Gravidute&Mamici de IASI (95)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc Inesa, Ralu, Kriss!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

kriss sarumana. saritoare ca de obicei.
Alina te rog sa primesti si de la mine felicitari pt micul crestin. Multa sanatate si numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

BUNA FETELOR , NU AM MAI SCRIS DE CEVA TIMP....DIN PACATE AM INTRAT INTR-UN RAND DE NECASURI DIN CARE NU STIU CAND AM SA POT IESI...
dUMINICA MI-AM INGROPAT BUNICA CAREIA II TOT FACEAM EU INJECTII...NICI NU MAI STIU DACA V-AM POVESTIT, A PICAT DEODATA CU CANCER IN ULTIMA FAZA SI S-A CHINUIT TARE SARACA ODIHNEASCASE IN PACE.
APOI A APARUT O PROBLEMA FOARTE MARE, MUNCESC PE BRANCI SI SALAR DIN PARTI, DOAR CINCI MILIOANE ACUM NU AM CU CE PLATI RATA LA APARTAMENT.....PANA LA URMA M-AM IMPRUMUTAT DE PRIN TOATE PARTILE SI AZI MA DUC SA O PLATESC, LA INTRETINERE NU VA MAI ZIC CAT AM....
GATA NU VA MAI IMPUI CAPUL CU NECAZURILE MELE(INCLUSIV CEA CU FINUTUL NOSTRU SEBI)

ALINA FELICITARI PENTRU MARELE EVENIMENT, INCRESTINAREA MICUTULUI MATEI.
ACUM FUG CA TRE SA PLEC IAR LA MUNCA(PT ALTE CINCI MILIOANE CRED)

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Elena, Byu multumesc!
Raluca condoleante! Tu esti o luptatoare, maine va fi mai bine! Cu maternitatea particulara nu se mai aude nimic?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

MULTUMESC ALINA
MATERNITATEA CICA DIN TOAMNA
ACUM FUG LA SERVICI POATE MAI VB DESEARA.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gamaloana spune:

Buna...am si eu o intrebare poate este cineva pe aici in masura sa-mi raspunda caci am cautat pe internet dar nu am gasit nimik sa ma lamureasca...eu traiesc in strainatate dar cand va veni momentul vreau sa nasc acasa,eu sunt din Vaslui dar as vrea un doctor bun cu care sa nasc in Iasi...avind in vedere ca nici eu nici sotul nu muncim in Romania si nu avem asigurare medicala si am vazut aici ca trebuie prezentat la internare precum ca am platit asigurare,cum procedez?trebuie sa platesc nasterea?
Multumesc.
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Gamaloana iti raspund eu ca am fost in aceeasi situatie .Te duci de Casa de asigurari de sanatate din Vaslui cred ,ca eu am platit la Iasi unde avem domiciliul si te vor invata doamnele de acolo.Dar daca nu ai nici un venit in tara trebuie sa iei adeverinta si nu mai platesti nimic.Asa ca nu-ti fa griji chiar daca e de platit nu e foarte mult.

Mergi la inceput

Alynta sa va traiasca micul crestin ,imi pare rau ca nu am ajuns la biserica dar am fost ocupata

Mergi la inceput

Byu hai capul sus ca o sa fie bine e o perioada grea pt toata lumea dar o sa treaca vei vedea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Byu, condoleante si multa putere sa razbateti peste toate. Vin ele si vremuri mai bune la noi. Eu, cel putin, mai sper.

Inesa, merci. Asa sper sa fie, ca am mare nevoie.

Alina, am inteles eu bine? Nasul lui Matei e preot? E din Iasi?

O zi buna pentru toata lumea!

Mergi la inceput