Se mai cauta bone?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu as mai avea o explicatie ... S-au lamurit si parintii ca bonele bune nu se gasesc din anunt la ziar sau prin agentii, ci prin recomandari. Asa ca presupun ca de-acolo si le gasesc.

Eu de exemplu nu am avut curajul sa apelez la ziar, iar la agentie, dupa cate am citit aici pe forum despre diverse tzepe si agentii care nu-si verifica bonele si iti aduc pe orisicine, indiferent ce ai cerut tu, doar ca sa-ti ia banii ... sau mai rau, aveau aranjamente cu bonele ca sa stea doar cateva luni, dupa care sa se reintoarca sa fie plasate de aceeasi agentie, ca sa mai incaseze o data comisionul ...

Parca tu aveai o agentie, Linasobolina ... Nu vreau sa iei raspunsul meu ca pe ceva personal, nu stiu cum procedeaza agentia ta si poate ca este dintre putinele serioase, dar perceptia generala cam asta e ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linasobolina spune:

Acum, cei ce NU si-au facut treaba la timpul lor si si-au batut joc de clienti, au platit pretul lipsei de profesionalism si au disparut de pe piata
A cernut sita crizei si uite asa din toata ciupercaria de peste 40 de agentii, numai in Bucuresti, au mai ramas doar 5, ceea ce nu este rau pentru clienti
Si mai mult decat atat, concurenta vine intotdeauna in favoarea clientului, ca daca vrei sa castigi bani, atunci iti faci bine treaba, fie ca esti agentie sau crsa sau gradinita, important este sa ii fie bine copilului si familiei

Parerea mea este ca in orisice afacere sa vrei si binele celui din fata ta, sa nu vezi numai castigul tau, pentru ca intr-o afacere trebuie sa castige toata lumea, pentru ca daca este altfel, atunci este teapa, nu afcere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frumu spune:

Buna,
Eu am gasit bona anul trecut prin agentie dupa ce epuizasem toate alternativele. Am avut ceva vizionari si multe CV-uri studiate de bone cu experienta. Ce nu mi-a placut? imi lasau un gust amar, un an, doi cu un copil si treceau la urmatorul... ca pe banda rulanta. Eu imi doream pe cineva sufletist sa se ataseze de copilul meu sa il invete cu drag... sa descopere lucruri impreuna...si am inceput sa caut pe cineva care nu mai facuse asa ceva, fara referinte... stiu, am mers la risc, dar... si am avut un mare noroc, din prima. Am stat vreo 2 luni cu inima stransa si mai tot timpul cu ochii pe camera web, dar copilul meu parca mai are o bunica si simt ca si de partea cealalta este la fel. Are grija doar de copil, am stabilit de la inceput acest lucru fiind persoana care sta cel mai mult cu copilul(2 ani) si isi lasa amprenta asupra educatiei lui: limbaj, maniere...
Dar este si reversul medaliei, acum pitica trebuie sa mearga la gradinita si nu stiu cum o sa facem pentru ca va trebui sa renuntam la ea... cred ca va fi dureros de ambele parti... chiar avem o problema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

In ce zona locuieste doamna ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frumu spune:

locuieste aproape de Piata Unirii, dar ea o sa-si gaseasca usor altceva intrucat am prietene care vor sa o ia, nu asta-i problema ci ca nu doreste sa se desparta de copil ca si viceversa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Pai iti trebuie oricum cineva, chiar daca este copilul la gradinita.
Intervin imbolnaviri dese, vacante... este bine sa ai pe cineva la dispozitie. Mai ales daca spui ca va intelegeti atat de bine cu doamna respectiva !

Cristi a mers la gradi la 3 ani si jumatate, am pastrat bona, dar cu program 13-18, si ce inspirati am fost :)

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertola spune:

daca e asa o bona buna,poate o preiau eu.poti sa-mi dai un semn te rog? mersi.

Citat:
citat din mesajul lui frumu

Buna,
Eu am gasit bona anul trecut prin agentie dupa ce epuizasem toate alternativele. Am avut ceva vizionari si multe CV-uri studiate de bone cu experienta. Ce nu mi-a placut? imi lasau un gust amar, un an, doi cu un copil si treceau la urmatorul... ca pe banda rulanta. Eu imi doream pe cineva sufletist sa se ataseze de copilul meu sa il invete cu drag... sa descopere lucruri impreuna...si am inceput sa caut pe cineva care nu mai facuse asa ceva, fara referinte... stiu, am mers la risc, dar... si am avut un mare noroc, din prima. Am stat vreo 2 luni cu inima stransa si mai tot timpul cu ochii pe camera web, dar copilul meu parca mai are o bunica si simt ca si de partea cealalta este la fel. Are grija doar de copil, am stabilit de la inceput acest lucru fiind persoana care sta cel mai mult cu copilul(2 ani) si isi lasa amprenta asupra educatiei lui: limbaj, maniere...
Dar este si reversul medaliei, acum pitica trebuie sa mearga la gradinita si nu stiu cum o sa facem pentru ca va trebui sa renuntam la ea... cred ca va fi dureros de ambele parti... chiar avem o problema...

Mergi la inceput