Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)(20)
Raspunsuri - Pagina 10
LoraG76 spune:
Angela, bine ai revenit din concediu! Astept pozele cu interes, ca eu pana pe 5 septembrie mai am...deja mi-e greu sa ma mai concentrez la serviciu, chiar simt nevoia unui concediu. Copiilor le-a placut?
Ana, ce mai face bebe? Tot la fel de mancacios?
Restul fetelor, ce mai faceti? Sper ca sunteti bine toate si ca veti mai trece pe aici!
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
angelapriboi spune:
Cafea pentru toata lumea.
Lora a fost foarte frumos in vacanta.Copiii s-au distrat de minune,mai ales ca am fost la Aqua Land si in excursie cu vaporul si ne-au lasat sa sarim in mare undeva la 300 de m de plaja.
Poze tot nu pot sa va arat pentru ca nu mi-au rezolvat deranajemntul.
Am facut ieri un scandal monstru prin telefon celor de la R...... si astazi mi-au promis ca se va rezolva problema si ca nu o sa platesc abonament pentru perioada in care nu a functionat telefonul si internetul.
In rest pupici pentru toata lumea
kriss79 spune:
salutare!
am disparut putin din zona, insa am revenit:)
nu am avut net de pe 27.07, si acum mi-am facut alt contract cu altii.
Noi suntem bine, in general. Fata vb f mult, in mare parte intelegi ce spune.cam de 3 sapt. vb si propozitii scurte si e foarte hazlie.
de ex:
"mama, unde e papucii mei?"
"mama, unde e papa mea? mi-e foame!"
"mama, ia-ma in brate. sunt obosita"
samd
repeta cam tot ce aude, inclusiv de la cei de pe langa noi.
Inca nu simte lipsa tatalui ei in casa, probabil mai tarziu va constietiza.insa obs.ca nu e in pat cand o aduc dim.putin la mine sa mai lenevim. Iesim in 3 de cateva ori pe sapt. si cam atat..
Eu, incerc sa constientizez situatia noua, sa ma impac cu ea si sa o accept.am mai schimbat ceva prin casa, ca si pozitionari, ca sa mai schimb si sa nu mai vad mereu aceleasi lucruri in aceleasi locuri ca inainte..intelegeti voi.. De la 1 sept ma intorc in campul muncii si voi fi cred mai prinsa cu activitati. deja m-a contactat cu client vechi cu niste probl. asa ca incep sa simt ca voi avea de lucru.sper!:) cam atat deocamdata, insa ma bucur ca am inceput sa nu mai gandesc ca numai el era cel mai bun,nimerit si fara el viata nu are sens. am inceput sa gandesc ca va exista viata si dupa despartirea de el. simt ca merit mai mult, sau mai bine zis ca merit sa fiu iubita si apreciata asa cum sunt eu si nu vreau sa ma multumesc cu firimituri, sa ma gandesc unde e, cu cine, la cine se gandeste, ce face acum samd. punand cap la cap toate inca de la 1 an si ceva de la cas. nu mai isi dadea interesul si nu il mai interesam asa cum era firesc. e dureros, incerc sa nu ma mai gandesc la ce a fost, si imi repet ca asa a fost sa fie, ca Dumnezeu are alt plan cu mine. Tot ce sper e sa reusesc sa ma implinesc si pe plan afectiv, in timp.
voi reveni.va pup
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si Alessia Stefana
Albena 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea!
Ce mai faceti? E asa intunecat cerul la noi...cu siguranta o sa ploua...gasesc si eu explicatii la starea de somnolenta pe care o am.
Kriss, imi pare rau ca treci prin asta...va pup si va imbratisez si pe tine si pe Ale! Ma bucur ca te-ai mai linistit, macar...o sa vezi ca o sa va fie mai bine, macar tu esti linistita acum. Aveti grija de voi!
Va pup pe toate si va doresc o zi buna!
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
angelapriboi spune:
Kriss imi pare nespus de rau pentru situatia actuala,dar nu uita ca orice sut in F--- este un pas inainte.
Stiu ca acum oricem am spune nu iti poate aduce linistea sufleteasca, dar noi suntem aici pentru tine si oricand vei avea nevoie de noi iti vom sta alaturi.
Pupici
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea!
Cum ati inceput saptamana?
Noi in week-end am fost in Vrancea, la Lepsa, prin Cheile Tisitei...a fost frumos!
Va doresc o zi cat mai buna!
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
kriss79 spune:
buna dimineata
Multumesc pt. sprijinul vostru.
Daca vreti sa vedeti poze noi le gasiti jos in album.
Lora, ce frumos! nu am fost niciodata pe acolo.
Iulie-august 2009
LoraG76 spune:
Kriss, vazui pozele cu micuta chinezoaica dragalasa! Cand te gandesti ca au trecut aproape 2 ani...parca mai ieri ne-ai trimis mesaj ca ai nascut! Va pup pe amandoua!
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
kriss79 spune:
asa e, au trecut repede cei 2 ani, insa momentele frumoase legate de nasterea si cresterea Alessiei au fost, din pacate, umbrite de cele nefericite si dureroase. Imi tot derulez in minte, inca, ce am gresit, unde, de ce iubirea, respectul si fidelitatea mea nu au fost deajuns. Acum 2 ani as fi bagat mana in foc pentru acest om. Acum, nu imi vine sa cred ca a plecat fara sa se uite prea mult in urma.
Sunt suparata caci nu am reusit sa vb cu el clar si sincer. De vineri tot incerc sa vorbim si nu mi-a raspuns la telefoane, desi ramasese sa vina sa vorbim si sa petreaca timp cu fata..Nu a fost prea prezent in timpul sarcinii, nu a fost prea activ si prezent in primul an al fetei, iar dupa ce am aflat de tradare s-a straduit vreo 3 luni si cred ca i s-a parut prea complicat..Acum, nu imi vine sa cred ca suna la 3-4 zile, mai vine in vizita sau iesim in parc/oras, iar partea financiara e enigma..ca si cum noi traim cu aer. Nu intreaba, nu se intereseaza daca are fata nevoie de ceva, daca am bani de pampersi,mancare sau altele..cand am amintit ceva despre asta, a zis sa astept sa se redreseze, cand va putea ma va ajuta samd..Asa ca sunt tare dezamagita de el..nu credeam ca va fi ca si inexistent in viata fetei..cand are timp mai vine sa o vada si 2-3 ore maxim e indeajuns..Nu stiu ce sa mai zic, dar mi se pare foarte iresponsabil si imatur din partea lui..nu stiu cum se poate schimba un om asa in 3-4 ani..
Iulie-august 2009
LoraG76 spune:
Offf, Kriss...prin ce treci...e tare greu, imi dau seama. Poate ca de fapt nici nu s-a schimbat si asa era...poate nu l-ai vazut cu adevarat iubindu-l prea mult...nu stiu, ma tot gandesc si eu de ce se intampla din astea...adica poti iubi un om azi si maine nu?? Pentru mine e greu de inteles... Poate ca ar trebui sa nu mai cauti nici tu raspunsuri, sa-l lasi in pace pur si simplu fara vreo explicatie, nu stiu ce sa zic...are vreun rost pentru tine sa-ti explice de ce??? Eu cred ca nici el nu stie de ce, nu stie ce vrea si e mai bine sa stea deoparte daca nu stie. As vrea sa te vad linistita sufleteste, pentru ca asta e f. important...
Auzi...sa astepti sa se redreseze...dar Ale traieste cu aer??? Ea asteapta? Si-a pus intrebarea asta? Trebuia sa se gandeasca atunci cand s-a hotarat sa-si urmeze propriul drum, diferit de al vostru...e iresponsabil, sincer...nu merita atentie din partea ta..stiu ca-i barbatul pe care l-ai iubit si-l iubesti, dar nu va merita. Inteleg ca doi oameni nu mai pot avea acelasi drum intr-o zi, dar un copil are nevoie de un tata prezent in viata si cresterea lui - material si moral are nevoie de tata...din pacate unii barbati nu sunt facuti pentru asta...cand se despart de mama parca uita si de copil...dureros...
Fetelor, voi ce faceti? Pe unde umblati? Cum va este? Sper ca sunteti bine!
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi