Timisoara Impreuna(153) Emma, te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Sal'tare si de la mine....azi e vineeeeeeeeriiiii....iupiiii!!!!

Simonelu'...ce sa fac?Macar asa sa ma plimb si io...Distractie maxima in continuare!

Aidule,te pup,fata draga...

Dorisescu,cand plecati?Sambata sau duminica?Sa aveti distractie maxima!

Getutilii....o taiati la Arad?Cum a iesit exudatu'?

andanii
....shopping,mama,shopping...halit ciocolata si sex cat cuprinde...face minuni,e panaceu universal!Ia aminte la baba!

Danuto...ce faceti?Ce-o zis Ilie?

No,restul di fetii:emag,Monica,adi-adi,criss,deya....bah?Mai sunteti?!va tzuca mandea....
Sa nu uit:Lianoooo,ce mai face Catalina?

No vichend bestios la voi...si sa auzim de bine!

PS.Vicki...hai ca te odihnesti pe week end...sambata la 18 ne vedem cu alexkon la Mall,veniti si voi?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Geta, nu-s pentru mine nu ma risc la asa cevaaa, doamne feri! bietii matzi, nu le-as face una ca asta...sunt pentru o prietena. ce bine ca-i oke exudatul!
si io am fost si cred ca inca sunt cu gatul (deci nu cu capul..) si din rosu in gat nu o scoteam pe mama cand eram mica pana n-am mers ani la rand la mare.
apa rece de la frigi nici io nu prestez, dar ingheeee....pfuai...cat incape (inca mai am amigdalele la locul lor).

monica, io nu pot sa-ti raspund la intrebarea de mai sus o fi de la caldura, o fi de la plictis, o fi de la altele care nu ma intere', habar nu am, atata stiu ca topicul nostru cam devine ceva gen 'unu hais si unu cea' sau 'vorbitu' la pereti' si atata-mi vine sa mai zic ca si babele... 'pe vremeaaa meaaaa maicaaaa...'

aida, tocma m-o lovit fisa...tipa care o sa ia pisicii isi face casa aproape peste drum de voi deci numa treci drumul

aa, btw, am nimerit drumul la birou totusi. si nu-s in pijamale
ma duc la cofee, tzucuri multiple

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

anooo si daca n-am chef de nici una din ce mi-ai enumerat tu acolo???? ..... babooooo ce fac atuncilea ?????

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 21 kg, mai am 9 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

anooo si daca n-am chef de nici una din ce mi-ai enumerat tu acolo???? ..... babooooo ce fac atuncilea ?????

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 21 kg, mai am 9 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Dano draga...imi pare rau....dar esti pe duca,fato!

Lasand gluma la o parte...nu stiu ce sa spun...iesi,plimba-te,cearta-te,da cu capul sau cu pumnul...mananca ce iti place...fa ce iti doresti si ce vrei...si bucura-te ca traiesti,ca ai un fecior frumos si istet,ca esti sanatoasa si baietii tai la fel...si tot asa mai departe.
Noi,acasa la mine,de doua saptamani incoace ne bucuram ca suntem vii si nevatamati si am realizat,prin ce imprejurare urata(dar si alte evenimente,nu mai departe aseara am ajuns cu Marius in urgenta la judetean),cat de frumoasa este viata si cat de mult ne iubim,chit ca ne mai si pizduim....Io abia astept weekendul,ca sa fim toti 4 impreuna si sa ne simtim bine...si sunt asa putine 2 zile impreuna....
Te pup si sper sa treci cu bine de starea ta...si sa nu fi gresit cu ceva prin cuvintele mele...

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana68

Dano draga...imi pare rau....dar esti pe duca,fato!

Lasand gluma la o parte...nu stiu ce sa spun...iesi,plimba-te,cearta-te,da cu capul sau cu pumnul...mananca ce iti place...fa ce iti doresti si ce vrei...si bucura-te ca traiesti,ca ai un fecior frumos si istet,ca esti sanatoasa si baietii tai la fel...si tot asa mai departe.
Noi,acasa la mine,de doua saptamani incoace ne bucuram ca suntem vii si nevatamati si am realizat,prin ce imprejurare urata(dar si alte evenimente,nu mai departe aseara am ajuns cu Marius in urgenta la judetean),cat de frumoasa este viata si cat de mult ne iubim,chit ca ne mai si pizduim....Io abia astept weekendul,ca sa fim toti 4 impreuna si sa ne simtim bine...si sunt asa putine 2 zile impreuna....
Te pup si sper sa treci cu bine de starea ta...si sa nu fi gresit cu ceva prin cuvintele mele...

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

MULTUMESC pentru cuvintele tale ... mare dreptate ai ....

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Ana...nu stiu daca ajungem maine, inca nu avem un program clar.
Ce a patit Marius de ati ajuns la urgente? Sper ca sunteti bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Ziua buna, dragele mele!

Am ajuns in sfarsit acasa - am fost prin Bucuresti intr-o delegatie.

Acu` ma lupt sa raman treaza - am ajuns tarziu acasa azinoapte, dar a trebuit sa vin totusi la scarbici... Si din pacate n-am vreme sa trag vreun pui de somn cu fruntea pe minunatul birou.

Va pup pe toate tare si ma pun la curent rapid cu ce ati scris cat am lipsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

sa aveti un we fain fetelor

azi am pus de painea aia dementiala...sper sa-mi iasa buna

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

am ajuns si io 'la baza'
moniq, uelcome
monica, da o felie, nu fii...
andanii, ce-i mama, cum esti?? de la ce???
Ana, pupam pe mustata sa fie vesel si voios
andule, pe unde te mai existi?! ce bunaciuni mai trantesti?

io maine cred ca bag papanasi, n-am facut tare de mult si daca n-ar fi asa cald, mi-ar cam fi dor de-o placinta din aia cu cartofi, ca-n Ardeal..mmmmm, numa' cine s-o coaca pe caldurile astea...

si mai zic atata...pazea, ca vin caisele

ma duc la dus! n-aveti nici care un ceai cu gheatza?!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Mario sa traiesti 1000 de ani ce painica buna m-ai invatat sa fac n-am mancat decat la soacra-mea la Fagarash si nu credeam ca se poate "reproduce" in casa omului
iata dovada
Paine ca pe vatra si-o Felie inca aburinda am papat cu sarmale de-am zapacit...multumeeeeeesssscccc

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput