Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (126)
Raspunsuri - Pagina 7
mcoca spune:
Violeta, LA MULTI ANI!!!!
Iriss, nu sunt deloc de acord cu laptele de vaca de la tzara care "implineste". Si iarasi nu vad ce are de-a face laptele de vaca cu kg ... "daca are 9 kg poti sa-i dai".
Lapte de vaca eu nu i-as da. La Maya o sa-i dau junior pana la 3 ani din mai multe motive :
- nu are atatea proteine ca laptele de vaca
- este imbunatatzit cu fier, si asta e f imp la copiii mici, ca ei nu mananca sufiecienta carne sa il ia de acolo
- are acizi grasi esentziali pentru dezv creierului, care iar e mai complicat sa fii sigur ca i-a luat pe toti din alimentatzie
- si da exista lapte junior fara zahar (Nidal sau Guigoz de la nestlé, Novalac).
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ankalaura spune:
Bai ANO, tu nu intelegi mai... Eu nu cumpar costum din cauza de explozii solare sau ce zici tu acolo cu NASA (desi, NASA ar putea recunoaste ca au pozat ozeneuri prin juru' lu statia aia spatiala...), deci eu, daca cumpar, cumpar pentru ca detest datu' cu crema, iar mai tare ca datu' cu crema detest manevrarea copilului pe plaja. Ca doar copilu' nu sta unde il pui tu, sub umbrela, pe prosop.... Si nici nu tine pe el ce vrei tu... halat, prosop, palariuta draguta... Asa ca un costum de cosmonaut, care sa ma scuteasca de cele de mai sus, dar cu maxima calitate de a fi imposibil de dat jos de catre copil, ESTE solutia 
Cu incinsul in costumatie nu imi fac griji, pun pariu inca de pe a cum ca a mea va sta numai in apa...
Deci unde e isteria?
Dar faza cu exploziile care e?
In ce ma priveste, eu vad problema in expunerea prelungita, la ore nepotrivite, etc... Exploziile sunt cireasa de pe tort...
ESTRELLA - ca sa continui lista cu must have-uri, sau gadget-uri, cum vrea fiecare...
- trebuie o geanta frigorifica (hai ca lada e prea mare) in care sa pui
> apa
> fructe, eventual curatate si taiate felii
> un sandvis, doua sau trei
> biscuiti
> o bere fara alcool pentru sofer
... si lista poate continua ![]()
Bineinteles ca geanta cu galeti, lopeti, forme, minge, barca, colac.... Hm... aia trebuie pregatita temeinic, dar baremi se poate lasa in portbagaj mai multe zile la rand, pe cand geanta cu de-ale gurii trebuie zilnic actualizata....
Cu corpu' omenesc, desi avem oaresce puncte comune privind piticii cu aspectul personal (ma rog, cu asta ... de abia de acum inainte ma bag in seama, da' nu chiar de acuma, ci cand o sa mai cobor cu vreo 3-4 kile...), ei bine, cu corpu' omenesc nu avem aceleasi pareri, eu si Ileana.
Mai precis, la polul opus, eu cred ca minunea minunilor este pielea frumoasa de copil, pe care, daca nu pentru alte motive, macar din egoism personal nu as expune-o ochilor lumii. Daca la o fetita micuta imi plac rochitele scurte de sub care sa se vada chiloteii, la o fetita de scoala imi plac mai mult fustitele mai lungute, ...
Drept sa spun, faptul ca putina lume se ingrijeste de aspectul personal, ma cam enerveaza. Nu zic in sensul ca toata lumea sa fie fotomodel, NUUUUU! Dar cand vad lume neingrijita ma ia cu...
Hai ca mai umbla omu' nebarbierit sau femeia cu manichiura nefacuta, da' baremi pune nene o fusta lunga, sa nu ti se vada blana de pe picioare, sau spala frate plovaru ala din cand in cand, mai vopseste-ti parul din cand in cand daca tot te-ai apucat de vopsit si schimbat culoarea in cap, taie paru' din nas, scoate glodu' de sub unghii, sterge-ti pantofii de prafu de ieri,....
Deci sunt influentata probabil.... hmmm.... sa vedeti ce rosii imi iau....
Deci mie corpul omenesc mi se pare o masinarie naspa, care transpira, careia ii cresc unghii, ii albeste parul, ii cade parul, face chelie si multe alte chestii naspa... Si drept urmare detest nudismul, ca de mine nu mi-e nimica, da' de altii mi-e cam naspa. Probabil ca daca as avea curtea mea personala imprejmuita cu un mare gard inalt si stufos prin care sa nu se vada nimic, m-as bronza la nudu' gol, pentru ca am o oarecare problema si cu DUNGILE albe (mai ales alea de la sutienele alea idioate legate la mijloc, intre tzatze... pe vremuri.... credeam ca au cucoanele ditamai lantzugurile la gat!
Vai ce sutiene! Oroare!). Dar sa ma duc la un nudism de-ala normal, unde care mai de care isi plimba organele saltarete in vant sau isi aeriseste tufisurile nedefrisate de secole.... iiiiiiihhhhhhh ....NO WAY JOSE!
Deci departe de mine parerea ca ar fi perfectiune in corpul omenesc, poate doar asa, filosofic sau biologic,deh, e o minunatie ca iti bate inima cu frecventa respectiva si impinge sangele, in mod incredibil, pe unde il impinge, sau ca daca te tai, te repari in oaresce timp singur.... Deci faze de-astea...
Dar de aici pana sa pic in extaz la vederea unor funduri flescaite si ridate... Sau sa nu zic sa pic in extaz... ci macar sa raman indiferenta..... eeeeiiii, deci nu poci frate nici indiferenta sa fiu, decat daca inchid ochii, si atunci ma intreb, altii nu se minuneaza de bubele mele? Apai ia sa stau eu acasa, sau daca nu acasa, apai atunci cu textila pe mine baremi, si chiar si asa ma gandesc sa ma bronzez mai repede pe craci, ca daca mie nu imi place ca am semne pe picioare, si nu imi place sa mi le admir asa, de ce sa se chioreasca altii la ele?
Anyway, sa nu credeti ca am chiar un stol de pitici, nu, am numai cativa....
Mai am eu unii, o sa va mai povestesc, apoi fac concurs cu Ileana pe treaba cu ... care e mai sociopata dintre noi doua ![]()
Acu' aveti liber la rosii ![]()
ariadnabr spune:
Io nu ma bag
stau pe tusa si rontai popcorn 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
struluta spune:
Salutare,
Eu sunt complet demoralizata...au venit rezultatele la testul de engleza...din 26 de persoane au luat 7 ...restul am luat 1 si 2
...incredibil...astia isi bat joc de noi, pe cuvant. Imi vine sa imi bag ceva in tot, doar ca am investi si financiar si psihic in faculta ... maine mai am 2 restante pe care anul trecut le-am ratat pe motiv ca aveam burta pana la gura si numai de ele nu imi ardea mie, dar nici nu ma mai pot uita la carti. Nu e vorba ca suntem chiar asa de paraleli, doar ca la 4 ore de pregatire pe semestru nu cred ca pot sa aibe pretentii de business english la cel mai inalt nivel...cica subiect de writing: de ce business education e mai mult practic decat teoretic?
Scuze, nu vreau sa imi descarc nervii si aici ca azi am reusit sa ma i-au de toata lumea![]()
Am citit putin pe aici, Tecky, Ankalaura, multumesc de raspunsurile cu mopul, o sa imi cumpar unul, cred ca am sa-l comand de aici din HU de la Top Shop, tot de la ei mi-am luat si Leg Magicul (pe care nu-l folosesc
) si sunt fff rapizi, in 3 zile mi l-au livrat, pe cand atunci in Ro tot asa imi spusesera ca livreaza in nu stiu cate saptamani si costa tot atat - 450 ron.
Subiecte interesante am vazut cu fructele, eu cirese i-am dat, nu am avut nici o problema, dar capsuni parca totusi nu imi vine sa-i dau decat dupa un anisor. Tot asa am patit cu banalele, i-am dat la 4 luni jumate, i-au iesit bubite, i-am dat la 5 luni jumate, idem, i-am dat la 6 luni jumate a fost ok.
Cu olita nu stiu ce sa zic. Eu il pun deja, azi l-am pus de 2 ori, nu-l tin mai mult de 5-10 minute si azi a facut din nou kk la olita. Dupa parerea mea singurul avantaj sa-l pui mai de micut e ca acum se obisnuieste mai usor sa stea acolo cateva minute, pe cand mai incolo cand circula continuu e mai greu sa-l tii intr-un loc. La Bogdanel chiar pare sa ii placa, sta asa de cumintel pe olita, de nici gand sa plece de acolo. Sora mea are un baietel de un an jumate si nici gand sa stea la olita...sa nici nu o vada. Daca chiar sunt contraindicatii majore in acest sens please spuneti-mi...Doamne fereste nu vreau sa fac gresit ceva. Dar va zic, e chiar OK. Nu dati cu pietre' n mine...nu vreau sa par o mama denaturata![]()
ariadnabr spune:
beletu' ![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ana_a spune:
anaka eu am citit acu cateva zile scris ceva de "cancer de piele"(nu mai stiu cine si nici nu are importanta) si asta a fost motivul pentru care am intervenit, ca altfel putin imi pasa mie ca tie tie lene sa dai copilul cu crema si preferi sa-l scoti la plaja imbracat.
Apoi, mi-am zis ca nimeni nu scoate copilul la plaja inafara orelor "safe" ca doar ma gandesc ca la amiaza toata lumea sta la umbra nicidecum in plin soare sa fereasca copii sub umbrele sau prosoape...asa ca nu vad rostul fricii de cancer de piele avand in vedere ca anul acesta nu sunt explozii solare si doar 2 pete mici aproape nesemnificative. Dar cum am zis, nu-mi mai bat capul, imi pare deja rau ca ma luat gura pe dinainte.
proud mummy
Alina Maria spune:
Buna seara fetelor , speram ca nu ne-ati uitat .
Imi cer scuze ca am citit pe diagonala desi subiectele sunt foarte interesante efectiv nu am timp . Mai ales cand e vremea asa de frumoasa afara nu mai reusesc sa termin nici in casa nimic .
Am avut copii afara la inot , am facut gratar , etc. si pune si strange seara , acum copii dorm sotul e sus si eu ma odihnesc pe banca jos .
Am deja emotii pt. aniversarea lui Rayan agitatie si alergatura multa si sper sa iasa totul bine . Am cumparat steguletele si baloanele , trebuie sa comand tortul si sa cumpar carne ca facem gratar mare pt. toata lumea , si am ceva musafiri , 14 adulti , 8 copii , 3 bebelusi .
Pe 26 iunie mergem si noi la mare 8 zileaici in Olanda sper sa tina vremea cu noi . Vedem noi cum ne descurcam cu soarele , macar de ar fi .
Cu laptele nu stiu ce sa zic ii dau cat timp il vrea desi copilul meu nu prea bea cine stie ce el mai mult mananca .
Ma duc si eu la culcare , va pup !