Licurici de ianuarie-februarie 2009 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

A facut si azi 38.6...In rest e ok, numai cat are febra e suparat, nu plange doar maraie asa, si ar sta numai in brate...Azi dupa [supozitorul cu paracetamol i-a trecut in 5 min febra si a devenit vesel si linistit..Transpira in somn de zici ca a facut baie...in special pe cap...Iaaar discutii , ca nu e bine sa-l tunzi pana nu-i tai motul si ala abia la un an tocmai ma contrazisei cu soacra
b]Irina, ms de sfatul cu supozitorul..a mers asa. De cadou si eu zic ori de o rama deosebita cu o poza de la nunta cu voi toti sau doar cu ei, ori cupele +sampania..
Naty, mii de multumir pentru sfaturile despre diversificare, asa ceva vroiam, exact, mura-n gura ca sa inteleg si eu..si tot am o intrebare , , cum adica se sta ? nu se mai da nimic fructe?

Citat:
citat din mesajul lui Naty

- se sta vreo 2 zile apoi se introduce banana mixata cate o lingurita, doua, pana la jumatate de banana (sa fie bine coapta si fara pete negre);

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

La 6 o tai cu copilu' la dr, sa vedem ce tot are...si va scriu maine ce a facut ca azi nu mai revin acasa, fug la ai mei..

Bebelusi[/b], tare cu nunta de hartie, nu stiam..Cu dive vezi ce asimti, mai bine mai stai ca eu am inepcut de la 4 luni, la sfatul drei si am remuscari in continuu...cat a fost alaptat exclusiv nu a facut prostii de genu' ferba...Are timp toata viata sa manace altceva dar lapte de mama numai acum...mai ales exclusiv..

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Multumesc pt idei
Micola mai bine sa il vada un medic.asta e sfatul meu

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

nu stiu de ce mi-a iesit asa bold-uit

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Se sta...adik se da TOT ce dadeai pn atunci.Sfatul meu onest este sa iei Capraru ca asa cum este el e bun pt noi si..clar.Cam ce a zis Naty este litera cu litera in Capraru si in plus acolo este si mai amanuntit.
Capraru este adaptat nevoilor si situatilor de la noi unde un borcanel este peste 2 euro de ex ...si un lapte praf bate spre 10 $ .Ca scrie de lapte de vaca ...este pt ca in Romania SE FOLOSESTE sau ca explica exact cum sa se faca/pastreze piureurile/sucurile...este pt e nevoie.

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna dimineata, azi am zi de relaxare, Luc si-a luat liber si hraneste pruncul cu piure de morcov si mar:))

Irina apare si matza in filmuletul original, dar cei de la flickr nu m-au lasat sa-l pun pe tot, era prea lung.

Cris30, eu bag aspiratorul la 2 zile, adica o zi da, una ba. Am unul vertical, foarte puternic, cu filtru HEPA pt praf si par de animale si are si furtunel pt locurile mai stramte. Mai, dar iese la praf si la par, de zic ca nu am dat cu saptamanile...

Frate, atat ii un borcanel de mancare acolo? Aici e 1 dolar, 2 caserole.

Cadou poti lua o rama din aceea electronica cu card de memorie care afiseaza pozele digitale ca pe calculator.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Da Irina buna ideea lui Miere, zic sa vorbesti cu prietena nostra Alina1970, parca ea are firma care se ocupa exact cu asa ceva

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Irina eu le-am cumparat nasilor Dariei 4 cupe de sampanie ca asa se gasesc aici set de cate 4 si un dispozitiv care raceste sampania sau vinul, ori de bagat in priza ori cu apa inauntru si bagi la congelator ca sa faca gheata.Daca te duci la un magazin cu lucruri pentru casa iti vin ideile imediat, bafta la cumparaturi .
Iry ce brand este vaccum-ul tau?

Azi ramanem fara transmisiune tv pentru ca trecem la televiziunea digitala si inca n-am avut timp sa ne cumparam convertibile box .Flat screen tv nu am si nici nu vreau sa-mi cumpar pentru ca ma uit rar la tv, ma intereseaza doar stirile.Asa ca 2-3 zile fara tv .

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetele apropo de cadouri, ce sa le iau eu finilor ca in august o sa nasesc si as vrea sa ma pregatesc din timp. Fetele care au mai cununat....ce ati luat finilor?

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Cate grame are un borcanel de mancare in Romania??? Numai unul costa 2 euro??
Aici o caserola are 70gr si bebe papa cam una pe zi, la stadiul 2 sunt mai mari la gramaj.
Alina ce scump e Lucas,cum deschide el gurita sa-i mai dai, parca s-a nascut cu lingurita in gura .

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

http://www. reclamamascata.ro/products/263-supe_si_meniuri/748-nestle_pui_cu_morcovi_si_cartofi_200_g.mbs

Uite de ex...marea maj cam acolo bat la 60-80 mii.

POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput