Gemanutzele petrec - La multi ani!!! (32)
Raspunsuri - Pagina 6
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralnied1 Vrei sa te mariti iar, Aida? |
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
ralnied1 spune:
A... eu am inteles ceva, tu te refereai de fapt la altceva. Frumos... Fiecare altfel.
Ti-a adus pisica puii?
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralnied1 A... eu am inteles ceva, tu te refereai de fapt la altceva. Frumos... Fiecare altfel. Ti-a adus pisica puii? |
nu
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
ralnied1 spune:
13 iunie 2009
O ruda mai in varsta va ajuta sa luati o decizie importanta in privinta relatiilor sentimentale.
Simtul practic nu va ajuta astazi, dar va puteti baza pe sprijinul familiei si al prietenilor.
Evitati discutiile in contradictoriu!
ralnied1 spune:
Iubirea nu curge de la sine uneori, ci cere si unele eforturi din partea voastra, ca atare pune umarul si repara ceea ce scartaie intre tine si partener. Problema e absolut banala, nici nu ar merita atentie, dar atat timp cit exista, nu va puteti relaxa, asa ca altadata. Se resimte un blocaj de comunicare intre voi si, desi tu esti un expert in manevrarea cuvintelor frumoase, de data aceasta nu stii ce sa spui ca sa restabilesti armonia in cuplu.
ralnied1 spune:
Bani si stralucire
Iti merge foarte bine! Soarele are razele mai puternice. Bucura-te de aceasta perioada a anului si profita cat de mult! Venus are grija de tine, dandu-ti mai multe stralucire si mai mult bani. Ai si ce sa cheltuiesti, asadar! Cu cine oare?
ralnied1 spune:
Va trebui sa evitati riscurile pentru ca in acest moment se vor dovedi nefaste. Momentul este favorabil pentru a inainta incet spre a reusi sa va finalizati planurile.
ralnied1 spune:
13 Iunie 2009
Capacitatea ta de a lua decizii este maxima. Si totusi, nu ar fi indicat sa o folosesti in domeniul tranzactiilor financiare. Ai putea insa sa te ocupi de relatiile cu prietenii, cu conditia sa nu fii prea insistent sau poate prea indiscret. Vei avea de semnat acte sau orice alt fel de documente oficiale; mare atentie sa nu faci vreo greseala.
LoraG76 spune:
Buna dimineataaaaa!!!
Inca nu v-ati trezit?
Ralu cu siguranta ca nu, ca daca bantuie noaptea pe net...clar ziua doarme! ![]()
Va astept la o cafea!
Aida, poate va reinnoiti juramintele, na! Tot un fel de casatorie e si asta..cu acelasi partener.
Speram sa nu mai ploua, ca sa fie bine pisicutii!
La noi a fost bine, a plouat, dar linistit. A tunat putin ieri, dar nu de speriat.
Sa aveti o zi frumoasa!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)