Licurici de ianuarie-februarie 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
edinutza spune:
Salutare la toata lumea!!!
Votat Sabina si Carol cu 10!
Eu sunt bucuroasa ,ne-au bagat bani pt Ainoa
!Ieri am fost la plimbare cu Ainoa si ne-am dus singure pe jos pana in Torrox,eu stau in El Morche si ne-am asezat noi doua la o teresa si am baut un cola light si m-am si bronzat un pic,ca e mare nevoie!o sa mai repetam plimbarea ca tare bine ne-a prins,mai ales mie cu kg in minus!
a am mai slabit 1kg deci 70 mai imi ramane inca un kg pana la target ,apoi urmatoarele 5
!
Ciufik_distractie placuta!am vazut pozele,f frumoase!
am vazut si restul pozelor ,ce sa mai unul ca unul
!toti reusiti!
Naty_ai intrebat de vaccin,uite aici asa se face:la 2-4-6 luni se fac:prevenal,rotarix,hep B,difteria,tetanos,tosferina,meningococoC,hib/poli(VPI)!cam astea!ce scumpa e Nadia,seamana mult pe tine!
Dark_distractie placuta!dupa munca si rasplata
!
Vorbeati de ciorbe:mie imi plac,dar asa mai o data la luna ,dar sa nu fie grasa si sa nu vad ceapa plutind prin ea,de mica nu am suportat sa vad niciodata ceapa in mancare si acuma cand gatesc (acum nu numai gatesc totul fac pe gratar;simplu,rapid,gustos si sanatos)o razui pe razatoarea mica!
no ma duc sa o culc pe Ainoa,mai nou maraie noaptea si se trezeste sa manance destul de des!nu stiu ce o fi cu ea!
a si am o intrebare:fetele care a-ti nascut prin cezariana,pe voi va mai ustura operatia???eu am momente cand simt o usoara usturime in stanga!
Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community
Leditia spune:
Edinutza,sa va fie de bine plimbarea.
Si pe mine inca ma mai doare operatia,de fapt ma ustura cumva,dar in interior asa.Ma apucasem intr-un timp de Pilates si ma durea al naibii,dar eu n-am prea tinut cont.Apoi m-a pus naiba sa fac niste abdomene la cumnata-mea pe un aparat si de la cateva abdomene amarate am simtit ca mor...toata seara m-a durut si m-a usturat.M-am potolit.
Acum m-am reapucat de Pilates si vad ca iar ma doare/ustura...si ma enerveaza,ca vba aia peste o sapt se fac 6luni de cand am nascut.Credeam ca trece repede.In rest n-am treaba,ridic,urc,car carutul,pe David in brate..
POZE CU NOI
de David Christian
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi_2003 VOTATI CU CAROL numai cateva voturi ne mai trebuie sa ajungem in top 20 Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008) http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/ http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=256 daca doriti sa ne votati |
eu votez de cate ori vad mesajul tau
Naty spune:
alinuk ce bine de voi! Concediu placut in continuare!
alina
genuncheii Anei sa nu o mai doara. Unde mergeti la mare?
edinutza eu nu simt nici o jena la operatie, nici durere, nici usturime. Numai ca m-am ales de data asta cu o cicatrice tare urata.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
yashy spune:
Am votat si eu pe Carol si pe Sabinuta! Niste frumosi!!!
Alinuk, ziceai ca esti ultima care incepe diversificarea... Ei bine, nu! Eu voi fi ultima.
Astept sa inceapa august... si apoi ma mai gandesc.
Deocamdata a luat ff bine in greutate, doarme bine noptile... nu vad niciun motiv sa nu continui cu titi (si cateodata si cu laptic seara) pana la 6 luni! Aici se recomanda sa implineasca 6 luni, sa poata stea in sezut cat de cat, si apoi sa incepi D! Asa ca mai asteptam, si taaaaaaare ma bucur!!
Adina
& Luka
& Luis 
obraznicatura lu' mami
Aalina spune:
Noi suntem printre cei mai mici asa ca o sa invatam de la voi ce si cum e cu diversificarea. Probabil numai pe la sfarsit de august o sa incepem daca mergem in concediu.
Iulia esti in BN? Da un semn poate ne vedem.
yashy spune:
Edinutza, nici eu nu simt nimic... parca nici nu as fi operata. Ridic carut + copil + cumparaturi, si nu am nicio jena. Poate ar fi bine sa intrebi un dr... Multi pupici!!
Adina
& Luka
& Luis 
obraznicatura lu' mami
Porumbita spune:
dc trecem cu bine de sapt viitoare cu alaptatul (ca voi pleca 3 zile si o sa ii dea mama la biberon laptele meu) noi o sa incepem diversificarea la sf lui iulie;
raporez un kg mai putin; (ma rog 800 de grame
) de mancat mananc cu nesimtirea dulce dar am inceput sa merg mai mult cu carutu pe jos (cativa km buni pe zi) si cu robert in sling; poate de acolo; plus ca a fost si este inca o per ff stresanta si la munca si nu numai (de aia si abandonat iar regimu pt ca la stres numa cioco si inghetata vad in fata ochilor)
zilele trecute ne-am intalnit cu carmen_marieta in parcul circului si cu stefanutu ei care e ff vioi si curios...
am inteles ca si rein vine pe acolo
poate urmatoare intalneala o pune in parcul circului? ![]()
oare cand or intra banii aia de maternitate sau cum papuci se cheama?
micola spune:
eu abia azi sper sa ma duc sa depun dosarul
ca ma mai fot o data, dsra mi-a respins adeverinta de salariu, ca cica s-a schimbat formatul
si acu' tuna si se pregateste de o ploaieeee
Ce nu inteleg eu...fructele se mentin la masa de 10 mereu si se adauga urmatoarele alimente noi? sau se renunta la ele si se da doar mar cu biscuite sau ce se da????
de
Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
Naty spune:
Nici noi nu am inceput diversificarea! Probabil la inceputul lui iulie (asta daca ajunge la 6 kg pana atunci
). Si ganditi-va ca Nadia e printre cei mai mari (ca varsta).
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI