Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(99)
Raspunsuri - Pagina 19
MADA77 spune:
Va salut si va pup pe toate!!!Scriu pe fuga din spital...suntem bine ,dar terorizati de problema lapticului si statului la san...e puturos la greu...astia nu ne dau nimic pentru stimulare....Am spus ca vreau alaptare la san,asa ca ne vor tine aici pana vine laptele,sau mergem pe formula.Mi-am adus aminte ca vorbeati despre pompa de san de la AVENT si ma gandeam sa o cumpar pentru stimulare....FETELOR ,PUTIN AJUTOR...VA ROGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG...Ce sa fac??Va multumim.SA NE REGASIM CU BINE.
38/39 cu bebe IANIS EDUARD
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MADA77 Va salut si va pup pe toate!!!Scriu pe fuga din spital...suntem bine ,dar terorizati de problema lapticului si statului la san...e puturos la greu...astia nu ne dau nimic pentru stimulare....Am spus ca vreau alaptare la san,asa ca ne vor tine aici pana vine laptele,sau mergem pe formula.Mi-am adus aminte ca vorbeati despre pompa de san de la AVENT si ma gandeam sa o cumpar pentru stimulare....FETELOR ,PUTIN AJUTOR...VA ROGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG...Ce sa fac??Va multumim.SA NE REGASIM CU BINE. 38/39 cu bebe IANIS EDUARD |
Pe mine m-a salvat pompa respectiva, cea electrica, dar aici e foarte scumpa. Ei in spital nu au asa ceva? Sau sa imprumuti de la o farmacie? Stiu ca este si practica asta in strainatate.
Carla,
s.39
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Deea_24 spune:
| citat din mesajul lui luanaroman Buna fetelor, Nu am mai intrat demult pe forum dar vreau sa va anunt , ca pe data de 4 Iunie 2009 s-a nascut baietelul nostru Andrei,care ne-a umplut sufletul si casa de bucurie. Va suntem recunoscatori daca ne treceti si pe noi la listuta. Luana |
FELICITARI LUANA! Sa-ti traiasca baiatul si sa creasca mare!

Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
Deea_24 spune:
| citat din mesajul lui nicuratze buna! ieri,11.06.2009,la ora 12.00, s-a nascut natural,un ingeras:ANDRA -3.450 gr., 49 cm; mami si bebelusa sunt bine amandoua! va asteptam acasa... ![]() elena, s.39 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005) |
FELICITARI si refacere rapida! ANDRA, bine ai venit! Sa cresti mare, frumoasa, isteata si sanatoasa! Va asteptam acasa!

mic Darian Rafael (22.04.2009)noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
Deea_24 spune:
| citat din mesajul lui happymum am gasit acum pe forum mesajul ei.... ela2004 este deja mamica de 2 luni.... este ultimul ei mesaj la subiectul cu mamici de gemeni... ela2004 Trimis la: - 04/05/2009 : 14:09:04 Salutare burticutelor si mamicilor de gemenasi... Nu stiu daca ma mai tineti minte,dar vreau sa va zic ca in data de 20 aprilie, a doua zi de Paste, la 1.50 s-a nascut Ana Ilinca de 2.200 si la 1.55 s-a nascut Dragos Stefan de 2.400. Acum suntem acasa si incercam sa ne acomodam unii cu altii. Va pupam si multumim pentru sfaturile voastre care ne sunt atat de utile. Sebi are nevoie de noi! ***** www.inimacopiilor.ro Doneaza 2 € prin SMS la 858![]() www.europafm.ro/europa-fm/de-partea-ta/ajutati-o-pe-maria/" target="_blank"> Maria - 5 ani, are nevoie de ajutor!![]() Impreuna o putem salva! Trimite un SMS la numarul 848 - 2 € / mesaj si ii vei prelungi viata Mariei cu inca o jumatate de ora! Doneaza acum 2€ pentru Maria! www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
FELICITARI ELA! Vrem si noi sa iti cunoastem comorile! Bun venit Ana si Dragos!

Darian's B-day ticker!
Deea_24 spune:
| citat din mesajul lui dani3lla Neata fetele.Am venit si noi acasica,suntem bine sanatosi si va multumim pt suport si felicitari.Nu am apucat sa citesc din urma dar am vazut noi albinute si vreau sa le felicit si sa le doresc sanatate. Am urmatorul mesaj de la miruta: 13 iunie,ora 0:15, a venit pe lume minunea noastra Antonia Maria,3600g,51cm,apgar 9.Mirela Promit sa citesc din urma si revin si cu pozici cu umflatel mic DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei BB isi face de cap cu corpul meu Nunta noastra-o zi de vis Vacante - oare cand o fi urmatoarea? AMR NASICA MEA PREFERATA |
FELICITARI MIRUTA! Bun venit Antonia! Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa! Va asteptam cu nerabdare acasa!

Darian's B-day ticker!
Deea_24 spune:
Hello fetele,
dani3lla bine ati venit acasa! 

strunfita felicitari pentru buricut si spor la balaceala! Dupa ce i-a cazut buricul lui Darian, eu i l-am mai sters cu o compresa sterila cu spirt si apoi am pus baneocin pudra. 
cris_82 ai o scumpete de fetita!
sa treaca repede colicii! sunt groaznici! Frumoasa povestea. ![]()
Relusha bun venit acasa! Nu ne faci si noua cunostinta cu Radu? 
Gabrilici mult curaj si ramai calma! 
kiralina felicitari pentru nasterea naturala! frumoasa povestea, va asteptam acasa si cu pozici! 
ganesha
ma bucur ca sotul iti e alaturi si intelege cat iti e de greu, cu restul se poate rezolva!

alinutza nu dispera, o sa vina si lapticul! bine ati venit acasa! 
anda ce mai face frumusica de Clara? 
mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
Deea_24 spune:
lauraoana WOW, ai un baietel super scumpic! Mai vrem poze!!! 
Mada ma bucur ca sunteti bine! Sper sa rezolvati problema lapticului repede! 
mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
philip spune:
am vazut poze frumoase cu sebastian si miruna. sa fie sanatosi.
ela, felicitari pt gemanasi.
cata, tu cum esti?
dani, bine ai revenit.
noi ne luptam cu un canal lacrimal infundat, dar trecem noi si peste asta.
dani, bun venit acasa.
mirela, yuhuhu, felicitari!
US

Miruna(29 mai) 
Sebi are nevoie de noi!