Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Ramonika merci mult!

Am admirat pozele, foarte frumoase. Laurairina, ati fost frumosi, mi-a placut poza la pescuit

Dana n. pe tine te stiu de la miresici de 2005. Atunci am avut si eu nunta...

Mai unde va sunt burtile, tre' sa pun eu poza cu burtoiu meu. Pe bune, eu parca sunt in luna a 6-a...

Alina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

heloo fetele pe burtici, desi nu am mai scris am mai citit cand am avut timp.

vreu si eu sa vad poze dar nu stiu cum si unde si nimik plss help

sapt viitoare mergem si noi la triplu test, tot stau si ma gandesc daca e bine sa-l fac......voi ce ziceti?

16+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
vedeti poze http://picasaweb.google.com/bogdanralucam/RemusAndrei?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Miramar, chiar cred in ce ti-am scris. Nu-s genu care se baga pe sub pielea omului, dar chiar stateam cu gura cascata la pozele tale. Asta e, se poate si gravide frumoase si imi pare bine ca e asa. 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

azi Darius ar fi facut 11 luni
Doamne...ce-o sa fac eu luna viitoare...toate zilele din 14 iulie pana prin 21 august cred ca o sa plang mereu..

..ai azi am plans...ce-o sa fac eu?
mi-e atat de dor de el..mereu vad imaginea cand l-am vazut ultima data viu..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Doamne, Camy , cred ca nu e durere mai mare in lume decat durerea ta de a-ti fi pierdut copilul. Gandindu-ma la ce treci tu, imi si e rusine de lamentarile mele, ca am fost abandonata de tatal fetitei mele, ca suntem singure etc, etc; pana una alta suntem sanatoase si in putere si in comparatie cu tine nu ar trebui sa ma mai plang de nimic.

Stiu ca orice ti-as zice nu poate sterge durerea, sa stii doar ca sunt alaturi de tine si te rog doar sa nu te intristezi mult si des pentru ca il intristezi pe bebele din burtica si el nu are nici o vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Camy - capul sus, Dumnezeu ne da putere sa trecem peste tot, trebuie sa ai grija acum de bebe din burtica.

16+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
vedeti poze http://picasaweb.google.com/bogdanralucam/RemusAndrei?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25

Mai unde va sunt burtile, tre' sa pun eu poza cu burtoiu meu. Pe bune, eu parca sunt in luna a 6-a...

Alina 17+

Frumos...eu din pacate nu te mai stiu. Ai venit cumva mai tarziu? la Miresicile de 2005. Ma duc sa te caut acum.

------------------------
19+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

La multi ani, Adriana! Sa ai un bebe sanatos si sa ti se indeplineasca toate visele!

Laura 18+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25

Alina 17+

Frumos...eu din pacate nu te mai stiu. Ai venit cumva mai tarziu? la Miresicile de 2005. Ma duc sa te caut acum.

------------------------
19+

Albume foto

Nu-i nimic, stai linistita. Nu prea am fost foarte activa

Alina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Camy, ce sa iti spun...sa va dea Dumnezeu numai bucurii de acum incolo. Aveti acolo sus un ingeras care va vegheaza. Dumnezeu stie cel mai bine de ce a ales sa fie asa...
Eu te admir, asa din umbra, si iti stiu povestea. Ptr mine esti un exemplu.

------------------------
19+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

rgagapie, raluci - aveti PM.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput