America (167)
Raspunsuri - Pagina 17
corinadana spune:
Ah dar stii ce bine m am simtit...
Ce mai face bebelica Andreea?
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Macrina spune:
Vin iar aici cu o intrebare
Ce cadou as putea face unui baiat de 10-11 ani? Ceva pentru scoala, nu vreau electronice.. MAma imi spunea sa caut truse din acelea cum sunt in Ro cu compas si alte flecustete pentru matematica, dar aici n-am vazut... Stiti voi ceva?
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Macrina Vin iar aici cu o intrebare Ce cadou as putea face unui baiat de 10-11 ani? Ceva pentru scoala, nu vreau electronice.. MAma imi spunea sa caut truse din acelea cum sunt in Ro cu compas si alte flecustete pentru matematica, dar aici n-am vazut... Stiti voi ceva? |
Macrina, truse dintr-alea se gasesc la walmart sau la magazinele de art&crafts, eu am luat de la Michaels'. nepotica mea are 11 ani si si-a serbat ziua recent, i-am oferit carti...
blackpanterro spune:
Andreea, ce scump e bebe!! Si ce diferenta mare intre 4 iunie si 20 iunie! Parca creste vazand cu ochii!
Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
cris30 spune:
Buna!!! Pentru fetele din New-York, am o rugaminte la voi daca ma puteti ajuta.Caut un medic stomatolog bun, daca e roman cu atat mai bine si de preferat sa aibe locatie in Queens, eu locuiesc in Maspeth.Cam multe vreau nu??
Pana acum am mers la o rusoaica in Sunnyside, dar vreau sa o schimb ca nu-mi place cum lucreaza si e tot timpul pe fuga, lucreaza simultant la 3 scaune .
Va multumesc!!
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
ocebine spune:
Chris30...singurul dentist roman pe care il cunosc este Dr. Sorin Lancea. Are cabinet pe Woodhaven Blvd. aproape de Queens Mall.
6161 Woodhaven Blvd.
718-898-4120.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
buflea spune:
Il stiu si eu pe Lancea ... eu nu am avut o experienta prea buna cu el dar s-ar putea sa fiu subiectiva. Eu m-am dus la el cand nu aveam asigurare de dinti si mi-a pus o plomba, banuiesc ca din material foarte prost si ieftin care mi-a cazut dupa 3 sapt. M-am dus inapoi si mi-a pus alta plomba care mi-a cazut dupa 1 an iar caria a avansat pe dedesupt astfel incat am ajuns cu ea la scos nervul si coroana ...
Poate am avut eu ghinion si omul a vrut sa ma taxeze cat mai putin si de aia a lucrat cu cele mai ieftine materiale ...
Eu am un dentist de care sunt multumita dar este in Manhattan ...daca vrei ti-l dau si tie dar nu stiu cat de convenabil este pentru tine ca locatie ...