Cosmeticele Mario Badescu

Cosmeticele Mario Badescu | Autor: Mindy

Link direct la acest mesaj

Folositi aceste cosmetice?

http://mariobadescu.com/clients.asp

preturile par foarte rezonabile pe website.. ma gandem sa comand de la ei cand mi se termina ce am.
M-ar interesa pareri de la cine a folosit. Se pare ca sunt foarte cunoscute si apreciate produsele lui in US inclusiv de multe celebritati.

Despre Mario Badescu:
When Romanian-born Mario Badescu founded the Mario Badescu Salon in 1967, he brought his vast knowledge of Old World skin care techniques to a whole new audience. His sophisticated approach to skin care quickly gained him a loyal following. Request for his products for use at home led to the development of the Mario Badescu line of premium products, which incorporate natural ingredients with advanced technology.The product line works together to gently cleans and rejuvenate the skin while preventing damage from pollution,aging and harsh climate conditions.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

am folosit eu citeva produse de la ei, plus ca la prima comanda iti dau multe samples, deci ai ocazia sa incerci si alte chestii pe linga ce platesti.
sint bune, nu m-a dat pe spate...unele mi-au placut mai mult ca altele.
tonerul cu acid glicolic e bun si crema SPF aia verzulie mai ales...eu o folosesc pentru fata sa ma protejez de soare - e excelenta, singura care nu m-a iritat.
am sa le fac o vizita curind sa mai iau cite ceva; am casa plina de cosmetice dar tot nu ma opresc

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Am si eu cateva masti. E OK.
La nordstorm au mario badescu, poti sa te duci sa la incerci acolo.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Merci fetelor! asa o sa fac, o sa incerc cu samples inainte sa cumpar ceva de la ei.

Mergi la inceput