Nu am timp

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Eu cred ca nu ai timp, caci la fel e si la mine...as vrea sa am timp , sa ma plitisesc macar o zi...am incercat sa mai dau din sarcini, dar nu am cui...tu ai? cui sa dai din sarcini?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Monabella ai deschis un subiect care este de actualitate.
Am impresia ca timpul se scurge intr-un ritm ametitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Si eu stau mult (prea mult) la servici dupa care merg si la gym iar acasa trebuie sa gatesc, spal calc... Nu am cui sa deleg trebuirle casei. La job pot delega ceva dar nu prea mult. In weekend nu stiu ce sa fac mai intii: curat in casa, in curte plus gradinarit sau sa mergem undeva in aer liber, mai ales daca e frumos.
Citesc pe autobuz/metrou sau cind nu conduc. Ma simt asa de bine de cind nu mai conduc... Uneori ramin in urma si cu somnul dar asta e alta poveste, e vina mea (cind ma uit la filme pina seara tirziu sau cind ma trezesc pisicile). Culmea e ca in weekend cind sa zic si eu ca dorm mai mult ma trezesc la 7. ori e prea cald, ori e vreo pasare care cinta si cinta si cinta iar daca nu-i nici una nici alta e ciinele vecinului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Nici eu nu am timp destul pt mine.....Traim in secolul vitezei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Sticla de bautura iti scurteaza viata cu 4 minute, tigara iti scurteaza viata cu 2 minute, ziua de munca iti scurteaza viata cu 8 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

eu lucrez full time, merg la sport de 2 ori pe saptamana, am copii mici - un bebelus pe care il alaptez si o titireaza de 3 ani jumate care nu poate sta locului o clipa si pe unde trece zici ca a fost taifun. si parintii la 2500km

timp am. daca ma organizez si daca nu ma lalai cu casa vraiste (cum fac acuma de exemplu )
la noi gaselnita a fost sa angajam pe cineva 4 ore pe saptamana la curatenie ca sa scapam de curatenia de weekend cel putin. asa avem weekendurile mai libere si putem face ceva frumos cu fetele.

conditia insa e sa dorm minim 7.5 ore. daca nu dorm sunt terminata. daca nu dorm suficient o perioada mai lunga ma simt rau psihic.

am alta problema. mare e prea multa informatie care imi trece prin cap atat la servici cat si acasa, prea multe lucruri pe care trebuie sa le tin minte si sa le organizez si aici simt ca nu mai fac fata. am inceput sa uit foarte mult si fac tampenii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

N-am timp sa citesc ce s-a scris,dar Mina a sintetizat bine,numai ca eu sunt cite putin din cele doua tipuri...

Sunt ff ocupata si sunt si genul care nu poate sta degeaba.
saptamana intreaga alerg de bezmetica si ma consolez la gindul ca vine weekend-ul si gata,doooooooooorm mult dimineata si ura!ura! n-am nimic de facut(nimic in afara de spalat,gatit,iesit in parc,cumparaturi,calcat) Si-i dau viteza si cu astea si cind chiar am citiva timpi morti,adica as putea sa ma asez jos sa citesc ceva,sa ma intind 10 min. in pat...aiurea,eu ma plimb prin casa si imi caut de lucru.String dupa copii la fiecare 2 minute si apoi intru in panica ca n-am nimic de facut.Ma enervez!!Vreau sa ies si nu stiu unde.Mereu caut o companie ,de preferinta femenina si romanca
Plus ca nu pot scapa de sentimentul de vinovatie daca :n-am scos copii undeva (de preferat aer liber) , daca n-am facut lectii cu cea mare,daca nu m-am jucat indeajuns cu cele mici,daca le-am certat,daca n-am facut mincare(si sa fie la timp) daca nu-i casa pusa la punct ,daca n-am spalat o singura zi (si atita lucru daca nu fac ,am senzatia ca m-am lenevit si n-am facut nimic toata ziua)

De aia am zile cind imi doresc sa fug la padure.Acum citeva saptamani mergeam la datorie si cind am coborit din masina am vazut o babuta care isi plantase o floare pe care o bibilea si o admira.si-am oftat asa din toti rarunchii si mi-am zis ca as da orice sa am si eu timp sa pun o floare si sa o admir ,sa admir macar vremea,sa n-am nimic de facut!!
Ei bine stiu sigur ca nici asta nu m-ar face fericita si in scurt timp as fi frustrata,nervoasa si cu un sentiment de neimplinire!
Si stiu ca si in cazul ala eu tot nu m-as odihni,tot nu as admira natura,tot nu as planta flori ,tot n-as fi multumita.Din contra,as gasi mereu ceva de facut ca sa-mi umple ziua ,sa NU ma plictisesc!
Iubesc sa am ceva de facut,sa ma duc undeva ,sa...sa...sa...
Si in acelasi timp am perioade cind vreau sa pot sa zic "gata,azi nu fac nimic,ma duc sa ma intilnesc cu prietenele,ma plimb,imi cumpar ceva dragut...!"daca as putea sa-mi schimb planul zilnic in functie de felul in care ma simt ,ar fi super.Daca am chef de munca sa muncesc,daca am chef de lenevit sa lenevesc dar in acelasi timp sa nu "sufere" cei din jurul meu din cauza lenevelii mele(familia si indatoririle casnice).am un simt al responsabilitatii ceva de speriat,ma ucid singura (vorba lu` berbatu)

Ziceti si voi,e posibil asa ceva?Mai am scapare???

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella

Si eu stau mult (prea mult) la servici dupa care merg si la gym iar acasa trebuie sa gatesc, spal calc... Nu am cui sa deleg trebuirle casei. La job pot delega ceva dar nu prea mult. In weekend nu stiu ce sa fac mai intii: curat in casa, in curte plus gradinarit sau sa mergem undeva in aer liber, mai ales daca e frumos.
Citesc pe autobuz/metrou sau cind nu conduc. Ma simt asa de bine de cind nu mai conduc... Uneori ramin in urma si cu somnul dar asta e alta poveste, e vina mea (cind ma uit la filme pina seara tirziu sau cind ma trezesc pisicile). Culmea e ca in weekend cind sa zic si eu ca dorm mai mult ma trezesc la 7. ori e prea cald, ori e vreo pasare care cinta si cinta si cinta iar daca nu-i nici una nici alta e ciinele vecinului.

Pentru spalat exista masini de spalat,cel putin prin Romania,gradinaritul pentru cei mai multi este o modalitate de relaxare(in caz ca nu este o modalitate de a castiga bani),gym-ul la fel,iar pentru trezirea de la ora 7 iti recomand urmatoarele:daca e prea cald (la ora 7 ???) aer conditionat,daca o pasare canta ,inchizi geamul de seara,la fel si cu cainele vecinului.Si iata cum se poate castiga timp printr-o reorganizare foarte mica de altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

depinde ce fel de om esti. unii nu pot adormi daca nu-s spalate toate vasele din chiuveta, altii le lasa 3 zile la "macerat" si nu-si bat capul.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia_m spune:

andira, stiu ca imi esti datoare cu o intalnire la cafea. te am pe caietel. ajung si la tine, nu-ti face griji
Stiai ca am devenit forumista inraita datorita tie? Mai mult decat atat, am ajuns sa inteleg in sfarsit vorbele tale din fiecare dimineata "hai sa intru pe forum sa vad ce mai fac bebelusii". Intr-o vreme ajungeam la munca, imi luam cafeaua, deschideam mailu', softul de zi cu zi, rapoartele, messu' si apoi netu'. Acum ajung la munca, deschid forumul DC, imi iau cafeaua, deschid mailu', apoi softul de zi cu zi, messu' si rapoartele.
Se cheama re-organizarea prioritatilor.

Emilia M

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput