| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean fetelor.tb sa va fac partase la bucuria mea..a promulgat in sfarsit basescu legea pt gemeni...deja ma batea gandul sa merg la lucru..mi se oferise un post cu un salar de 1500 ron...acum pot sta aksa pe 1600 Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006POZE |

Dyanamultumesc pentru raspuns, pupam ochisorii aia mari!, deci dam drumul la aer fratilor ca lesinam detot in masina.
Ayla, daca ai tel gigelicai, decat tb sa ia medicamentul de la farmacie si scrie totul pe cutie, au o pipeta cu un semn se amesteca bine praful cu lichidul prin rasucirea dopului, se agita bine bine si apoi atasezi pipeta la dop, are un semn, tragi pana la semn.
Ca sa nu il dea afara pui pipeta in coltul gurii si apesi. Oricum il bea ca e dulceee ca o miere mai subrtire asa. o data pe zi 7 zile si mese fixe la san, dar la san ca e steril.
Eu asa am procedat GIGELICA bafta!
Petreanai facut la baiat D3 injectabil pana la urma?, si mie mi-a zis doctora "cred ca vom comanda niste D3 injectabil din Germania", da nu asimileaza calciu, deasta...offff asa ma ingrijorez.
Si pana la urma ai rezolvat pb. cu injectabilul nu?, mai tii minte la cate luni i-ai facut?