Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (126)
Raspunsuri - Pagina 6
monalac spune:
si eu ii dau lui codrin nestle junior si am de gand sa i dau pana la 2 ani[si daca il mai bea si atunci o sa i dau si mai tarziu].prima data am incercat sa i dau pe la 11 luni jumatate si a facut diaree,insa nu stiu daca de la lapte sau de la altceva.e drept ca mi se terminase cutia de nan 3 si i am dat junior dintr o data,nu progresiv.l am intrerupt apoi,i am luat milupa hn,dupa ce s a reglat iar nan 3 si abia dupa ce a implinit 1 an am reinceput sa i dau nestle junior,dar introdus progresiv.
despre nuditatea la plaja[la copii],eu n o sa i las dezbracati,dar nu pt ca mi ar fi frica sa nu se uite vreun pervers la ei[hai sa fim seriosi,din cati copii dezbracati sunt acolo,de ce s ar uita tocmai la ai mei?],ci pt ca mi se pare neigenic.
insa va fi f greu sa nu i las deloc in fundul gol.am experienta la 2 concedii la mare impreuna cu cristian ,care sfarsea tot in fundul gol,pt ca intra in apa de 100 de ori,apoi isi dadea slipul jos ca nu l suporta ud si il schimbam pana se terminau schimburile...
drept urmare ii intra nisip la puta si la 2 ani cel putin imi urina din 5 in 5 minute si l ustura...e drept ca el e si decalotat de tot de la 1 an si 2 luni,pt ca nu putea urina.asa ca,aviz amatorilor!
ana_a spune:
ileanna, poate "acomodata" no fi cuvintul potrivit, insa imi amintesc perfect cat erai de stresata pe vremea cand incepeam diversificarea
No, acuma sper ca nu te-am suparat...era de bine oricum
Sau cine stie... oi fi inteles eu gresit pe atunci.
La noi ploua, sufla vant, innorat...vreme de toamna. Cica de azi de la amiaza se schimba.
Noaptea am trecut-o cu bine, multumim moni de intrebare
, a facut ceva febra pe la 3 da nu l-am stresat cu termometru, am vazut ca are manutele si piciorusele reci, asta inseamna ca a trecut de 38,5 insa a cedat cu 2,5 ml de nurofen. Acum mucisorii curg dar starea lui este relativ ok, stranuta la greu....dar nici vremea nu tine cu el, ca ba e fff cald ba e fff frig.
O zi buna tuturor
proud mummy
ileanna spune:
anutza inebunisi? Cum sa ma supar maica? Si pe tine??? Ntz ntz ntz. Nu fata, da' mi-a venit sa rad a nu'sh cata oara (sa rad stramb) cand vad cum par pe dinafara. Sa ma vezi de cate ori imi pierd capul si cat pot da cu stangu'n dreptuuuuu' ... mama mama.
Adevarul e ca da ... am mancat un bulgare de sare ca sa zic asa ... in 4 - 5 luni, am trecut marea cu caldarea. Dar si Vladutzu s-a schimbat mult si a crescut. Mai mult el e motivul pentru care sunt mai calma.
Marina nu'sh ce componenta are Nan 3 dar a mea mi-o zis sa stau pe 2. Acuma, sincer nu am verificat-o ca sa ma uit pe cutii ce au in ele. Poate ar trebui sa o fac, dar pana acu mi-a fost lene si ... cam am incredere multa in ea. O am de la 4 luni, de cand l-am schimbat pe neonatologul cu care am nascut.
De ex eu una, nu am discutat ever cu dr de familie in ceea ce priveste copilul. Oi fi eu snoaba dar la dr de fam ma duc numai pt concedii sau ceva trimiteri daca am nevoie. In rest, si pt mine si pt copil merg direct la dr de specialitate. Iar pediatra face la fel. Pana acum m-a trimis cu copilul: la chirurgie pt putza, la ortoped ca i se parea ca are torticolis, la neurolog ca i se parea lenes si la un alt pediatru pt second opinion ca i se parea ca are o respiratie ciudata. Bine, de dus m-am dus numai la ultima chestie.
moni_or spune:
RALU, nu pui poze cu Mirunicimea tunsa? (mor dupa porecla asta
)
MAYTREYI, felicitari pt. dintisor!
MONA, de acord cu ce ai zis si despre lapte, si eu as vrea sa-i dau nestle junior pana pe la 2 ani, si despre nuditate. Si mie mi se pare neigienic, inca in mare mai e cum e, ca na, sunt valuri, e mare apa, dar in piscina mi se pare absolut dezgustator sa stea copilul meu si eu in pishul altora. Nu zic, si eu asa am fost crescuta ca na, pe vremea aceea nu erau scutece speciale pt. apa si mama imi spunea ca daca imi trebuie pot sa fac in apa (treaba mica doar, evident), dar acum daca tot exista pampersi de apa nu vad de ce ar trebui sa ne balacim in pishul altora. Nu mai vorbesc ce placere e daca se scapa bebe si de kk in apa.
ANA, multa sanatate lui Matei!
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
monalac spune:
LA MULTI ANI,VIOLETA!!!SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE MINUNEA TA!
IROLF,ce am ras la faza cu fundul mare!!!inseamna ca o sa ai un baiat pretentios,care o sa analizeze la sange aspectul fizic al fetelor
insanatosire grabnica andreei!
ANA A ,insanatosire grabnica lui matei!
MAITREYI,felicitari pt dintisor!noi avem 8 dinti,dar ii avem de ceva timp,mi e groaza cand or incepe maselele!
legat de dr...nu cred ca tb sa generalizam...va spun din proprie experienta...pt ca nici profesorii nu sunt toti la fel...eu n am cerut in viata mea ceva vreunui elev[ma refer la bunuri materiale,ca le am cerut,de ex,sa invete
],cu toate ca am predat 3 ani la tara si mai veneau la mine cu branza,oua etc...si mi se pare jenant si umuilitor sa ceri cuiva ceva...eu nu suportam nici zilele de 1 si de 8 martie,cand tb sa primesc cadouri...
dar am cunoscut profesori care cereau de la obraz,care lasau corigenti pt a si umple buzunarele si care daca de 1 sau de 8 martie nu primeau cadouri consistente isi aratau dezamagirea in fata clasei...gen''asta merit eu?'' cand mi au povestit elevii mi s a parut atat de degradant...
dr mea ginecolog era genul de dr careia daca nu i dadeam in fiecare saptamana 1 milion nu vedea in salon sa ma vada...dar o apreciez pt ca si datorita ei am dus sarcina la capat si am acum un urcicios ...va las ca tb sa l culc...
DIDI,cum te mai simti?
DIA,CE MAI FACETI?
ana_a spune:
La multi ani Violeta!!
multa sanatate si numai bucurii alaturi de Alexandra si tati al vostru!
proud mummy
Yael spune:
VIOLETA
Multa sanatate si-un
.
I,J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
katalyna spune:
la multi ani Violeta!
dr_anca
ma bucur ca nu te-ai suparat, eu am ce am cu dr mea de familie
alexa_teo m-am amuzat copios sunt mortale motzalete, parca ar fi alea de la blondy care daca mai continuau mult se luau la bataie ca nu mai aveau loc una de cealalta cand dansau 
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnnaBaby Intrebare (si v-as ruga sa-mi spuneti repede parerea voastra ca e cam urgent): pot sa incep sa-i dau lapte de 1 an de acum, cu o luna inainte? Nu mai gasesc nicaieri frate laptele ei si nu stiu ce sa fac? Ca parca nu as introduce acum Nan de 10-12 luni si peste o luna din cel de 1 an. Ce ziceti? Anna si Ioana 11.07.2008 povestea nasterii |
Eu stiu ca daca copilul are min 9 kile, poti sa ii introduci laptele de vaca mai devreme. Eu i-am dat fiica-mii de pe la 1 an si 2 luni, dar ea era fff slaba si cred ca laptele de vaca (de la tara) a mai implinit-o.
Ca sa nu mai zic de cat m-am amuzat de "pledoaria nuditatii", by ileanna. Mai fato, dar mie imi sta ceva pe creier de mult, asa fata frumoasa si care are un cult pt trupusorul ei, dar cu plamanii ce ai soro?? Probabil ca ai mai vazut asta . Deci, ce fata frumoasa si cu plamanii urati. Te bazezi ca nu se vad?
Sper ca nu dai in mine cu scaunul de la boti, dar pe bune ... lasa mahoarca aia. SI e valabil pt toate fumatoarele, macar una de s-ar lasa si as fi fericita.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei