Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamieea spune:

Buna fetelor, sper sa ma primiti si pe mine la odisee...
D.N. 09.07.1986
U.M. 03.05.2009
D.N 07.02.2010
Mai am un baietel, Marian de 2 ani si 6 luni..si speram sa mai vina un fratior sau o surioara...
Am avut ceva problemute ptr ca a doua zi dupa ce m-am testat am avut niste pete maronii si dr mi-a dat utrogestan, acid folic si no-spa
ieri am fost cam suparata si iar am avut ceva pete ..dar sper sa fi trecut..in rest am asa niste dureri surde..dar nu ma impacientez...
greturi nu am avut nici prima data nici acum..sper doar sa fie bine luni cand merg la control...oare la 6 sapt si o zi o sa vad inima?..ca nu mai tin minte cum a fost prima data...
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza84 spune:

onitza sa fie cu ochisori, iti tinem pumnii

larisel trebuie sa fii optimista, Doamne Doamne o sa aiba grija de bubu al tau, nu-ti mai face atatea griji ca stresul nu face bine deloc, pana la urmatoare vizita la dr. multa rabdare

alicredo esti o norocoasa, tati al nostru inca nu si-a revenit, asteptam sa se intample minunea

Pupicutzi pe burticutze la toata lumea!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

mamieeabine ai venit la noi!

Din ce am mai citit eu, era chiar si un site pus de una dintre fete in unul din capitolele trecute, inimioara incepe sa bata la 6 sapt si 3 zile.

Deci e sposibil sa o auzi, dar la fel de bine s-ar putea sa nu se auda inimioara lu bb. Totul depinde de cit e de mare bb, daca a fost sau nu o ovulatie mai devreme decat normal.

Noi de 2 zile avem stari de 'rau', care trec doar daca pap. Asa ca incerc o dieta de bebelusi: mese mici si dese.

Vine bb3

Alina 5+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

sagetutza

mamieea eu am facut prima eco acum 2 zile si la 6 sapt am vazut cum ii bate inimioara

Puiutul nostru
La mami in butica
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza84 spune:

Eu am facut o ecografie transvaginala la 5 saptamani si 1 zi si rezultatul nu a fost decat posibila sarcina in stadiu incipient.
Trebuie sa o repet saptamana viitoare. Sper sa fie bine!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Harnicutele mele!
Ce mai fac frumoasele mamici cu burtici?

Sarcina usoara si bun venit mamieea!

Nik0le sunt fericita ca sunt acasa! Cum nu m-am ingrasat, dar nici nu am mai slabit...mi-a trecut raceala...si am promis ca o sa fiu cea mai cuminte...m-am si apucat sa fac ciorbita minunata Si eu sunt cam ametita, dar evit sa ma misc brusc si pap dimineata cate un covrig uscat inainte de a ma ridica din pat. Si multumim pentru noul capitol "primaaa"

A!Beatrice eu am fost racita, dar am avut traheea un pic afectata, capul si putin muschii. Abia ma puteam misca si ma dureau muschii. Ma dureau ochii in cap... Dar mult ceai cu lamaie, masaj (eu doar 1 data/zi) si seara putina frectie pe spate si pe piept (am dat un pic si pe frunte pe la radacina firelor de par), fara dusuri fierbinti, nici macar la picioare-cica nu avem voie, si daca nu i-ar fi zis, acasa as fi facut . Nu am stat in curent si am transpirat la greu noaptea - multe tricouri schimbate. Ziua nu puteam face asta. Poate merge si asa...Acum ma mai racaie pe gat, dar nu mai tusesc si nici un caz, asa de rau ca inainte. sa te faci bine!

Va pup si sper sa va trimit cate putin din starea de mea de bine si din optimismul meu!

Mihaela 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

danutza84 o sa isi revina si el.
Eu am vb cu niste prieteni si mi-au confirmat si ei, sentimentul barbatilor e ceva de genul: ai senzatia ca ai castigat la loto dar esti cu o piatra de gat gata sa te arunci in rau.tare nu? (nu e in toate cazurile la fel)asta in primele zile dupa ce ai aflat, apoi incepi sa te gandesti ca esti tatic, ca ai o responsabilitate in plus, te gandesti la viitor...Parea mea e ca barbatii sunt 'pregatiti' ptr un bb dupa 27 de ani.eu am 24, el 25 , o sa avem 25 respectiv 26 cand o sa il avem pe bb, si nu am vrut ca sa o lungesc mai mult.
azi scumpicul de el, a decongelat frigiderul si mi-a fiert tigaia si mi-a frecat-o pana a iesit ca noua.de un an de zile avea un strat de ulei ars pe ea.mie una nu-mi place ca sa frec oale, si asta e treaba lui eu acum sunt o lenesa,am spalat niste haine azi...si cam atat. Stau in pat, mi-e somn dar nu pot dormi, am dormit 14 ore ce bine a fost! am si uitat cum e!

mamieea bine ai venit! sarcina ushoara si plina de sentimente frumoase!

8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyella

buna fetele!

astazi la 8 dim am fost sa fac analize de sange si mi-a recoltat si pentru cultura col... la recoltare gineco m-a deranjat destul de tare si am intrebat-o pe asistenta daca e posibil sa-mi apara ceva sangerari dupa (cum mi s-a mai intamplat cand am facut papanicolau)... ea a zis ca nu, dar cand am ajuns acasa pa la ora 15 am observat o mica scurgere maronie si parca ma deranjase putin si burtica...
e adevarat ca si eu m-am cam agitat astazi si am venit acasa pe o caldura... am luat un No-spa si 2 Utrogestan, m-am bagat in pat si ma sa fie totul bine
voi ce credeti e posibil sa fie de la recoltare ?

Puiutul nostru
La mami in butica
6+

Daca zici ca s-a mai intamplat si alta data e posibil si acum. Oricum stai cumintzica si nu mai face efort.

11+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamieea

Buna fetelor, sper sa ma primiti si pe mine la odisee...
D.N. 09.07.1986
U.M. 03.05.2009
D.N 07.02.2010
Mai am un baietel, Marian de 2 ani si 6 luni..si speram sa mai vina un fratior sau o surioara...
Am avut ceva problemute ptr ca a doua zi dupa ce m-am testat am avut niste pete maronii si dr mi-a dat utrogestan, acid folic si no-spa
ieri am fost cam suparata si iar am avut ceva pete ..dar sper sa fi trecut..in rest am asa niste dureri surde..dar nu ma impacientez...
greturi nu am avut nici prima data nici acum..sper doar sa fie bine luni cand merg la control...oare la 6 sapt si o zi o sa vad inima?..ca nu mai tin minte cum a fost prima data...
5+

Sarcina usoara si la termen!
Eu am vazut bcf-urile pe ecran la eco la 6s+2z, dar nu e o regula, cateodata se vede doar mai tarziu.

11+

odiseea noastra
nepoteii mei

Mergi la inceput

Am adaugat pe prima pagina linkurile puse de rebiana la inceputul odiseei legate de ghicirea sexului bebelusului, asta asa ...ca sa fie toate.

11+

odiseea noastra
nepoteii mei

Mergi la inceput