~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (107) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

cornelia-felicitari! atat pentru voi ca parinti cat si pentru bebe vladimir. Ati fost rapizi

La multi ani CATERINA, SARA, TEODORA si parca fetita oaneiC isi serbeaza in zilele acestea ziua de astere. Felicitari fetelor sa fiti sanatoase si fericite!

La multi ani Agata! sa fi tot atat de frumoasa ca pana acum si cuminte si de acum innainte!

Suntem doar cu bia acasa si parca nu e bine nu ne gasim locul si cand ma gandesc ca bia vroia sa ramana si ea in tabara si a inceput sa planga... imi dau seama ca peste ani si ani vom ramane fara copii vrand nevrand vor creste si vor zbura fiecare la cuibul lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Aici pozele de la Venezia: http://www.dropshots.com/tdi_venezia#date

Sunt generale...cele in care aparem si noi le pun in contul vechi teddylyon2.

Cornelia, sa va traiasca piciul mic, e tare dragalas! Am vazut ca fratiorul si surioara il privesc cu mult drag si interes! Ce rapida ai fost, ma bucur ca a mers totul bine!

Mercedes, cata dreptate ai...din pacate incet-incet suntem exclusi din viata lor...parca ma si vad peste cativa ani cu mosul meu asteptand infrigurati sa se intoarca kupilu din cine stie ce excursii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello

La multi ani puilor carora nu am apucat sa le urez!
Daria, Ana, Caterina, Sara, Teodora

La multi ani Agata!
Cornelia, felicitari mamico! Bine ai venit bb Vladimir, ai noroc de o familie pe cinste
Cornelia, are dreptate Gabitza, seamana cu tati.
Tdi, ce frumoooooos, eu am fost in mare viteza in Venetia si pe ploaie:)) In insule nu am ajuns dar nu e timpul pierdut

Gagix, ne mutam? Asta e ultimul capitol aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Se vede ca sunt ultimele zile de munca, bantui pe aici si evit sa muncesc cat pot.

Cornelia - wow, e perfect! Si ce nastere usoara (cel putin asa pare) si fara taietura? Credeam ca nu exista asa ceva, pe principiul sa fie locul mai mare just in case. Iar clinica intr-adevar arata super; banuiesc ca nu era spitalul din Constanta, nu?

Teddy - sunt superbe pozele; ziceam sa mergem si noi la Venetia ca e ieftin rau avionul, dar pana la urma am ales Madrid (la toamna).

Nelia - La Multi Ani pentru Agata cu intarziere! Sa creasca mare si sa fie mereu asa de inteligenta si incisiva ca si pana acum.

Hait ca va las, bag seama ca ma mai pune la treaba cate unul, altul. Chiar nu intelege nimeni ca nu mai am chef?????

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Teodora de ramyteo ! Multa sanatate si noroc cu carul !
Agata de Nelia ! Multa sanatate si reusite in tot ce faci ! Nelia, sa iti traiasca printesa cea mare, si sa va bucure cu succesele ei la patinaj, si nu numai !

Gata lista ! Wow, cat de repede a trecut timpul !

Tdi, superbe locuri ati vizitat ! Fotografiile sunt tare reusite (le-am vazut doar pe cele fara personaje) ! Stii ce m-a mirat? Am vazut o casa albastra, si vroiam sa te intreb daca au voie sa isi picteze casele in alte culori decat bej, ocru, maro.. ? Parca Italia avea unele dintre cele mai stricte standarde urbanistice....

Danelutza, spor la bagaje si drum bun ! Si eu as pleca tot cu ideea ca o sa fie nasol, poate-poate ma va surprinde ceva in mod placut la fatza locului Si de obicei intalnirile/excursiile la care plec in sila, se dovedesc a fi cele mai reusite

Cornelia, Vladimir e o minune de baiat ! In unele poze imi pare ca seamana leit cu tine, in altele cu Doru... Vad ca Maria si Stefan par entuziasmati - iar Stefan e mortal cum il tine pe bb in brate

Bea, voi sunteti deja in tara ?

Merge cineva la concertul The Killers ? Doar intreb, eu n-am avut cu cine sa merg, si nu mi-am luat bilet ... dar poate ma duc prin fatza portilor, ca aurolacii

Sa aveti o zi minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Nici nu-mi vine sa dau ochii cu voi de rusine. Nu am nici o scuza ca apar atat de rar, ca nu am felicitat toti copilasii, mamicile care s-au sarbatorit luna asta. Si ca sa nu fac o lista lunga de nume - cate restante am la urari, cu miiile de scuze pe care sper sa mi le acceptati, spun acum:

"LA MULTI ANI TUTUROR COPILUTILOR DE MAI-IUNIE SA FIE SANATOSI, FERICITI, SA AIBA TOT TIMPUL ZAMBETUL PE BUZE SI BUJORI IN OBRAJORI . MAMICILOR, FELICITARI PENTRU ASA COPII MINUNATI, PENTRU RABDAREA CU CARE II CRESTETI SI LE OFERITI TOT CE ESTE MAI BUN. VA MULTUMESC CA SUNTETI AICI, MA BUCUR ALATURI DE VOI CAND POVESTITI DE BINE, MA INTRISTEZ CAND AUD DE BOLI SI DE NECAZURI, STIU CA INTOTDEAUNA AICI GASESC O VORBA BUNA SI UN SFAT."

Va pup pe toate si va felicit ca reusiti sa ramaneti pe baricade, ca acordati atentie fiecare postari de pe forum, ca faceti comentarii atat de frumoase si haioase la poze de iti umplu sufletul de fericire. Eu din pacate pentru mine nu sunt consecventa, citesc, ma uit la poze si ma bucur de ele, ma simt atat de aproape de voi dar....poate nu am talent la povestit,simt ca nu reusesc sa exprim in scris tot ceea ce as vrea sa spun, de multe ori incep cateva randuri si renunt, dar vreau sa raman alaturi de voi, sa incerc sa apar mai des, sper sa si reusesc.

Sper acum sa ma intelegeti,am vrut sa scriu randurile astea ca mai e putin si intram in alt capitol, al mamicilor de domnisoare si cavaleri, si privesc cu nostalgie la cei 4 ani pe care i-am petrecut alaturi de voi.

Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Cornelia: pai vorba Gabitzei: parca te-ai dus la dentist.DAr una doua, ai nascut, ai venit acasa, ai pus si poze sa ne incanti privirea.Cat de frumos e Vladimir, si cum l-ati si imbracat de iesit pe strada.Imi vine sa il mananc.Unde ai nascut, ca parca ma tenteaza si pe mine( daca ar fi), sa nasc acolo.Super elegant si curat.Si ce fotoliu...mama mama!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti.

Am pus un filmulet cu fii-miu dansand.
Va pup si ma duc la treaba.

http://www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-06-23/13:49:16

Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Chris - deci nu-mi aminti de Best Fest (ca si cum am uitat vreo clipa dat fiind ca e pe toti peretii); mor de nervi ca atunci cand am stabilit concediul am uitat de festival (eram convinsa ca e un iunie) si dupa ce ca nu-mi convine in mod deosebit ca mergem (din nou) in Bulgaria, mai ratez si asta. Intre noi fie vorba, si daca stiam ca e acum festivalul, tot nu puteam amana concediul ca (si) perioada a fost cerinta prietenilor nostri, dar macar faceam o alegere constienta. Din nou mi-am jurat ca nu-mi mai alege nimeni perioada/locatia vacantei, vorbim noi la anul pe vremea asta, presimt ca nu se schimba mare lucru (dar poate pana atunci mai fac un bebe si ma rezolva el).

Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Hey, unde ati disaprut? Eu sunt stuck la birou, ca inainte de concediu (ce surpriza, nu?).

Ana - dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

eu sunt aici....adevarul este ca nu sunt stuck la birou.Am biroul in garaj asa ca pe la pranz mi-am dat "costumul" de office jos si am tras o plaja in gradina.Asta nu o sa mearga mult, caci in curand luam un contract cu sky-ul si o sa fie cineva in permanenta cu mine in birou.Naspa...dar asta este ce sa faci!!!Ahhh ...plus ca monitorul meu o sa fie la vedere.Dar daca stau bine si ma gandesc la sfarsit de zi sunt nevasta de director, si actionar la firma...asa ca daca vreau sa halaiduiesc pe internet ...o fac!!!LOL

Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput