Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happymum hai ca nu mai e mult pana atunci. maine... adik azi , fa-ti de lucru la un gratar cu familia, ceva... orice, ca sa nu te mai gandesti si sa treaca repede timpul... te pup. Sebi are nevoie de noi!*****www.inimacopiilor.ro Doneaza 2 € prin SMS la 858 www.europafm.ro/europa-fm/de-partea-ta/ajutati-o-pe-maria/" target="_blank">Maria - 5 ani, are nevoie de ajutor! Impreuna o putem salva! Trimite un SMS la numarul 848 - 2 € / mesaj si ii vei prelungi viata Mariei cu inca o jumatate de ora! Doneaza acum 2€ pentru Maria! www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
Buna!
Asa voi face..orice, ca sa nu ma m gandesc..Daca trece ziua de maine (va trece cu siguranta,sa speram ca repede), .. Marti dimineata imi fac testul.
Azi ma simt m bine (adica nu m simt acele greturi), in schimb m am dureri de burta, dar nu tot timpul.
ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
larisel spune:
illyane Bine ai venit. Sarcina usoara si bb sanatos! Mai trebuie sa ne dai niste date: data nasterii si ultima menstruatie. Si scrie mai repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa apari in timp real.
11+
odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
larisel spune:
micki_mica Nu prea am inteles care e pb. Nu conteaza data cand trebuia sa vina menstruatia, ci data la care stii ca a venit ultima menstruatie si aia este prima zi de sarcina. Asa calculeaza ginecologii. Ecograful in schimb masoara dimensiunile lu'bb si de acolo iti da varsta sarcinii, dar la inceput nu este foarte exact nici el.
onitza Eu am intrebat-o pe doctoritza mea si a zis ca e ok baia in cada atata timp cat apa este caldutza nu fierbinte si fara cosmetice gen spuma, ulei etc.
11+
odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
Beatrice1982 spune:
vedeti??????????
asa am fost si eu......
nu eram curioasa de test.............
pt ca simteam eu ceva..
deci ioana sigur si tu esti gravi...............
cata rabdare aveti pt teste........si eu am fost la fel..........
fetele am voie sa iau vit c????????pastile?????????
Poze
Bea 9+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Ioanact spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 vedeti?????????? asa am fost si eu...... nu eram curioasa de test............. pt ca simteam eu ceva.. deci ioana sigur si tu esti gravi............... cata rabdare aveti pt teste........si eu am fost la fel.......... fetele am voie sa iau vit c????????pastile????????? Poze Bea 9+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!! |
Doamne Ajuta! sa fiu .
ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare
Zookey spune:
Buna fetelor!
Miki sa stii k nici mie nu-mi corespunde varsta normal calculata cu cea a bebelului rezultata din masuratori ! Eu , calculand de la prima zi a ciclului ar trebui sa am 8 saptamani ... bebelul are insa 7 ! Explicatia a fost k am un ciclu neregulat de 30 - 35 zile si o ovulatie tarzie in aprilie knd am ramas ! Asa k nu e nici o pb ... se poate intampla ! Sacul mi se pare normal sa fie mai marisor mai ales k el sa format primul , inaintea embrionului ( nu+mi pot explica altfel ).
In rest dureri de burtica am avut si am si acum ... nu foarte mari insa exista ! iau kte un no-spa caci dr mi-a zis k nu prea e bn sa le las sa se termine singure! Sunt intinderi de ligamente mai ales k uterul creste pe zi ce trece si in caz k sunt f puternice pot da in contractii si asta nu e bn! Apropo de burtica mi-a mai spus de mangaiatul acesteia k nu e bun pt k da si el contractii!
Pupici burticutelor si felicitari din nou proaspetelor gravidute!
7 +
Ioanact spune:
citat din mesajul lui Zookey Apropo de burtica mi-a mai spus de mangaiatul acesteia k nu e bun pt k da si el contractii! Pupici burticutelor si felicitari din nou proaspetelor gravidute! 7 + |
Buna!
Nu stiam ca pot da' contractii, mangaiatul burtii.
Un si de la mine.
ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare
micki_mica spune:
Buna dimineata
Azi am fost mai lenesa, desi am visat cam urat..
Larisel ma intrebai care e pb. nu se pupa datele de inceput de la eco cu data UM. Dar Vom vedea la al doilea eco. Sunt agitata poate si de la sarcina, poate si din cauza serviciului, poate si de la caldura asta in care abia pot respira...poate de la faptul ca nu pot sa mananc ca inainte...poate ca fiind primul bebe nu stiu la ce sa ma astept...
Merci!
Oricum va zic ce imi spune cand ma duc iar la eco...
Mihaela 9+
Zookey spune:
Da Ioana ... si eu am ramas surprinsa :)) ... io ma gandesc k mangaiatul in exces ... nush
7 +
micki_mica spune:
Hello!
Merci Zookey! Poate ca ai dreptate...si ma agit eu prea tare. Ceea ce zici e logic si in normal. Mai e o saptamana si ma lamuresc si va povestesc. Poate nu sunt singura "agitata", la primul bb de pe aici .
O zi placuta, fetelor!
Mihaela 9+