Maine merg si eu la eco.
Va pup!

15+
VEDETUTA

Art. 15. - Angajatorii au obligatia de a acorda salariatelor gravide dispensa pentru consultatii prenatale in limita a maximum 16 ore pe luna, in conditiile prevazute la art. 2 lit. f), in cazul in care investigatiile se pot efectua numai in timpul programului de lucru, fara diminuarea drepturilor salariale.

din Ordonanta de urgenta nr. 96/2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca - obligatorie pentru toti angajatorii.
Bafta maine la echo

monis 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Capitol Nou

Mergi la inceput