Licurici de ianuarie-februarie 2009 (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Uff pup si eu genunchii raniti, sper sa treaca repede

Naty imi place ideea de fructe la 10 si atat...bine de stiut

Andre_ea vazut fata frumoasa foc, care nu cred ca are ochii mamei

Alinuk si voi cu girafa???cred ca numai eu nu o am.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

si noi la prezenta!

Nu mai putem de caaalllddd!

Naty, lapticul praf noi il facem cu Izvorul alb de la Dorna, asa cum mi-a zis Crisspy si inca o prietena de-a mea. Acasa folosim numai Humana baby Wasser, aici nu stiam ca exista asa ca am luat apa plata. N-am avut absolut nici o problema cu schimbarea.

Cu diversificarea si eu sunt in pom. Ii dau la pranz inainte de laptic piure de legume morcov sau pastarnac, si dupa-masa, intre mese, piure de fructe, pana acum numai piersica. Fructele o sa le mut la ora 10, intre 2 mese, iar piureul o sa-l pastrez la pranz, crescand treptat cantitatea. Mai departe insa nu stiu ce sa fac. Sa-i bag carnita, branzica, cand cum cat, habar n-am.

Va plimbati cumva vreuna din fete in parcul Morarilor din Pantelimon? Daca da, ne-am putea intalni, noi doar acolo iesim pana acum.

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Pupici la licurici si mamici
Suntem si noi p'aci dar mai mult cu cititul...
Alice face vocalizeee toata ziua am sa o filmez sa vedeti si voi, e dulce foc Ieri ma uitam la tv cu ea in brate da nu auzeam nik ...cred ca o aud si vecinii
Alice papa tzitzi in continuare problema mea era ca aveam prea mult laptic si ea nu sugea calumea si din aceasta cauza faceam mastita dupa mastita si abcese etc dar acum beau mai putine lichide si Alice suge mai bine ca deh a crescut si asa e totul ok.

Am votat si eu Sabinuta si Carol, Daca vreti zilnic - puneti si link-ul.
Ciufik - bvo voua am vazut si pozicile, distractie placuta in continuare.
Felicitari fetelor care au slabit. Eu mi-am comandat o bicicleta de camera ca sunt cam putorici si m-am vopsit si eu .
Dark - distractie placuta. Sper ca ai gasit ceva frumos, de ex mie imi place melodia "o lume minunata" Abia astept comentariile si pozicile de dupa .
Voiam sa venim si noi in Romania, dar cred ca mai aman...din cauza caldurii...
Fetelor va pup ca mi s-a trezit printesa si nu ii place singuricaaa ...

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bebelusi, un inch are 2.54 cm.

Andreea vazut frumusica de Ilinca, este superba, sa va traisca!

Hmmm, cu diversificarea....Aidan acum mananca asa: dimineata la trezire 240 ml de lapte, la ora 10 - 130 ml de piure de legume, ora 12 - 220 ml lapte, ora 4 - cam 30 de grame de cereale amestecate cu 30 ml de lapte si 70 de ml piure de fructe (prune, mere, pere pt prevenirea constipatie - in total iese un maclavais de vreo 140 de grame), ora 7 - cam 100 ml lapte si seara la culcare pe la 9-10 240 de ml de lapte.
Dupa sase luni o sa trecem la stage 2, unde o sa introducem mai multe legume si fructe, precum si combinatii, apoi dupa 8 luni introducem carnea si ce o mai fi...inca nu am ajuns acolo:)) Oricum, pana la 8 luni nu va primi carne.

Momentan, are 74 de cm lungime si vreo 9 kilograme (cred ca 9.2) la cinci luni. Este foarte lung.

La el s-a impus inceperea diversificarii ca deja bea prea mutla formula si avea in jur de 8 kg, plus ca statea in fundulet sprijinit, isi tinea capul, in fine toate cerintele. Am inceput la patru luni fara cateva zile. I-a mers foarte bine in afara unei constipatii ocazionale pe care am rezolvat-o cu amestecarea cerealelor cu fructele.

Cerealele nu ingrasa dc sunt date cu masura.

Naty, mi se pare normal sa astepti cu diversificarea, dc Nadia nu are 6 kg, chiar dc e mai mare ca varsta. Una dintre cerintele esentiale este sa fie peste 6 kg. Vazut pozici, e o scumpa! Ce pleata are!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Miere mersi mult, asa am calculat si ....credeam ca am gresit.

Mergi la inceput

Miere cred ca va depasim cu lungimea, avem la 4 luni si 5 zile 72 cm....dar la kg cred ca ne-ati depasit . Iti dai seama ce baieti baschetbalisti o sa avem ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Bai,nene,de mine ati uitat?!

Pregatesc botezul care e dumunica,plus a doua comuniune la copiii mari!Sunt varza!Miguel ma suge cam la 2 - 2ore juma,deci ma rupe!
Alergam ,m-am saturat de iesit afara pe caldura,am facut si vaccinul Infanrix penta...saracu',a fost agitat 2 zile,a plans,am dormit cu el langa mine in noaptea aia ca mi-era frica de febra...

cam asa...daca nu mai intru tineti-ne pumnii sa iasa bine,da?

va pup!

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Ledi_cam asta am facut si eu,m-am apucat de aerobic si dupa aceea am simtit usturimea,dupa care cateva zile m-am apucat sa fac abdomenesi la fel!in rest pot sa car sa fac toate cele!o sa treaca si asta !

Andreea_ai copii superbi!baiatul seamana cu tine si fata pe tati!

Iris???????unde esti???????????mi-e dor de tine!

Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

Fetelor, am o intrebare...
Ce temperatura sa ar trebui sa aiba apa de imbaiat? Eu stiu ca temp corpului....36.5-37 , dar la temp asta, Maya se inroseste toata! Oare cu cat pot s-o reduc? Merge un 35? 34? Nu se imbolnaveste?

Please help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Fetele care ati depus dosarul pentru indemnizatia de crestere copil, ati pus la dosar si livretul de familie? Noi nu avem asa ceva...

Mergi la inceput