PDF to Jpeg???

PDF to Jpeg??? | Autor: april

Link direct la acest mesaj

Se poate salva un fisier PDF sub JPEG sau ceva ca o poza? exista vreun program pt asa ceva sau singura solutie e xerox si scan?

e doar o pagina, grafic color si musai sa-l am sub format poza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Nu stiu daca se poate trasforma, eu nu am reusit. Dar poti incerca in print screen.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Am un program care vad ca a trasformat PDF in PNG, si cred ca png merge in jpg. Daca nu gasesti alta solutie, trimite-mi pe mail si iti trasform eu.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Deschide Adobe Photoshop, deschizi in el pdf-ul si apoi dai "save as" si iti alegi formatul .jpg

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Oana, ai testa tu? Eu am incercat si nu-mi da decat optiunea de PDF.
April ti-am dat PM. Vezi ca daca dai pe YM din profil nu iti recunoaste caracterele, de aceea nu mergea adresa.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Ayla21 de vreo 4 ani cu asa ceva lucrez si zilnic fac treaba asta de cel putin 4-5 ori.
Drept dovada uite AICI

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

sau poti copia pdf-ul in "paint" cu copy/paste pur si simplu si apoi il salvezi ca jpeg

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput