America (167)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

noi n-am avut nici un vaccin oral.

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Corina, eu fara sa fi facut cine stie ce miscare (adica mai deloc), fara sa fi fost fit ... am nascut a oua oara ... hm : la 5 am am pus piciorul in spital, la si 7 si 10 ajungeam in sfirsit la labor and delivery room (noroc ca nu receptionist de la ER ne-a condus ca drumul era incurcat, lifturile nu mergeau ...) in fata liftului mi s-a rupt apa. la si 22 fetita noastra era deja nascuta. asta ptr ca mi s-a cerut sa nu imping ptr ca nu venise doctora.
asa ca n-am mai pupat nici epidurala, nici antibiotic ptr strep B, nimic. dc se intimpla totul pe zi cind e trafic probabil ca nasteam in masina.
la 3 si ceva spre patru contractiile veneau la 7-9 minute. la 4.30 erau deja la 1-2 minute. contorizate pe ceasul de la bordul masinii. m-am albit cind mi-am dat seama ce dese sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Zuzulici, nu stiu ce e SIN - daca e ca un SSN, nu cred ca o sa ti-l dea cineva. Numarul ala e prea personal

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ma ofticati voi astea cu nasterile rapide!
Eu is singura careia i-a luat doua zile sa nasca?
Lasa ca pe al doilea il arunc si eu din mers:))

Mey nu cred ca e vorba de SSN!

Andreea, Aidan a avut vaccin oral, rotavirusul.
Dar acesta este mai nou si probabil Philip nu l-a facut, dar il va face Nicholas.

Vreau sa iti spun ca el nu a avut nici un fel de reactii la vaccin. Nici febra, nici agitatie,nimic. Trage un chiot cand ii baga acul si dupa aia ranjeseste la asistente:))
Oricum el rade tot timpul, e tare vesel. Vorbeste cu pisica si tipa la ea, ieri a tras-o de coada intr-o secunda de neatentie de a mea si l-a zgariat pe manuta:((. Era tare nedumerit, s-a uitat la mine si apoi a inceput sa o certe pe limba lui: Muuuuuu! cred ca e felulul lui de a spune: esti o vaca:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Asa vreau si eu Liris!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici

Dragelor, ma scuzati ca indraznesc dar am si eu "o problema". Am mare nevoie de-o locatie si-un SIN de state.

Stiu ca suna telegrafic anuntul meu dar sunt dispusa sa va sun daca-mi trimiteti # de tel. pe PM si-am sa va dau mai multe detalii despre "problema" mea.

Va multumesc anticipat si sper sa pot vorbii cu cineva cat de curand.

Zuzilici, noi nu avem SIN (Social Insurance Number), care e valabil numai pentru Canada, ci SSN (Social Security Number).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Zuzilici, nu stiu cine ar ptuea sa iti dea SSN, e o treaba f. delicata. Ma intreb pt. ce iti trebuie. In general nu se da SSNul nimanui.

Mergi la inceput
Mergi la inceput