America (167)
Raspunsuri - Pagina 14
miereamara spune:
Da, oreon este mumps.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
liris spune:
eu anul trecut cind am mers in Ro cu Robert, cetatean roamn,am avut nevoie de "invoire" apostilata de la barbat.
am facut-o noi, apoi la notar legalizata si apoi prin posta la guvern si inapoi. asa m-a sfatuit un tip de la consulat in LA cind a auzit ca ne e practic imposibil sa ajungem la ei.
m-am uitat si eu la pozele lui Aidan. Doamne ce frumos si dezvoltat din toate punctele de vedere ,e!! sa va traiasca!
miereamara spune:
Multumesc Liris! mereu glumesc cu sotul si ii spun ca de la antibioticele alea multe pe care i le-au dat in prima saptamana de viata, s-a dezvoltat asa:))
Tu ce faci? Piticuta ce face? Sunteti bine?
Cu greutatea nu-ti face probleme, s-a vazut si mai mult, moi - 95 de kile, plangeam cand ma uitam in oglinda si acum la 5 luni dupa nastere mai am doar 4kg de dat jos pana la greutatea pre-pregnancy.
Te asteptam pe spark:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
lexi spune:
Alina, n-ai mai fost o data cu ele pe masa?
Apostila o poti rezolva si prin posta; la mine in cartier, in statul WA, am obtinut-o pe loc, in 3 minute eram gata. Drumul pana in capitala mi-a luat 3 ore insa. Prin posta dureaza cam o saptamana si trebuie sa atasezi o cerere in care sa specifici unde vei folosi actul, adica in Romania (nu?). Si un cec de cat scrie acolo (la mine a fost $15). Si un plic de retur. Si ... cam gata.
Mai vorbim dupa ce ai apostila in mana (sau pe masa ).
Am uitat: traducerea o poti face tu, in format Word, rand cu rand din certificatul american (numarul de inregistrare, nume/prenume, numele mamei/tatalui, locul nasterii etc.).
Cand am facut eu certificatele copiilor, taxa era de $80/certificat, acum vad ca s-a scumpit, scrie pe site-ul consulatului ca e $120 (prima strigare, ca se poate ajunge la 200 cica).
Macrina spune:
Mersi lexi.. Ma gandeam la ghinde, ceva.. Nu seamana a alune dar le mananca veveritele:)
Si am o mare obsesie pentru ele, de ceva timp, sper sa nu ingrase
LucasMom spune:
lexi, nu stiu cum a aprut iar postul ala ca il scrisesem ieri nu azi!
ieri eram cu hartiile pe masa am facut copii la alea alea si le-am gatit sa le iau cu mine si sa dau fuguta la office-ul ala sa fac apostilla. Azi le am in buzunarul bagului de laptop