Exista profile pt balcon glisant?sau tot agregatu

Exista profile pt balcon glisant?sau tot agregatu | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

buna !

ma gandeam asa la viata la bloc, cu moda asta de inchidere a balcoanelor, cat mai etans, cu termopan, cand de fapt balconul e singurul loc disponibil pt "blochisti", unde daca e frumos afara, racoare, si miroase a flori de tei, ca acum, poti sta dimineata si seara sa-ti savurezi o cana de ceai, capuccino, un pahar de vin etc, in halat, papuci de casa, sau chiar descult, relaxat....mai ales daca balconul nu da in nici un bulevard ci doar spre un parc plin de molizi in care canta pasarelele

deschiderea larga a geamurilor nu mi se mai pare suficienta, dar nici sa iau un flex sa tai termopanele jos nu e o optiune ca am copiii mici, cataratori, care si-au facut si un sediu de joaca in balcon, am parchet pe jos.

deci...nu exista un profil inventat de balcon glisant, geamuri speciale, cand vrei sa-ti deschizi complet balconul, pe toate laturile? iar cand e vreme rea sau vrei sa te asiguri ca micii alpinisti sunt in siguranta, sa tragi la loc toate laturile?

sa ma scuzati daca pare aberanta dorinta mea, stand aseara si uitandu-ma afara, cu geamul larg deschis, ma simteam oarecum prizoniera in propria locuinta, vroiam mai mult aer, posibilitatea de a simti vanticelul cald de vara....fara sa ies sa stau pe banca in fata blocului sa incomodez liceeenii si ei pe mine:)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deli spune:

Si noi ne-am batut capul multa vreme cu problema asta. Mai ales ca eu vreau si flori vara pe balcon!

Singura solutie pe care am gasit-o a fost sa inchidem balconul cu tocarie de lemn, prinse in balamale iar vara sa scoatem, pur si simplu geamurile si sa le tinem in boxa. Nu stiu cat de viabila este aceasta solutie, clar nu va izola ca termopanul, darr..

Altceva nu ne-a venit in minte asa ca astept si eu cu interes solutiile voastre!

Noi ne-am propus sa trecem la treaba in toamna asta!

Ne mai gindisem la ferestre in genul celor de la compartimentele de tren, care se coboara vertical dar nu stiu cum l-am putea face1

Mergi la inceput