Gravidute&Mamici de IASI (95)
Raspunsuri - Pagina 16
iepurila spune:
Inutsa si eu am folosit din prima clipa deergentul nostru pt hainutele bebelusului. Doar ca le spal separat si le dau clatire dubla.
inutsa spune:
Neata!
Azi dau eu
sau ceai ![]()
Se pare ca am gasit un internet wireless pe aici, asa ca mai pot sta un pic pe net la palavre![]()
Am vizitat ieri o proaspata mamica la maternitate si i-am vazut si puiul miiiiiiiiiiiccccccccc, de fapt are 3,3 kg dar mie tot mic mi se pare
.
Si acolo surpriza!!! Mi-a zis mamica ca mi s-a lasat burta si eu "Da, de vreo 2 zile mi s-a lasat jos" la care ea "Pai tu nasti zilele astea!"
Poftim?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mamici
: daca ti se lasa burta, inseamna ca foarte curand nasti? Eu ar trebui sa nasc peste o sapt [dupa cum a zis doctorita]. Dar burta mi s-a lasat de joi-vineri. Sa ma astept, deci, sa nasc acu zilele astea? Ce spuneti? Cum a fost la voi? Pe mine m-a cam impacientat mamica de ieri, mai ales ca eu nu am pregatit tot ce trebuie pt bebe si nemaivorbind ca nici macar nu sunt in Iasi acum
---------------
Inesa
[ 37+] cu
Bianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
inutsa spune:
mexxa bine o sa le faci daca ii dai la ziar!!!
iepurila merci
---------------
Inesa
[ 37+] cu
Bianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
Anilansa spune:
Buna dimineata
inutsa... mersi de 
noi am dormit ceva mai bine asnoapte... dar ne-am hotarat sa ne luam aer conditionat... ca nu se mai poate... asera la ora 21.00 erau in casa 28 de grade

Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Da multumesc, e bun sotul, asa e |
Unde l-ai gasit?Mai sunt?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inutsa Mamici : daca ti se lasa burta, inseamna ca foarte curand nasti? |
E posibil,dar nu obligatoriu.
Eu la Amira a avut burta destul de jos.Am pierdut dopul cu o zi inainte de ziua lui Robert,pe 18 noiembrie,de ma rugam sa stea acolo in burtica macar pana la pranz cand se termina petrecerea.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
kriss79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Unde l-ai gasit?Mai sunt? ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
si eu si eu vreau!
eu iau 3!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
alynta27 spune:
Michelle, Alina multumesc frumos!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ralnied1
Multumesc. Noi, ca si anul trecut, in aceeasi vila, aceeasi camera cu vedere la mare , la Eforie Nord. Voi? |
O rezervati din timp? Cat costa? Ma gandesc sa inchiriez si eu ceva, ca m-am saturat sa stau in oras la unchiumeu si sa fac naveta cu copii la plaja...
Cred ca nu am fost prea "draguta"!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!

, la Eforie Nord. Voi?