Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)(20)
Raspunsuri - Pagina 13
irinabobe spune:
fetelor ma bucur sa vad ca v-ati reunit toate din nou ca in vremurile bune.
kriss, eva banuiesc ca e foarte greu acum dar lasati timpul sa curga, bucurati-va de ceea ce e frumos in viata voastra si toate se vor aseza incet incet. profitati de perioada asta in care sunteti singure. mie uneori imi este dor de zilele in care puteam sa fac ce vreau, eram eu, fara sa dau explicatii , fara sa cer voie, fara compromisuri...in 2 e mai greu, trebuie in primul rand sa fii sotie si vrei nu vrei ajungi la compromisuri. asa ca desi e greu eu zic sa profitati de zilele astea in care sunteti libere, ocupati-va de voi ca femei, plimbati-va, vizitati, iesiti la o bere cu fetele... amintiti-va ce bine e sa fii liber cateodata.
angela iti doresc sa iasa cum vrei tu, daca consideri ca ai o casnicie de salvat lupta pentru ea, daca nu...nu mai pierde timpul pentru ca e pretios si irecuperabil...
in rest de mine ca sa va zic...sunt bine, am reusit sa raman iar insarcinata (avem 9 saptamani), inca nu am anuntat pe nimeni in afara de sot si cei foarte apropiati pentru ca nu am curaj...astept sa treaca timpul si mi-e si frica sa sper...
va pup pe toate
ana_micu83 spune:
Salutare dragele mele,
Chiar daca nu am mai postat in ultima vreme nu inseamna ca nu v-am citit,,,am fost plecati cateva zile, am facut vaccin si stiti voi mai bine cum este...
Astazi m-am intristat un pic cand am vazut ca nu toate sunteti fericite si ca unele relatii nu au fost/nu sunt asa cum ne dorim fiecare.
Eu, pentru moment sunt fericita...am de 7 ani alaturi un om pentru care nu s-au inventat cuvinte de caracterizare...si este la fel ca la inceput, si n-am decat sa-i multumesc lui D-zeu pentru ca mi-a dat mai mult decat am cerut.
Dar, fericirea mea deplina s-a nascut de cand mi-am cunoscut sotul...pana atunci viata mea de copil a fost oarecum o teroare...parintii mei nu s-au inteles niciodata , dar in ciuda acestui lucru am ramas impreuna "ca sa nu-i barfeasca lumea"...au pozat mereu in familia perfecta doar pentru ochii lumii si astazi la 50 de ani dupa mai bine de 26 de ani de convietuire cica se despart...si culmea situatia asta ma bucura. In sfarsit nu vor mai fi unul pentru celalat sursa inepuizabila de nervi si samanta de cearta...in sfarsit au liniste!
Chiar daca nu ar fi normal sa va spun aici despre ai mei , am facut-o ca sa va arat intr-un fel sau altul cum o sa fie vazuta relatia voastra peste cativa ani de copilasii vostri.Va felicit din tot sufletul pe cele care "ati taiat raul de la radacina" si astazi sunteti singure cu copilasii vostri. Eu mi-as fi dorit ca mama mea sa si facut asta de la prima palma,,,dar, a acceptat zeci degeaba...si-a irosit viata langa un om care n-a stiut decat sa o minta , sa-i vb urat si sa ne tina pe toti intr=o tensiune continua...si pana la urma ; cu ce folos?
Asa ca, dragele mele, chiar daca acum este greuu...chiar daca va simtiti singure si daca intampinati greutati ...fiti fericite ca sunteti libere si nu alaturi de niste oameni care nu v-au meritat. Sunt sigura ca micutii vostri atunci cand o sa creasca o sa fie mandri de mamica lor puternica si poate o sa va fie recunoscatori pentru faptul ca le-ati oferit o copilarie linistita fara certuri si scandaluri.
Capul sus ca sunteti frumoase, destepte si puternice!

Ana-Maria si Valentin, fericiti parinti de Andrei-Razvan !
LoraG76 spune:
Na ca stiam eu de ce deschid netul...sa aflu noutati! Irina, te felicit din tot sufletul! Chiar m-am gandit la tine zilele astea, nu stiu de ce...ma gandeam oare tu cand ai sa mai scrii si pe la noi...si uite ca ai venit cu vesti bune! Domnul sa va aiba in paza si pe tine si pe bebe! 

Fetelor, eu de cand am inceput sa inteleg lumea (cred ca eram prin clasa I) am tot intrebat-o pe mama de ce nu se desparte de tata...era prea evident ca nu se potrivesc. Din fericire, nu a lovit-o fizic, dar cred ca vorbele si nepasarea au durut-o mult mai mult... Probabil ca au ramas impreuna "de gura lumii"...pacat, ca n-ar fi trebuit...e evident ca le-ar fi fost mai bine daca fiecare isi urma propriul drum...dar in viata putini sunt cei care fac ceva pentru ei.
Va las ca am doua fete acasa! Noapte buna!
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kriss79 spune:
angela,multumim
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Iulie-august 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
kriss79 spune:
o mai tineti minte pe Cenia? acum am citit la odiseea de martie-apr.2010 ca vine BB 3.wau!Felicitari Cenia!
Cristina si
kriss79 spune:
Irina, nu am trecut nimic in listuta..imi zici tu cand pot trece.
Eu am o durere de sale in partea stanga de nu mai pot..de ieri dupa amiaza..am luat ceva si m-am dat si cu diclofenac dar tot ma tine..abia stau pe scaun si ma aplec..nu mai zic ca dispozitia mea e cu minus, ca tot a inceput saptamana..
Cristina si
LoraG76 spune:
'Neata!
Angela, multumim pentru cafea! 
Kriss, ce veste!!!!
Habar n-am avut...s-o felicit pe Cela, chiar! Al treilea bebe...mamaaaaaa, ce fain!
Kriss, eu iau pastile diclofenac sau no-spa la durerea de spate si-mi trece. Ai grija de tine!
Va pup si va doresc o zi cat mai buna!
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
irinabobe spune:
neata fetelor. multumesc pentru felicitari. kriss in listuta ma poti trece dupa ce nasc pana atunci ...stii tu...
fetelor vroiam sa va intreb daca voi v-ati mai interesat care e treaba cu admiterea in barou pentru cei care au vechime mai mare de 5 ani, am inteles ca ar trebui sa dam examen de definitivat mai nou si nu de intrare in barou? voi mai stiti ceva?