America (167)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ah dar stii ce bine m am simtit...

Ce mai face bebelica Andreea?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

cat pe-aci sa uit: Happy Father's Day!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Vin iar aici cu o intrebare
Ce cadou as putea face unui baiat de 10-11 ani? Ceva pentru scoala, nu vreau electronice.. MAma imi spunea sa caut truse din acelea cum sunt in Ro cu compas si alte flecustete pentru matematica, dar aici n-am vazut... Stiti voi ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Macrina

Vin iar aici cu o intrebare
Ce cadou as putea face unui baiat de 10-11 ani? Ceva pentru scoala, nu vreau electronice.. MAma imi spunea sa caut truse din acelea cum sunt in Ro cu compas si alte flecustete pentru matematica, dar aici n-am vazut... Stiti voi ceva?

Macrina, truse dintr-alea se gasesc la walmart sau la magazinele de art&crafts, eu am luat de la Michaels'. nepotica mea are 11 ani si si-a serbat ziua recent, i-am oferit carti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

corina, papa si creste, poze noi la semnatura.

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

Multumesc mult buflea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Andreea, ce scump e bebe!! Si ce diferenta mare intre 4 iunie si 20 iunie! Parca creste vazand cu ochii!

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Buna!!! Pentru fetele din New-York, am o rugaminte la voi daca ma puteti ajuta.Caut un medic stomatolog bun, daca e roman cu atat mai bine si de preferat sa aibe locatie in Queens, eu locuiesc in Maspeth.Cam multe vreau nu??
Pana acum am mers la o rusoaica in Sunnyside, dar vreau sa o schimb ca nu-mi place cum lucreaza si e tot timpul pe fuga, lucreaza simultant la 3 scaune .
Va multumesc!!

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Chris30...singurul dentist roman pe care il cunosc este Dr. Sorin Lancea. Are cabinet pe Woodhaven Blvd. aproape de Queens Mall.
6161 Woodhaven Blvd.
718-898-4120.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Il stiu si eu pe Lancea ... eu nu am avut o experienta prea buna cu el dar s-ar putea sa fiu subiectiva. Eu m-am dus la el cand nu aveam asigurare de dinti si mi-a pus o plomba, banuiesc ca din material foarte prost si ieftin care mi-a cazut dupa 3 sapt. M-am dus inapoi si mi-a pus alta plomba care mi-a cazut dupa 1 an iar caria a avansat pe dedesupt astfel incat am ajuns cu ea la scos nervul si coroana ...
Poate am avut eu ghinion si omul a vrut sa ma taxeze cat mai putin si de aia a lucrat cu cele mai ieftine materiale ...

Eu am un dentist de care sunt multumita dar este in Manhattan ...daca vrei ti-l dau si tie dar nu stiu cat de convenabil este pentru tine ca locatie ...

Mergi la inceput