Cafea cu aroma de femei si bebelusi*100*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui principe

daaaar.... tre' sa se bage in baie sa-si faca niste spalaturi bucale ...ca duhneste a vin

pai spala bine , vezi ca ai o perie mai mare pe undeva jos agatata , aia e tocmai buna

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

, mamica lui Bibi cel luptator

Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui wonderful

Io ce scuza am?Oole voastre sunt plecate dar ale mele sunt in pat si

W

tu esti la chef fato , ce treaba ai cu oole acum ... acum doar vorbim , maine le articulam

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Aido si ce articolatie facem...hotarat sau nehotarat

, mamica lui Bibi cel luptator

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

sunteti beute cu toate.

oule mele s-au dus sa faca bani..dar vin seara acasa.

deci ..concluziunea..avem oua voiajoare...doar dupa o varsta stau acasa(vezi www)si atunci dorm
www,nu-s 14 dar sunt pe aproape.

aido,ai gresit,nu era ala cu piscina,era profesoru'de salsa ...(marichito)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mexxa

AYLA...nu sub masa..in cada

Andreea, mamica lui Bibi cel luptator

Nu, ca facui dus. ce baie in cada pe caldurile astea. Cu doi cpchii nu ne mai pemitem luxul sa stam in cada cu apa colorata, parfumata, etc etc. Viseeeee.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

vaaaai ce prostii vorbiti...eu ma rusinez

Va rog frumos sa va reveniti

Mergi la inceput

vezi sa nu dansezi salsa in drum spre gradi ca te opreste polizioto si te pune sa sufli in fiola ... si la ora asta nu o sa fie bine de tine ... ai gasit peria aia mare cu care iti speli gura aia ...?

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Bun venit Adina!
fetele-s cuminti, alcoolul e de vina.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

parle?ce-s alea?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

ooooo saracutza de tine rusinoasa , pacat sa nu am scris arhiva pe prima pagina ... ai ai

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi

Mergi la inceput