Burtici fericite de septembrie-octombrie (73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikusAham. Neuronul meu rataceste. Eu zic ca asa cum se departeaza tre sa dea si inapoi nu?
Monica 20+ cu

asa ar trebui! da' mai stii?!?!? n-am avut curaj s-o intreb pe mama de frica sa nuzica ca am luat-o razna!

Ioana 25+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Daca au inceput sa curga sanii inseamna ca nu prea mai poti sta fara sutien. Intr-adevar, cum spune si Ioana, trebuie cumparate tampoane pt sani si pe astea le poti folosi doar cu sutien nu prea stiu cum altfel. De fapt, nici nu am vazut cum arata tampoanele astea. Fetele deja mamici te pot ajuta.

Monica 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roxy ma bucur ca matei e mai bine. nu-l forta cu mancarica dar incearca pe cat posibil sa-l faci sa bea .. nu stiu daca ai vazut mesajul meu cu ceaiul de afine sau frunze de afin .. evei ii place tare. poti sa-i pui fructoza in el sau glucoza.

kemsy tre' sa dormi cu sutien .. iti iei tampoane ptr san si le lipesti pe cupa, n-ai ce face. mie nu mi-a curs picatura de colostru inainte de nastere .. nici dupa .. mi-a venit direct lapte la 4 zile dupa cezariana si tot asa pana s-a reglat productia .. udam pijama, patura .. mi-am luat niste scoici ptr san .. dar tot trebuia sa port maieu cu sustinere la sani ca sa stea scoicile .. si vreau sa zic ca se strangea o gramada de lapte pe care il stocam la colgelator ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Mai fetelor ma speriati cu colostru asta. Sper sa nu imi faca si mie probleme. Eu pt ca sunt un pic in urma voastra, intai aud la voi ce va doare, prin ce treceti si in 3 sapt apar si la mine simptomele. Sper sa o ratez pe asta.
Kemsy, ce a papat bebele 4 zile pana ti-a venit si tie laptele? Nu de alta dar tot cezariana voi avea si eu si deja ma panichez cu laptele.

Monica 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Monikus, have fun! daca e inghetata la fel de buna ca in Turcia merita toti banii!

Ioanna, eu ma gandesc ca ar trebui sa-si revina, altfel ar insemna ca nici o gravidutza n-ar mai reveni la masurile dinainte de sarcina (cele de pantaloni), nu? ma gandesc si eu...nu ca asta ar fi o explicatie logica, ci doar un gand din mintea mea obosita...

27+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Monica nu-ti face griji, fiecare cu reactia lui.Eu nu am avut probleme la Ramona, iar lapte a venit dupa ce am baut la greu ceai de chimen cu anason si lapte.

La multi ani sarbatoritelor de maine si poimaine ca sigur de acasa nu pot intra

Laura 20+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor,

ROXXY ma bucur ca Matei e mai bine.Si Alessio a facut febra 39,5 cand i-am facut al doilea vaccin.Nu-ti zic ca era 3 noaptea si eram singura acasa ca Alin era la munca.Ce panica!!!Bine ca totul se termina cu bine.

DIANA,SWEET,VICHY la multi ani sin de la mine cu intarziere!!

DIANA pe 7 a fost si ziua lui Alessio,piciul meu a facut 1 an!

SWEET si eu sufeream de insomnii cand eram cu ALessio.La mine nu mergea absolut nimik.Am incercat: lapte cald cu miere inainte de culcare, ceai de musetel, de tei.Am incercat citirea unei carti plictisitoare,nu care sa-ti placa ptr ca altfel te tine treaza ca sa vezi ce se intampla...., dar nimik nimik.Am incercat si sa ma uit la TV sa vad daca adorm cu TV deschis...nimik.Asta e. Poate la tine merge vreo metoda.

ALEX euuuu.Am dureri din astea de simt ca innebunesc.La mine sunt insotite si de dureri la nervul sciatic.Innebunesc. De ce vrei cezariana?

MARY nu esti unica, cu astfel de dureri la "d.ra".Eu una si cand merg ma doare.

TECHILA pemine nu ma dor degetele de la mine....in schimb imi amortesc...si simt un bazait in degete cateva ore...tre' sa sun sa vad ce e....Nu e nevoie sa pleci.Ca si eu data trecuta am fost la odiseea de iulie -august si am nascut pe 7 iunie.Bine ca Ale a venit cu 2 sapt mai devreme.Stai aici cunoi ca te vrem

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Monica nu-ti face griji, fiecare cu reactia lui.Eu nu am avut probleme la Ramona, iar lapte a venit dupa ce am baut la greu ceai de chimen cu anason si lapte.
La multi ani sarbatoritelor de maine si poimaine ca sigur de acasa nu pot intra
Laura 20+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Multumesc frumos pt incurajare. Sper sa fie totul ok dar iti dai seama ca noi cele care suntem la primul bebe suntem mai disperate asa, sau cel putin eu stiu ca sunt. Nu as vrea sa imi moara copilul de foame pana imi vine si mie laptele.

Selen, eu am auzit ca ar fi mai buna inghetata in Italia chiar si decat in Turcia.

Monica 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ALEX aa acum amcitit ce-ai scris.Tu stii ce e mai bine ptr tine.

MONIKUS sper sa-ti revii repede cu greturilke astea. Wow pleci la Roma!!Foarte foarte frumos oras. E foarte buna inghetata , de foarte multe eluri si ieftinaaa. Vacanta placutaaaa.

IOANNA da asa e.O gramada de acte si peste tot.Eu dupa 3 ani de casnicie inca mai am de schimbat.

DANUTA eu nu stiu nimic de ele.Sper sa fie totul bine.

Si eu abia astept ziua de marti, 16/06/2009, cand merg sa fac eco!!Sa vedem pana la urma , e baiat 100%? Si sa-mi spuna ca e bine!Si abia astept ziua de 24 cand plec la maree.....mama cat mai este!!
Ce cald e aici azi.Dimineata a trebuit sa ma intorc acasa dela plimbarica ptr ca nu ma tineam pe picioare....

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Buna fetele..stiu ca aveti viitoare mamici cu gemeni..si am intrat sa va dau vestea buna..Basescu a promulgat legea pt gemeni, tripleti..etc
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=9734
va pup

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput