CYSTINE B6 BAILLEUL - medicament

CYSTINE B6 BAILLEUL - medicament | Autor: ingeras26a

Link direct la acest mesaj

Buna,

Am o cunostinta care are nevoie de acest medicament CYSTINE B6 BAILLEUL si nu se gaseste decat in Franta. Rog mult persoanele care stau in Franta sa ma contacteze pe PM ca sa le pun in legatura cu persoana care are nevoie.

Multumesc mult.

PS: rog moderatorii sa mute subiectul daca nu este deschis unde trebuie :)

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fratello_cox spune:

Buna ziua ! nu stiu dak mai este de actualitate anuntul dar daca mai aveti nevoie de o cutie de 50 de pastile Cystine baillul b6 am una noua din care nu s-au luat pastile , si pe care as dori sa o vand deoarece nu imi mai este necesara. a fost achizitionata din Franta dar pana a ajuns nu mi-a mai fost de folosinta. astept un raspuns , multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristipgc spune:

sal daca nu te superi sa dorii eu acel medicament poti sa.mi trimiti un mail pe aceeasi adresa cristipgc@yahoo.com multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catacatas spune:

buna ziua. daca mai aveti de vanzare cystine b6 as dori sa cumpar. e-mail la cata_assoc@yahoo.com.am nevoie urgent de acest medicament.

Mergi la inceput