Timisoara Impreuna(153) Emma, te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate timoshorencele

am sa fiu si eu cu voi maine in locul stabilit, macar cu gandul

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

Citat:
citat din mesajul lui Ana68

Salut...pana nu iese soarele io mi-s intoarsa de la tzatza...si cu toate astea va pup cu drag!

bifez si io la acelasi capitol si cred ca la mine n-are treaba cu ploaia si cu soarele.

o jugulara, un cerul gurii?! unde, cum si ce...

ma duc sa mai fac o intravenoasa cu cofee, poate mai pica din ceata de pe oki. pup.

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

si mie ceva iv macar cu ceva mai teapan macar sa simt
mai eu nu's ce naiba dar parca o iau razna , acum plag acum rad ... o fi ceva ...
va si eu ...

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

si acum foarte serios , cine vrea pisicei sa spuna ca ii aduc eu acolo unde vrea , ca duminica ii duc in piata si sigur vor fi ceva amatori

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Ana, noi am fost duminica sera si atunci e 16 ron biletul, dar in timpul sapt e mai ieftin (parca e 14 ron).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

Citat:
citat din mesajul lui Ana68

Salut...pana nu iese soarele io mi-s intoarsa de la tzatza...si cu toate astea va pup cu drag!

bifez si io la acelasi capitol si cred ca la mine n-are treaba cu ploaia si cu soarele.

o jugulara, un cerul gurii?! unde, cum si ce...

ma duc sa mai fac o intravenoasa cu cofee, poate mai pica din ceata de pe oki. pup.

si mie ceva iv macar cu ceva mai teapan macar sa simt
mai eu nu's ce naiba dar parca o iau razna , acum plag acum rad ... o fi ceva ...
va si eu ...

drago, cel putin la tine s-ar explica cu niste argumente foarte solide...da' noi?! io as incepe cu un NF, PM si altele din categoria asta...plus altele externe cu care nu pot sa dau de pamant. inca!

ce ti-ar pica bine IV tie?? o nicotina ceva? un hasis??
uh, suntem pe site de copii..poate ne furam si-o amenda...

pup roscovanu'

zuzele

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Hop si eu in subiectul vostru!!

Sunt noua pe forum si inca nu-mi gasesc locul :).
Imi doresc foarte mult un nazdravan mic si dragalas dar cum inca se lasa asteptat am dat buzna peste voi si nu la Odisee.

atunci bun venit :)
mai suntem cateva in stand by pe aici, asa ca, baga mare la scris si voie buna! poate ne mai inviorezi tu...ca noi suntem ca niste babe plouate :D

adi_adi, tu cum mai esti??
monica-elisabet,
aida, io am destui pisici, pun frana :D

_

Mergi la inceput

ca tot a inceput BAC-ul:

La un BAC se prezinta elevi cu diferite pregatiri. Intra primul foarte pregatit si iese radios: - Cum a fost? îl intreaba ceilalti. - E… ca între profesori… - Adica…? - Ei întrebau, eu raspundeam, ne completam… Intra al doilea si la iesire aceeasi întrebare: - Cum a fost? - Ca de la profesori la elev… ei întrebau, eu raspundeam, ma mai ajutau ei… Intra al treilea… si la iesire: - Cum a fost? - E… cum sa fie… ca între popi… - Cum asa? - Pai ei întrebau, eu îmi faceam cruce, eu raspundeam, îsi faceau ei cruce !!!!

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

ca tot a inceput BAC-ul:

La un BAC se prezinta elevi cu diferite pregatiri. Intra primul foarte pregatit si iese radios: - Cum a fost? îl intreaba ceilalti. - E… ca între profesori… - Adica…? - Ei întrebau, eu raspundeam, ne completam… Intra al doilea si la iesire aceeasi întrebare: - Cum a fost? - Ca de la profesori la elev… ei întrebau, eu raspundeam, ma mai ajutau ei… Intra al treilea… si la iesire: - Cum a fost? - E… cum sa fie… ca între popi… - Cum asa? - Pai ei întrebau, eu îmi faceam cruce, eu raspundeam, îsi faceau ei cruce !!!!

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

Aiduto esti super tare
Maria hai baga ce-ai gatit azi ca noi la fiecare masa te pomenim de-acu' pentru painica aia(o fc in tote formele posibile si nu ma mai satur) ...azi am facut2 si una i-am dat-o unei d-ne de 70 de ani de pe-aici(romancuta de-a noastra) a zis ca n-a mai mancat de zeci de ani asa paine buna
Eu azi am facut o reteta sarbeasca f buna de Sockriga syltbullar un fel de painici, placintele umplute cu gem...dar merg umplute cu cioco, branza dulce...stiti voi...sunt super pufoase..
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

tuturor. Nu ajung maine, sunt de serviciu ....

Multe de spus, energie 0.

Noapte buna, cu vise frumoase si somn adanc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Cafelutza e servita...

Monica, ce-mi faci...iar salivez in fata monitorului...

Pianna, bun venit la noi...sedere lunga si placuta...
Esti din TM?
Te asteptam la scris si povestit.

Aidule, ce tare bancul cu Bac-ul...

Haideti dragelor, trezirea...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput