O sansa pentru copii cu probleme cardiace
Buna,
Am primit urmatorul e-mail si m-am gandit sa vi-l impartasesc:
In acest moment exista in ISRAEL o clinica medicala ce are o fundatie independenta ce strange fonduri internationale pentru a PLATI OPERATII DE CORD PENTRU COPII.
IN ACEST MOMENT SUNT STRANSE FONDURI ENORME PENTRU CAZURILE DIN ROMANIA.
DACA STITI PARINTI DISPERATI AI CAROR COPII NECESITA INTERVENTII CHIRURGICALE PE CORD TRIMITETI-LE ACEST EMAIL.EL POATE SALVA VIATA UNUI COPIL !
Site-ul fundatiei este www.saveachildsheart.org" target="_blank">http://www.saveachildsheart.org sau se poate suna la redactia Radio Romania Cultural unde se pot cere detalii.
Se asigura costurile pentru operatia in sine, tratament complet pre si post operator plus cazare pentru un parinte. Parintele si copilul platesc doar biletul de avion dus-intors!
Aceasta stire am auzit-o pe 28.05.2009 ora 13.20 la emisiunea - Stiinta in cuvinte potrivite - rubrica medicala (redactori si prezentatori: Corina Negrea si Dan Manolache) emisiune care se difuzeaza in fiecare zi dupa Stirile de la ora 13.00
Emilia M
Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Raspunsuri
diuna spune:
Va ofer si alta posibilitate sa ajutati copiii romani cu probleme cardiace, infiintarea acelei multmediatizate( in sensul bun al cuvantului) sectii de chirurgie cardiovasculara pediatrica la Spitalul Marie Curie, chiar aici, la noi, la Bucuresti! Puteti trimite un SMS la 858, puteti face donatii online la www.inimacopiilor.ro, puteti cumpara o inimioara din farmaciile Sensiblu cu 4.9 lei...S-a strans deja jumatate din suma.Eu zic ca merita sa investim in Romania.
emilia_m spune:
Nu vreti sa stiti ce cost suplimentar imi afiseaza Cronos-ul datorita sms-urilor la 858 si 848...
Dar, asa cum zicea o prietena de-a mea, merita sa renunti la un suc ca sa ajuti la salvarea vietii unui copil.
Emilia M
Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Andrea_S spune:
Inca de anul trecut sau de mai demult se fac pregatiri pt a crea la Budimex un spatiu destinat operatiilor pe cord pt copiii din Romania, operatii care la ora actuala se fac doar in afara tarii.
Cu Inima Copiilor ei au pus in practica strangerea de fonduri, dar proiectele de atragere a cadrelor medicale necesare si a colaborarilor de care e nevoie se deruleaza de mai dinainte, probabil.
In fine, la 858 am scris si eu. Sa stiti ca e posibil sa primiti confirmarea a doua zi, daca ati trimis seara. Asa ca asteptati pana a doua zi inainte sa mai trimiteti un sms crezand ca nu a mers. Asta am patit eu pe Cosmote.
Atitudinea naste altitudinea!