Puiuti de Randunici 2008!! (271)
Raspunsuri - Pagina 6
mimonix spune:
Mi-oi fi luat eu la revedere, dar asta-i prea buna sa nu v-o zic
Faceam eu baie copilului si dintr-o data ma paleste ideea geniala si zic radioasa: "bai, sa luam si covorasul asta de baie cu noi, sa nu pun copilul in cada alora direct cu picioarele !" la care Mimu, vadit ingrijorat si serios zice "da mai, si sa nu uiti nici spirtul cu care sa dai foc colacului de la WC !" M-am tavalit pe jos de ras 

Dar eu fara covoras nu plec 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Mi-oi fi luat eu la revedere, dar asta-i prea buna sa nu v-o zic Faceam eu baie copilului si dintr-o data ma paleste ideea geniala si zic radioasa: "bai, sa luam si covorasul asta de baie cu noi, sa nu pun copilul in cada alora direct cu picioarele !" la care Mimu, vadit ingrijorat si serios zice "da mai, si sa nu uiti nici spirtul cu care sa dai foc colacului de la WC !" M-am tavalit pe jos de ras ![]() ![]() Dar eu fara covoras nu plec ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
bravo, Mimuuuuuuuuu

sa zic de covorasul de baie luat de la Ikea cand eram gravi, care zace cuminte intr-un dulap, niciodata folosit, nici macar de Mufa care sta oricum numa in picioare?

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96888&whichpage=7
...cum despre al mic n-am nimic a va scrie, poate vreti sa cititi despre al mare 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
nicol_conte spune:
Hello stol!
Eu sunt la Slanic, am ajuns astazi in jurul pranzului, am lasat bagajele repede si am intrat in mina sa nu pierdem ziua. Apoi am facut o ciorbita sa aiba fetele mele ciorbarese pt urmatoarele 2-3 zile. In rest pt Antonia am borcanele cu diverse , iar cu Alexia ne descurcam.
Sunt suparata ca Antonia a racit destul de rau si se pare astazi a fost( este) ziua culminanta. Dupa cateva reprize de tuse groaznica si muci la greu, cand in sfarsit reusisem s-o adorm in seara asta, s-a trezit cu alta criza de tuse si a vomitat tot lapticul. Abia s-a linistit, acum vad ca doarme linistita. Doarme si Alexia de vreo juma de ora si m-am relaxat si eu....citindu-va.
...intre timp, de cand scriu la mesajul asta, s-a trezit Antonia plangand, de foame cred, dar a baut laptic si s-a culcat la loc. Ma ingrijoreaza ca mi s-a parut cam ragusita, asa ca dimineata vom incepe aerosolii..(am vb cu dr)
Mimo distractie placuta la mare si lasa ca te descurci tu! Daca nu mor eu aici de epuizare psihica cu ale mele si bolnave si cu randunoiu panicos din cale afara,mai ales ca nu suntem obisnuiti doar noi cu fetele fara ajutor....atunci nimeni nu moare! Multam ca mi-ai urat bafta.Abia astept sa incep, sunt pe ultima suta cu amenajarile..
Luny sa va fie de bine vacanta! Luuuung drumul vostru...
Mufa cumintel la drum
Naty sa stapaniti sanatosi bucataria! Abia astept sa vad poze...cand va mutati?
Gecko spor la invatat! Si mai lasa copilu ala in pace,ce-i analizezi atata capsoru ala? Mor de "cel mai frumos" cum ii sta in rosu
Ariel mie mi se pare curioasa treaba cu temperatura la Teo. M-as mira sa fie de la vaccin. Noi nu am avut decat in prima zi cam 38 cu 5 max, dar atat...multa sanatate puiului. Sa speram ,totusi ca nu e altceva..
Remaliss - si Antonia are de vreo 2 zile o vanataie pe pometele stang de toata frumusetea. S-a lovit cu obrazul de perete, chiat de un colt..
Nu stiu ce-i cu ea, de la o vreme e cam impiedicata, am impresia ca in loc sa mearga maibine, parca e tot incepatoare ....si merge de 2 luni....si daca mai e si obosita, abia mai sta pe 2 picioare, merge cu picioarele crucis
Gudinde ,Simo, Maia, Ramo 

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
ariel_7000 spune:
teo are laringita. am ajuns la Gomoiu, i-au facut hidrocortizon in vena, caci in muschi nu aveau voie 1 luna dupa vaccin. trebuie sa facem aerosoli cu adrenalina si flixotide, antitermice si noptea asta supravegheat, maine sa mergem dimineata la spital sa-l vada.
el nu vrea sa ia niciun sirop, scuipa tot, face crize cand vede medici. a trebuit sa fie tinut de 4 persoane, ca sa-i puna branula si urla ca din gura de sarpe. a zis dr sa am grija sa nu tipe deloc!
ma duc, ca sunt suparata si nu am chef de nimic :(
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
nicol_conte spune:
Ariel imi pare rau de laringita lui Teo...insanatosire cat mai rapida!
Am uitat sa le pupacesc mai devreme pe Nico
si Clau
-bafta maine la serbare!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
Nicoleta spune:
Nicol, curaj, va descurcati voi!
Ariel, sanatate!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
ursuleata spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138392
Vlad
Mami de ursulet
bebe
mihutza11 spune:
helau!
Luny bine ati revenit! abia astept si eu sa vad poz(n)ele!
Ariel multa sanatate! mai voi chiar vreti sa fiti campioni la bolesnite!
Nicol sanatate si Antoniei bucalate!
Remaliss a zis bine Gudinde de ultimul cucui.. crede-ma iaurtul face minuni!! incearca! si acum te PM-uiesc..
Gecko shui-neshui tot "cel mai frumos" e!
Simo sanatate si tie!
am vazut ca se anunta furtuni nasoale prin RO.. nasol..
Mimo drum bun si distractie placuta!
ce mai voiam sa zic? nu mai stiu..
eu sunt trista ca mi s-a terminat Fetele marinarului, dar nu numai atat.. ca s-a terminat ca-n plop, efectiv am ramas cu ochii-n soare..
si in plus al meu are niste "bube" la job.. si era si el nervos..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
natynic spune:
Neata si 

si ceai si capuccino si cand face Gecko o pauza vine si bombocino 
L-am vazut si eu pe Vladut in leagan, intr-un balcon frumos (ce-i aia ordine in balcon?). Mimu a fost total
, insa in ce priveste covorasul mie mi se pare clar ca e unul din marele lui avantaje, il iei peste tot fara a ocupa mult loc si barem stii ca nu pui copilul cu picioarele in cada straina.
Mai tineti minte cand m-am ciondanit eu cu Simonette pe tema capului stramb, ca eu radeam ca nu exista asa ceva? Pe cuvant daca vreodata observasem asta la cineva, barbat sau femeie. De cand cu copiii astia am inceput sa fiu atenta; asa am descoperit ca propriul meu sot are un cap exact in genul Bursucului si al lui Sam, rotund, mare si tesit la spate. Ei si??? Daca nu eram atenta la asta n-as fi vazut in veci; si n-a ramas omu neinsurat 
Ariel, sanatate lui Teo (auzi, sa nu-l lasi sa tipe
) si Nicol, sanatate Antoniei. 
Nicol, cred ca in maxim o luna (asta tinand cont de problemele pe care le am si timpul f limitat) ne mutam. Poze o sa fac dar evident, cand e gata mobilat (inclusiv cu patul lila cu crem care ne vine abia pe 20)![]()
Am plecat.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!