Gravidute&Mamici de IASI (95)
Raspunsuri - Pagina 14
Anilansa spune:
sa va povestesc un pic despre concediu![]()
A fost foarte frumos ... DARIUS a dormit in masina, am ajuns in Mamaia duminica la 6 dimineata si la 8.30 ne-am cazat,
imi faceam griji pt Darius
.... nu am avut deloc probleme, NU il puteam scoate din apa, de mancat... a mancat foarte bine si mancarea lui si din mancarea noastra.
noutate: ia sparte la mare si al doilea dinte
fara mofturi si vare seri perdute, a dormit in patutul lui![]()
ne-am descurcat fara pampersul de apa... in fiecare zi auzeam fraza asta pe plaja la persoanele de langa noi:" vai ce fetita draguta
![]()
si ma enervam si ii dadeam pampersul jos... e baietel
" ![]()
cu bronzul eu si darius mai putin... dar sotul a luat si pt noi![]()
in cateva cuvinte a fost ffff frumos,
acum vrem sa mergem si un pic la munte
sa vedem daca se strange gasca![]()
am pus cate poze
aaaa... si duminica i-am taiat motul lui fina
... de pe tava a ales :1.o cruciulita, 2.bani, 3. rujul ... 4.cheile de la masina, 5. lantul de aur.
ce repede a trecut anul![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
inutsa spune:
Alina felicitari pt concediul reusit si pentru dinte!!! Iar tu-ti faceai griji ca lui Darius nu o sa-i placa![]()
Am vazut si pozele cu "fetita". Pai pe bune, ca daca nu ii scoti pampersul, nu-ti dai seama ca e baietel![]()
Felicitari si pentru finuta! Mai aveti un pic si urmati si voi cu motul![]()
---------------
Inesa
[ 37+] cu
Bianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelle005 Inesa am vazut detergent pt bebe si in Kaufland; eu sincer nu am folosit, de la inceput am spalat cu detergent de-al nostru. |
La fel si eu...La masina de spalat am si functia de dubla clatire,pe care am folosit-o intotdeauna si n-au fost probleme.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
kriss79 spune:
salutare
nu am citit nimic din urma
am cam disp.in ceata caci cu toate de pe cap, fata mi-a facut otita medie si azi am stat prin sp.sf.maria sa o consulte caci a facut ieri temp 39,9 si a fost apatica si bleguta..
incepem tratam.si sa vedem daca merge ok cu antib.asta, marti mergem sa ne consulte iar. caci pe 30 .06.vrem sa plecam la mare si tre sa se refaca pana atunci.
La Multi Anisori Alexandra!
Ana, sa va traiasca fetita mare si sanatoasa!
La multi ani Andreea!
Sa dea Dumnezeu sa reusiti, sa fii sanatoasa si fericita!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
anymony spune:
Inesa, se poate sa ne fi vazut. Ma intilnisem cu Irinatuntza si cu Iulia, dar noi nu am stat prea mult. fii-mea era f interesata sa o vada pe Cleo si sa dea mina cu ea asa ca pina la urma i-a pasat un balon pe geamul masinii si a fost f incintata.
Michelle, daca vrei loc la gradi ar fi bine sa te grabesti ca e bataie mare, la sf sava au fost 120 cereri pe 50 locuri-mai ceva ca la facultate frate.
Ralu, a fost excelent la mare, am sa pun poze cit de curind, dar sa apuc sa le descarc.
Sanatate multa la bolnaviori...
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Multi inainte! Copii?! Haideti ca imbatraniti! |
ce draguta esti, Alina
Lacramioara, multumesc.
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 Multi ani fericiti impreuna Raluca. Subscriu la ce a spus Alynta. Unde mergeti la mare? |
Multumesc. Noi, ca si anul trecut, in aceeasi vila, aceeasi camera cu vedere la mare
, la Eforie Nord. Voi?
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui inutsa Ralu chiar asa, bebe ceva? |
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui mihamora Raluca -felicitari! Multi ani fericiti inainte! ![]() |
Multumesc, Michelle
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui Anilansa ralnied felicitari si la multi ani |
Multumesc, Alina. Am crezut ca v-ati mutat de tot la mare de n-ai mai dat niciun semn.