Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Dragele mele, eu sunt in saptamana 13 si greturile sunt parca tot mai acute in loc sa se diminueze. Abia pot manca cate ceva, din fericire nu vomit des.

Voi cand ati scapat de beleaua asta? 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Fetelor da frumusele mai sunteti...v-am admirat pe toate in albumul comun. Am incarcat si eu niscaiva poze, dar sunt la servici si aici nu prea am, mai pun de acasa.

Sa aveti o saptamana usoara si scuuurta! Voi nu va doriti sa treaca timpul mai repede de cand sunteti gravi? Eu sigur asa vreau...

11+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Adriana, ma gandeam acum ca s-ar putea sa-ti fi urat la multi ani si ieri si azi Da' nu-i nimic. :D Memoria asta de gravi...

Laura 18+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Fetelor, daca vreti sa vedeti ce am ales pt bebe Nicholas, intrati pe babiesrus.com, duceti-va la Baby Registry, unde alegeti 'registrant' si bagati numele meu (Garner pt last name si Laura pt First name, of course ). Nu mai stiu daca v-am zis (unele dintre voi probabil ca stiti) ca la noi, inainte sa se nasca bebe in general, se face Baby Shower, respectiv o petrecere data de cineva apropiat (din familie, sau prieteni) pentru viitoarea mama (sau viitorii parinti). Cand se trimit invitatiile pentru aceasta petrecere, de regula incluzi informatii referitoare la Baby Registry, astfel incat lumea sa-ti cumpere din ce ti-ai ales, ca sa primesti ce vrei si ce-ti trebuie. Asa se face si inainte de nunta (Bridal Shower), dar noi n-am avut parte de asta, ca ne-am casatorit in Romania si totul a fost rapid Vom avea Baby Shower probabil pe 17 Oct, dupa ce vine mama din Romania. Ni-l dau ea si mama cealalta (respectiv soacra-mea ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Daca tot a fost zi de poze, v-am admirat pe toate. Sunteti niste mamici super iar Laura a fost o mireasa superba. Poza aia cu ea si sotiorul pe malul marii parca e vedere.
Cu chiu cu vai, dupa lupte seculare am reusit sa pun si eu cateva poze ca sa nu va raman datoare. De la nunta nu am ca aia a fost acum 9 ani si pe vremea aia filmul era la putere. Sunt poze din concediile 2008-2009.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Scuze 2007-2008 ca in 2009 concediul meu incepe pe 1 august si se va desfasura in pat.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Am venit si.......

AM FETITA!!!

Este ff bine dezvoltata, masuratorile toate in grafic , are aprox 22cm. Maine ma duc sa donez sange pt TT

18+

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Felicitari Simina!!! Sarcina usoara in continuare!!!

------------------------
19+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Elenic, pe unde esti? Ceva vesti?

------------------------
19+

Albume foto

Mergi la inceput

Super, Simina! Felicitari!!! Sa fie sanatoasa si sa vina pe lume la termen si sa va bucurati de ea o viata intreaga!

Mergi la inceput