CAPITOL ANIVERSAR! LMA!! Iulie-August 2005!!! (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Nicoll, inc-o data, multa sanatate la gagicute si bafta la controale ! Sa ne dai numai vesti bune !

Laura, ce bine-i cu shtrumphii acasa, nu-i asa ?!?

Hmmmhhh... si ce bine e ca s-a mai racorit vremea oleaca ... prea cald era ...

la toate inimioarele si o zi buna in continuare!

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111395/" target="_blank">Vreau si eu un vot!!!
@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna fetelor
Ce mai faceti? Cum va descurcati cu caldura?

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna dimineata fetele!
Vreau sa va spun ca azi ma uit la "visul meu cel mare" si inca sunt marcata ca Dumnezeu mi-a dat bucuria sa-l traiesc!!!Sunt patru ani de cand mi-a fost dat sa ma bucur de aparitia unei "zane dulci",asa ca dati-mi voie sa ii urez
Codrutei mele sa fie sanatoasa,sa creasca frumos si sa aiba "putin noroc" astefel incat sa ne putem bucura impreuna de realizarile ei!La Multi Ani iubita mamei!!!Sa sti ca mami te iubeste din tot sufletul si-ti va fi mereu alaturi!

In alta ordine de idei ieri am fost la control la alergologie si imi vine saCum a vazut-o dr mi-a zis ca ii e clar ca nu respectam regimul(ea avand inca acele bubite care sunt vizibile) si ca fac acest lucru pe sanatatea si suferinta fetei,pe buzunarul meu si nu in ultimul rand daca se vor agrava bubitele poate intra in soc anafilactic
I-am spus ca nu mai consuma lapte si produse cu,la care imi zice de cazeina.Ii spun ca nici carne de vita nu consumam,aem carne de pasare sa ne"punem si in cap",ca i-am luat si branza din soia.Replica vine "pai asta are conservanti"Spuneti-mi si mie mai fetelor atunci ce dumnezeu sa-i dau sa pape?Inseamna ca nici mezeluri nu are voie,nici margarina vegetala...o sa o umflu de lapte cu cereale dimineata,ca in rest nu mananca decat mancare gatita in casa.
offf,sper ca incet incet sa ne redresam,ii voi scoate si mezelurile,o terminam si cu orice fel de cips,snacks...Om vedea.
Laura a fost tare bine la mare,sper ca pe week-end sa reusesc sa le pun.
Va pup,o zi buna!!!
Si sa nu uit,azi e randul nostru la tratatie,asa ca va poftim

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Am uita sa multumim Crynei pt grija,ea e draguta mereu si sa ii spunem Laurei ca ne bucuram pt ca s-au intors copii acasa,le transmitem si asteptam si noi poze.
Luminita te asteptam si la povesti,hai,a mai scazut temperatura.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, Codrutza! Sa fii in continuare o raza de soare in viata celor din jurul tau, sa ai parte de mult noroc, fericire si dragoste. Te pupam tare, tare si iti dorim tot binele din lume!!

Nicoll sa-ti traiasca domnisoara! Sanatate multa ii doresc si sper sa o scoateti la capat cu probleme. Imi dau seama cat de greu este sa respecti un regim atat de strict, dar daca e pentru binele ei, cu siguranta o sa reusiti. Incerca sa cauti pe internet retete noi si produse permise pt ea si sa-i faci cat mai usoara perioada asta. Petrecere frumoasa!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank"> ratuste dulci in concurs lo1, lo2

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

'Neata! 'Neata!

Sosii la tratatia lui Nicoll !!!

"LA MULTI ANI!" 4 anisori

Codruta Andreea (Nicoll_mada)

Sa cresti mare, frumoasa, inteleapta, buna si cuminte ! Sa-i aduci mamei tale, surioarei si celorlalti din familie numai bucurii si impliniri!!! -am dulce mica gagicuta !

Mergi la inceput

Offf, Nicoll... naspa rau cu bubitele astea . O sa reusiti voi s-o scoateti la capat pana la urma ! Multa sanatate Codrutei si multa putere si rabdare sa-i dati de capat !!! Io, nu prea am idei despre regim ... incearca pe net, cum a zis si Laura... poate gasesti ceva idei despre... mult succes ! Si sa aveti o petrecere superfaina acasa !

Lulu, voi ce mai faceti? Noi mergem la strand ca sa scapam de caldura... Robert adica merge ... cu bunica-su ... sa-l vedeti ce negru e ! Bronzatelul lu'mama ... Oricum, s-a mai racorit oleaca afara ... e ceva mai bine ...

la toate inimioarele si s-aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Yupiii!!!! A nascut sora mare un baietel sanatos si frumo. Simbata dupa amiaza pe caldura de foc la 17.20 aparu minune mare de 3.550 kg si 54 cm. Luni au venit acasa si e mare vinzoleala ; toti avem acelasi subiect de discutie BEBELE. Se invirte lumea in jurul lui domnule de parca e vedeta.A m facut si poze sper ca le puteti vedea in albumul IULIE 2009 de la semnatura. Ma intorc la hirtoagele de pe birou ca ma asteapta sefa cu urgente, va pupic.

Poze cu noi la http://community.webshots.com/user/valcampan

Mergi la inceput

Mai bine incercati aici http://community.webshots.com/user/valydavid.

Mergi la inceput

ups, da eroare mai bine pe adresa de la semnatura si dati sus click pe valydavid. Habar nu am cum sa transfer albumele de pe un user pe altul daca puteti sa ma ajuta-ti in webshoots

Mergi la inceput