Gravidute&Mamici de IASI (95)
Raspunsuri - Pagina 4
ralnied1 spune:
Miha, in locul tau, cred ca o si luam de cap pe madame aia de la acel laborator. Urasc situatiile de genul asta. Nu suport cand mi se vorbeste mie asa. Ce sa mai zici de un copil mic?
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o
frappe si un ceai cu gheata.....
mexxa, multumesc. Am sa incerc.....
Lumi, multumim. E o nazdravana...
Miha, eu de la o faza din asta, evit laboratoalrele din oras... merg la spitalul de copii unde ma stiu.... si se poarta ok cu ea.... Mama lor... Un
lui Robert sa-i treaca supararea.... si tie 
Ralu, daca tot vine vacanta si n-am cu cine s-o las.... stiu unde s-o trimit....
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mihamora spune:
Neata!
Lacra - multumim, eu vreau frape
Aseara am scris un mesaj lung dar nu stiu cum am factu ca s-a sters tot si nu am mai reusit sa scriu altul.
Va spuneam ca nici mie nu mi-au intrat banii si nu stiu daca trebuie sa mai primesc ceva sau am primit in avans, dar eu mai sper 
Oana - nu imi fac griji lichid in exces nu este, am avut la Domi , mi-ar fi zis dr daca era, cred ca e doar grasime mai multa![]()
Si va mai spuneam ca imi e tare dor de o intalnire, dar nu stiu cand....
Asera am fost la mall si mi-am luat o rochei f frumoasa lunga pana in pamant![]()
Michelle
14+ si DOMINIC 15.05.2007
mihamora spune:
Asa, si acum o veste buna, au intrat banii
am si eu jumate![]()
Michelle
mexxa spune:
Astazi am primit raspuns de la clinica din Germania...suma e mare...ma simt neputiincioasa, simt o ura cumplita pe medicii nostri romani care ne-au adus in aceasta stare...

AICI AM PUS ESTIMARE DE LA CLINICA
, mamica lui Bibi cel luptator 
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
inutsa spune:
Neata si de la noi!
Ce ati facut ieri pe ploaie? Mie imi place tare cand ploua
. Ne-a prins ploaia in oras, dar bine ca nu eram pe jos
.
Am ajuns ieri la tara pe langa Iasi. Ce racoare eraaaaaaaaaaaa si ce bineeeeeeeee
, aer proaspat de ploaie, verdeata.... Cum am ajuns in Iasi, bineinteles ca era zapuzeala cu toate ca plouase...
Michelle lasa, bine ca burta e mare ca eu vroiam sa imi arat si eu burta dar ciu-ciu ca era prea mica. De abia acu la sfarsit se vede ca-s si eu gravida. E de asteptat burta sa fie mai mare, caci esti la a 2 sarcina si muschii nu mai au tonusul dinainte.
Vreau si eu rochie ca a ta ca nu mai incape nici o haina si umblu cu burta afara!!! De unde ai luat-o si cu cat, daca nu e secret? ![]()
moldo daca te mai dai de gol cu piscina, vezi ca s-ar putea sa poposesc si eu la balaceala caci o ador![]()
Lacra cam tarziu, dar subscriu si eu la un frappe
mexxa imi pare rau ca sunt asa de mari costurile.
Vreau sa-ti dau o sugestie. Ai incercat sa-i scrii Andreei Marin? Stiu ca pare ... nu stiu cum, dar pe bune. Stiu ca ea se implica in cazuri umanitare, si nu obligatoriu alea mediatizate. Fiind si ea moldoveanca, nici nu stii cum... Incearca, poate-poate
---------------
Inesa
[ 36+] cu
Bianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Si va mai spuneam ca imi e tare dor de o intalnire, dar nu stiu cand.... |
Sotul meu de-o bucata de vreme si-a "tras",chiar de ninge chiar de ploua
.Asa ca am hotarat sa am si eu...hmmm...miercurea?...de iesit la o cafea cu fetele. Deci,eu sunt de acord cu intalnirea.
Mai ales ca vreau sa te vad cu rochie. 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mexxa Astazi am primit raspuns de la clinica din Germania...suma e mare...ma simt neputiincioasa, simt o ura cumplita pe medicii nostri romani care ne-au adus in aceasta stare... ![]() ![]() AICI AM PUS ESTIMARE DE LA CLINICA |
Andreea,sunt sigura ca Dumnezeu e acolo sus si are grija de pui mic.
Cu ajutorul Lui si al fetelor inimoase de pe DC veti reusi! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihamora spune:
Mexxa - fii optimista sigur o sa fie bine! 
Inutsa - da, asa e , muschii sunt de vina. Rochita e de la zara 220.
Miha, pai tu iesi singurica draga miercurea, deci vrei intalnire cu baute nu in parc cu copiii 
Michelle
moldoveanca spune:
Ahaaaa va arde de intalniri si beute
Sincer si eu as vrea sa ies fara Vladut eu chiar as putea maine seara