sicilia in octombrie

sicilia in octombrie | Autor: gologanii

Link direct la acest mesaj

Mi-a venit o idee legata de o mini vacanta in Sicilia la sfarsitul lui octombrie.Imi puteti spune daca vremea permite excursii?(munti)Sau e cam tarziu?Ploua mult in aceasta luna?
Daca e ok, poate imi dati si cateva sfaturi despre must-see!
Vacante super!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Noi am fost in septembrie si vremea era cam ca in iulie in Romania...foarte cald. N-am prins in 10 zile decat o singura zi ploioasa, a plouat mult cam o ora, toti spuneau ca n-au mai vazut atata apa de multi ani, mai curgea apa pe marginea strazilor, insa mie mi se parea o ploaie de vara obisnuita.
Musai sa mergi pe muntele Etna, e ceva total diferit de muntii de la noi si la mare la Taormina, e o statiune vestita la ei. Noi pe acolo am stat mai mult, despre alte zone nu stiu sa-ti spun. Mergeti cu masina sau cu avionul? Daca mergeti cu masina, zona Calabriei e spectaculoasa, merita vazuta.
O sa intreb prietenii de acolo despre vremea din octombrie si iti spun. Oricum, e o alegere buna Sicilia, mie mi-a placut..e ceva diferit de restul Europei, oamenii sunt altfel..intr-un fel se aseamana cu romanii, sunt vorbareti si prietenosi.

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

soacra mea locuieste in sicilia. acum 2 ani am fost la ea, in iulie, era groazniccccc de cald, cand am ajuns erau 45 de grade la ora 17-18. anul asta am fost la mijl lui aprilie in ideea ca mergem cu bebe si sa nu fie prea cald. nu am prins mai mlt de 2o de grade si mi-au spus ca de vreun an doi incoace a inceput sa se schimbe clima si la ei. pana acum incepand cu sf lui martie inceputul lui aprilie erau temperaturi ca de vara, eii anul acesta au fost temperaturi ca de iarna 10-15 grade..

lora are mare dreptate, in acea parte a italiei si mie mi s au parut oamenii tare prietenosi.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Multumesc pentru raspunsuri, ar fi tare frumos sa ajungem pe acolo!
Vacante minunate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Noi am fost de 2 ori in Sicilia, o data la sfarsit de mai si a doua oara anul trecut la mijloc de octombrie, cand am stat la Taormina (super statiunea) si am facut si plaja langa Isola Bella, am urcat si sus la Castelmola (o localitate mica si pitoreasca in varful unei stanci, ca o cetate), vremea a fost numai buna de plimbare, apa calda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Daaaaaaaaaaaa, Taormina e SUPERBA Acolo mi-as petrece luna de miere! Si Catania e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

a mai fost un subiect despre Sicilia, o sa gasesti si pe acolo idei de "must-see":)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81428&whichpage=1

mini-vacanta placuta, e superba destinatia

Mergi la inceput