Licurici de ianuarie-februarie 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 3
Naty spune:
Neata!
Sa-mi dau si eu cu parerea despre ciorbe ... mie nu-mi place decat ciorba de loboda si de stevie si supa cu galusti. Foarte, foarte rar mai mananc si crema de rosii.
La mine se intampla ceva care poate parea amuzant daca nu m-ar scoate din minti. Maica-mea gateste foarte, foarte usor - fara grasimi, fara prajeli (din cand in cand snitele si chiftelute), aproape complet fara sosuri (numai unele de rosii foarte usoare), fara carne de porc, fara Delicat si alte asemenea, ce mai mancare dietetica. Niciodata nu am mancat acasa mai mult de 2 zile din aceeasi mancare. Obisnuita fiind de mica sa mananc asa, nu-mi plac decat asemenea mancaruri. Si ... toata lumea rade de mine, ma numeste "fitoasa", cica "astea-s aere de cand ai prieteni straini ca doar acasa la maica-ta nu asa mancai )". Socrii mei isi dau si acuma coate cand mergem la ei la masa ca aproape nu ma ating de mancare.
Cat despre painea in ciorba O URASC! Duc lupte crancene cu socrella care de fiecare data cand mergem la ei (rar din fericire ) ii da Ioanei paine ca "ce e aia ciorba fara putina painica".
In legatura cu scaunul de masa, habar n-aveam ca exista unele cu mai multe trepte, deci crisspy ignora sfatul precedent.
Am si eu o intrebare: ce apa folositi la laptele praf?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
crisspy spune:
'neata si de la noi (adica de la mine ca Razvi e acasa)
Votat Carol scumpic .... yuppyy este in top 20
Micola si noi avem par din belsug... tati se gandea sa-l tundem si cred ca asta o sa si facem pt ca cred ca ii este foarte cald cu pletele pe ceafa... stiu ca nu e indicat sa-l tunzi pana la mot (babisme), da' nici nu pot sa las copilu' cu pleata asa...
Ingrid bafta la pregatirile pentru botez, sa iasa asa cum v-ati dorit.... si asteptam pozici saptamanana viitoare...
Dark ce bine ca ai reusit sa termini tot...si distractie placuta cu musafirii...
Noi suntem bine, nu prea mai avem chef de mancare dimineata pana spre pranz, dar recuperam spre dupa-amiaza si chiar seara si noaptea. Oricat i-am spus lui Razvi ca micul dejun nu se "sare" niciodata, el nu vrea si pace...zici ca ma vede pe mine ca nu iau micul dejun niciodata.
Ieri de la munca m-am dus direct in parc ca era acolo cu mama mea si cand m-a vazut s-a smucit din carut sa-l iau in brate.... e asa dulce....
Va pe toate si va doresc o zi usoara
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#
micola spune:
votata carol scump, deschid laptopul si-l votez si de acolo imediat
cine a pus poze cu puiutii cei draguti in acelasi timp cu noi? scuze, dar nu recunosc..
fetelor, eu iar m-am blocat cu D.... Pana acum i-am dat numai scucuri, asa: morcov 6 zile, de la 1 la 6 lingurite, apoi 6 lingurite de morcov cu 1 de mar, apana la 6 de mar, apoi 6 morcov +6mar+1 de portocala, pana ;la 6 de portocala, azi am inceput 6 morcov+6mar+6portocala+ 1 cm de banana. o sa cresc si banana, treptat pana la 6 cm. bine...nu va imagiati ca stau sa masor, tai cu cutitul o feliuta. Dupa ce ajung la 6 morcov+6 mar+6 portocala+6 banana, ce mai fac? ii mai dau tot fructe sau trec la mar+biscuite? si supa de legume cand o bag? de fapt, am de gand sa-i dau legumele direct pasate, ca o sa se obisnuiasca cu pasat de la banana. Si legumele cand se introduc? tot dim sau seara? cereale nu prea i-as da..
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!
crisspy spune:
Naty , o sa vad eu cum procedez ... mai intai sa iau scaunelul si dupa aia vedem noi....
Eu folosesc la laptele praf apa plata de la Dorna - Izvorul Alb... ne-a fost recomandata din maternitate si am mai auzit lume care foloseste tot asa...
Ca veni vorba de ciorbe, nici eu nu ma omor dupa ele dar stiu sa le fac . Mananc rar ... dar imi plac ce mai mult cand mi le face mami...
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#
Naty spune:
Mai eu nu am de ce sa o las sa planga fiindca ... nu plange. Cred ca Doamne-Doamne s-a gandit ca prea mult m-am chinuit cu Ioana bebe si mi-a dat acum cel mai cuminte copil. Serios, chiar nu plange decat daca ii e foarte somn si nu reuseste sa adoarma sau daca ii e foarte, foarte foame (de fapt nici atunci nu plange de-a dreptul doar ne cearta pe limba ei, striga tare si miauna un pic).
Pana acum desi auzeam de asemenea copii care nu plang, au program fix si dorm noaptea credeam ca sunt laudarosenii ale parintilor si asa ceva nu exista. Dar asa e fata mea, sa nu-i fie de deochi!
Pe Ioana care era si este plangacioasa-sefa nu am lasat-o sa planga, oricat de obositor era, fiindca nu am avut puterea (hm, poate de asta e asa de rasfatata acum?)
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Naty spune:
Ma tot minunez - cred ca fiecare doctor are propria schema de diversificare, ca vad ca fiecare dati altfel la copii si nimic nu seamana cu schema pe care am avut-o la Ioana.
NOI
deliafairais spune:
am pus pe mail 2 poze cu david. sper sa va placa!
cristi, te-am votat in fiecare zi de cand ai pus link-ul pe mess :)
naty, eu alaptez, dar de 2 zile ii dau si apa sa bea ca e asa de cald aici, de noi suntem tot cu apa in fatza. ii dau 'izvorul alb' de la dorna. asa zicea cineva de aici ca i-au recomandat in maternitate...nu mai stiu cine :(
puiutzul meu are 5 luni!
Naty spune:
Am trimis sie u pe mail-ul comun 2 poze cu Nadia la botez, deci la 5 luni fara cateva zile.
O sa pun muuulte poze, dar trebuie sa selectez ca am peste 200 de la botez!
NOI
micola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deliafairais am pus pe mail 2 poze cu david. sper sa va placa! puiutzul meu are 5 luni! |
ahaaa, david era. un pui mai scump ca altul
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!