Cafea cu aroma de femei si bebelusi*100*
Raspunsuri - Pagina 10
Ayla21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
laso Alaturi de Sebi Aida ... 25+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
Neee, ca revin cu fortze noi.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
mexxa spune:
AYLA...nu sub masa..in cada
, mamica lui Bibi cel luptator
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
principe spune:
sa nu ne prinda..parintii,portarul,colegii..noi aveam imaginatiune...pe unde se prindea spatiuca iepurii....
eee,nu-ti ziceam ca doarme adanc si devreme...siii muuult...manca mama pe printul ei dormilon.
da ,ayla,ai dreptate dimineata se iau vitaminele.
mexxa spune:
v-ati imbatat cu toate???? si ati intins-o la
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
mexxa spune:
sau acum sunteti trotilate sauu vinu de la aida va facut pofta de
aidaciolac spune:
huh , eu am fost sa inchid geamurile ca acum a inceput furtuna ... si bate vantul rau , bai ce clima de kkt
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
fara in noaptea asta ca voi nu sunteti gravidoase si cine stie ce se poate intampla
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
principe spune:
meniul de la ora 12 e banane barosane?
eu-s aici pe baricade...cu paharul in mana...noi de-aicea nu plecam!
mai gustoase ca cele din prod proprie nu-s.
maruleeeeeee ai fugit la scarpineala?
aidoooo,ce faci acolo .bati oooooule pttru...coctai?..nebuno ...lasa omu'in pace ca a fost in cursa si ii obosit.
aidaciolac spune:
noooo , nu avem oo , ca inca sunt in germanica oole , dar chiar daca eu le las nu ma lasa ele dupa 5 zile tinute la parnaie ...
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi