Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (41)
Raspunsuri - Pagina 2
vias spune:
va urez la toate un we frumos! 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
ionelamaria spune:
Merci Camy. Sa ai parte de aer curat si liniste in plimbarica de azi.
WE placut tuturor!
15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
RuxandraV spune:
Salut, sunt noua aici si nu prea ma descurc...Vroiam sa ma inscriu in grupul mamicilor de fulgusori. DPN: 16 decembrie (la 10 zile dupa ce implinesc 30 de ani...)
roxyaly spune:
Hai Buna dimineata
si sa bem fetelor azi schimbam facem 16 saptamani deci

.
Laurairina casa de piatra, ne gandim cu toate la tine si fi fericita e una din cele mai frumoase zile din viata noastra asa ca nu il baga in seama pe tatal tau, ci fa exact asa cum simti.
o zi excelenta va doresc
16+
roxyaly spune:
aaaaaaaaa nu v-am spus ca mi-am luat inima in dinti si mi/am facut injectia in burta.....mi-a fost tare frica dar nu e chiar asa rau............of mai am de facut vreo 180...dar bebe e cel mai important.
16+
simina_kin spune:

ASTAZI ESTE O ZI MARE , PENTRU LAURA SI MIRESOIUL EI .HAI SA SARBATORIM SI NOI CU EI!!!
CASA DE PIATRA LAURA SI PETRECERE FRUMOASA!!!!

17+
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea
Miramar spune:
Camy ce sot ai, sa-ti traiasca. Al meu nu ma lauda niciodata. Si cand se uita la poze numai de el zice ce barbat bine e. Cica sa nu mi se urce la cap. Da' e mai mult "sa nu care cumva sa ramana el mai prejos!" ![]()
In alta ordine de idei si eu am contractii nedureroase - se vede la eco cum e uterul contractat - si acum o saptamana statea bebe pe o cocoasa si si ieri aveam intr-o parte tot asa. Mie nu mi-a dat interzis la sex (asta mi-am dat singura doar v-am zis
) dar mi-a spus ieri sa iau 3 nospa pe zi, dim, la pranz si seara, indiferent daca ma doare sau nu (ca eu pana acum luam doar daca ma durea).
17+ 
vias spune:
PAI SOTUL MEU...DACA IL INTREB EU DACA-S RUMOSA, SAU ORICE...DAR IL INTREB...ZICE "DAR DE CE MA INTREBI, CA STII CA NU-MI PLACE SA ZIC",
DAR DACA IL LAS IN PACE...IMI ZICE EL...SAU E TANDRU CA ASA VREA...
MA BUCUR CA-I ASA...SINCER...
ACUM TREBUIE SA MA APUC DE STRANS PRIN CASA...BINE CA NU-I ASA MARE MIZERIE.........
APOI VREAU SA MA VOPSESC, SA-MI PUN SI EU O MASCA CEVA...SA AM PENSEZ...CA APOI VINE BUBURUZA SA MA IA ![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Miramar spune:
Yupeee - mi-a iesit si sumarul de urina si de la laboratorul nr. 2 si e BINNEEEEE!!! Simptome nu mai am, dar continuu cu urinalul.
Gata pe cuvant am terminat cu stresurile, daca mai incep sa ma trageti de urechi!!![]()
Plec si eu ma duc la coafor sa ma fac mumoasa la par si unghii, poate macar de data asta ma lauda si pe mine sotu'
Weekend placut!
17+