Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Bravo Crina !!!!!!!!!!!!! Ce cresc boboceii

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

ce inseamna o buna organizare:
m-am trezit la 7, hranit cupil, apoi am trecut in bucatarie: ciorba de pui cu taitei de casa, vita cu sos de legume si pregatit cartofi pentru piure, o praji cu cirese, mancare ptr Vlad: legume+ peste (am gasit file de patrav la carefour), la 10 am dat baietii afara(dupa ce i-am hranit pe toti trei) am aspirat si sters pe jos in toata casa si m-am rasfatat cu o baieeeee
Astept sa ma zvant un pic si plec dupa ei sigur ii gasesc la o bere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza multumim

Felicic moama

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Salutare!

Edi e la padure cu ai mei, se relaxeaza in hamac :)

Feli si eu am la cuptor o praji cu visine, abia astept sa se faca. Zi-mi cum faci vita cu sos de legume.
Pana-mi raspunzi mai fac neste treaba.

A, intrebare: ai vostri se sperie de zgomotul de la aspirator. Al meu tremura si plange...cat e el acasa nu pot niciodata sa aspir.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

La multe lunisoare tuturor boboceilor nascuti intr-o zi de 14 , multa snaatae, chef de joaca si de papa sa aveti.

Multi pupici pt Karinutza noastra draga care petrece departe de noi
Angelynna - super tare Crina - ce frumos s-a dat ea jos si am vazut ca nu s-a speriat, nimic .. toata un zambet - felicitari si la mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

neata!

Ne-am intors de la nunta, baietii dorm, eu astept sa se fiarba oul si sa trag pe dreapta

Lumi borcanelele HIPP peste 8 luni pe care scrie si in lb romana au sare. Cel putin asa e la mine, si am ceva borcanele in casa.Mihnea a mancat borcanele f.bine intr-o prima faza, acum nu prea ii mai plac.

Angelynna ce prudent se da jos Crinu Si Mihnea se da jos din pat singur, numai ca are tendinta sa se duca cu capul inainte si tre sa stau mereu dupa el sa il intorc...

MW folosesc doar in caz de urgenta, cand nu pot incalzi altfel mancare. De gatit nu gatesc nici pentru noi la MW, doar incalzesc.

Gata, a facut ding timerul ma bag la nani ca acu se trezeste piciul

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Angelynna mai, dar ce precauta e! Crinul frumos!
Giulianna Lucas a avut o perioada scurta in care se temea...acum daca e in premergator si eu aspir,tine de furtun si se tine asa de aspirator pana termin
Felicic chiar te-ai organizat bine! Eu, treaza de la 7 n-am facut nici un sfert din ce-ai facut tu...mai mult m-am plimbat!
Babytza asa da, program!
Paula somn usor!

Maya e pe locul 2! Trebuie sa ne mobilizam!Off, si in week-end nu intra multe fete!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

giuli:vita cu sos de legume:
pulpa de vita, taiata felii subtiri, cat palma (daca o fac cuburi ramane tare in mijloc) se inabuse in 50 ml de ulei de masline, se lasa sa fiarba un pic in suc propriu, apoi se aduga o ceapa, un morcov, o radacina de patrunjel, blenduite bine (traiasca robotul), se adauga si un pahar de apa si se lasa sa fiarba la foc mediu, cu capac.
Apoi se adauga un ardei, taiat felii, 4 ciuperci mici plus ce mai gasesti in frigider(o mana de fasole verde, cateva boabe de maszare). Cand furculita intra cu usurinta in carne, se toarna sosul de rosii (rosii blenduite/ rosii la cutie/ suc de rosii). se mai lasa 15 min pe foc, se condimenteaza, se aduga marar/patrunjel. Eu am avut tarhon si i-a dat o savoare
Vladutz se sperie de aspirator, daca tusesti sau stranuti in camera unde se afla el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

O stare de moleseala zici ca is bleaga. Somnul somnul unde i

La borcanase da , unule au si unele nu sare, nush care e diferenta ca la gust oricum sunt iaaak dar lui Biancu i plac

Ancule cum ati petrecut?

nerantula multa sanatate si bb puternicEu la Bianca am avut dezlipire plus hematom imens si sangerari rosi, utrogestan, si mult stat in pat ajuta

Angelynna e dulce foc gogoasa

andy pupam sarbatorita

mamidestefan uuuf puiu mic, multa sanatate

Mergem afara poate ma trezesc, o fi rece? Ieri cand am iesit am luat tzeapa , era destul de rece si ne am intors la imbracat

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Multumim Denisa, Paula-Laura, Bitza si Laureta pentru aprecieri

Felicic cu ajutorul tau mai fac si eu altceva de mancare

Crina nu se sperie de aspirator dar de robot ....

Noi am fost afara, fructe nu a vrut ca manance (posibil sa bagam din nou borcanele ) dar pentru pranz a mancat spanac cu pui cam 200g

Acum ne certam pentru ca nu vrea sa doarma

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput