Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (40)
Raspunsuri - Pagina 9
happymum spune:
buna dimineata in zi de vineri.
eu am terminat examenele pe vara asta... si mi-a ajutat Dumnezeu sa nu am nici o restanta.
sa aveti o zi senina.
_
Sebi are nevoie de noi!
www.inimacopiilor.ro Doneaza 2 € prin SMS la 858
www.europafm.ro/europa-fm/de-partea-ta/ajutati-o-pe-maria/" target="_blank">
Maria - 5 ani, are nevoie de ajutor!
Impreuna o putem salva! Trimite un SMS la numarul 848 - 2 € / mesaj si ii vei prelungi viata Mariei cu inca o jumatate de ora! Doneaza acum 2€ pentru Maria!
_
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
mamieea spune:
carmelly..scrie 10 mesaje ptr ca noi nu te vedem in timp real..dupa primele 10 mesaje te vom vedea...ai 3 inca 7...
fetelor noi,bun venit la rugaciune..sfatul meu ptr inceput e spovedania curata si completa...folositi un indrumar de spovedanie si o sa uitati mai putine pacate...rabdarea e cel mai greu lucru pentru noi, femeile..,sau cel putin la mine,de asemenea spunea un parinte: ,,Fara Liturghie,fara Imparatie"..participarea la slujba aduce multa liniste sufletului,atentie insa pana la sfarsit,nu plecam dupa Tatal Nostru, uitand de binecuvantare,asemanandu-ne cu Iuda...o sljba de sfintire in casa..nici nu stiti cata pace poate da...si rugaciunea...rugaciunea din inima...
Dupa aceasta incercare,am realizat ca Dumnezeu m-a apropiat si mai mult de El...am aflat si diagnosticul: avort ovular...dar un suflet tot s-a pierdut...durerea va ramane dar e o pedeapsa ptr pacatele mele...insa duhovnicul m-a incurajat si m-a ajutat foarte mult...cat de mult conteaza un duhovnic ..sa nu va pierdeti nicio clipa credinta in Dumnezeu ...ca rasplata va fi pe masura...
mamieea spune:
Bravo happymum..si eu am terminat ieri cu examenele fara nicio codita...insa emotiile de acum incep ptr ca timpul se scurge foarte repede si se apropie sfintirea cu pasi repezi,mai sunt multe de facut..dar le vom duce la capat cu ajutorul lui Dumnezeu...
aaaa, era sa uit pup mare la burtici...
happymum spune:
mamieea Dumnezeu sa iti ajute.
_
Sebi are nevoie de noi!
Impreuna o putem salva! Trimite un SMS la numarul 848 - 2 € / mesaj si ii vei prelungi viata Mariei cu inca o jumatate de ora! Doneaza acum 2€ pentru Maria!
_
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
happymum spune:
oana pe unde esti?
_
Sebi are nevoie de noi!
_
blog 1------blog 2
carmelly spune:
Acum imi vedeti mesajele. Imi pare bine ca am intrat in clubul vostru si sper sa ma acceptati asa cum sunt.
Ma numesc Carmen-Mihaela (ortodoxa), sotul Ertan - Vartan botezat (armean - ortodox dupa stil vechi). Ne dorim imens un copil, sotul nu arata dar il simt. Am o sarcina extrauterina operata, 1 FIV resusit si nereusit, Bhcg nedublat la 24 ore si intrerupta medicamentatia. Stiu ca sunt o mare pacatoasa, dar cer iertare din tot sufletul meu lui DD. Mai stiu ca a fost mereu sa ma ajute si a facut minuni cu mine. Si nu m-a lasat cand am cerut ceva. Dar fara a fi mama ma simt goala si fara nici un rost si ma doare sufletul. Intre mine si sot pe timpul FIV-ului cearta a fost, dar am trecut peste. La noi speranta pt a ramane natural nu este, am o trompa deja legata prin laparo pt ca aveam hidrosalpinxul unde a fost sarcina extrauterina, iar cea stanga e deja blocata. Avem in plan sa facem un ultim FIV peste o luna sau doua, depinde de ce spun medicii eu tocmai am facut laparo pt legarea trompei cu hidrosalpinx. Numai cand ma gandesc la faptul ca nu pot ramane natural si ca nu am copii ma apuca plansul. Sunt tare nefericita ca sunt infertila si caut multa speranta in bunul DD, in Maicuta Domnului si in sfinti.
Sa va ocroteasca DD pe toate.
monimo spune:
Doamne ajuta!
carmelly bun venit! citeste tot ce s-a scris pentru Victorita...si vei avea mare parte din raspuns. Sunt oameni cu suflet mare aici si te vor ajuta macar cu o vorba buna.
ia totul pe rand...fa ordine in viata ta in sufletul tau si incepe... cu inceputul........cauta un duhovnic...poate v-a dura un timp pentru ca asa cum cauti un doctor bun pentru trup asa cauti si unul pentru suflet. posteste, mergi la spovedit si impartasit. la fel si sotul tau. mergeti duminicile la liturghie...dimineata ia agheasma mica si anafura...rugati-va...si vei vedea singura cum lucrurile se linistesc.
e foarte important sa ai sprijinul sotului tau sa fiti una..asa cum spune slujba de cununie. poate ti se par vorbe in vant pentru timpurile nebune pe care le traim...dar sa sti ca mai exista oameni care traiesc frumos. stiu familii discrete linistite frumoase credincioase de varsta mea (am 33 de ani) si ma bucur ca sunt prietenii mei. si cred ca la fel sunt familiile fetelor de aici.
asa credem toate Carmen ca poate nu suntem vrednice sa avem copii. dar suntim noi ce planuri are Dumnezeu cu noi? pe toate ne-a unit acelasi necaz si gasim putina alinare si noi cu noi. nu te lasa doborata si nu intreba de ce eu? canalizeaza-ti energia spre gasirea solutiei spre linistea sufletului...ca Dumnezeu lucreaza prin oameni. Asa cum Dumnezeu cel nevazut ne ajuta si se face vazut prin sfintii lui...asa si noi gasim de multe ori sprijim unde nu ne gandim. vezi cum Victorita a gasit intelegere la femeia care venise in control? sa nu deznadajduiesti NICIODATA!
cipicah am vazut ca tu locuiesti in iasi. s-ar putea sa ajungem anul asta pe acolo...ar fi prima data si poate ma spui niste biserici manastiri si locuri de inchinat pe care sa nu le pierd. nu am mult timp din pacate. sau alte lucruri frumoase.
o zi cu soare doamnele mele!
danuk spune:

Buna seara, dragutzele mele! Eu va citesc de fiecare data, insa nu am mai postat de mult...nu prea am noutati, decat ca m-a ajutat Dumnezeu si Maicutza Domnului sa ies cu bine dintr-o laparoscopie...sper sa aiba rezultat!
Felicitari studentelor care au invatat pe rupte si au luat toate examenele, un gand bun si cald ca o alinare pentru fetele care au pierdut un sufletel...si o incurajare care nu vine de la mine, ci chiar de la cel care va vegheaza in permanenta. Sa va ajute Dumnezeu ca lacrimile voastra sa se transforme in curand in zambete!

caciantoni spune:
Doamne ajuta!
dragutelor si cipicah...sinaxarul de azi.....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iunie/iunie20.htm
oanka80 spune:
bun venit spun si eu noilor fete ce s-au alaturat grupului de rugaciune de aici. imediat imi iau zborul spre manastirea hadambu pentru a participa la sfantul maslu. se pleaca cu un autocar din fata bisericii sf nectarie - 10 lei dus-intors. rugati-va si pentru mine pacatoasa caci ispitele postului tare nu imi dau pace. va poop pe toate si sa aveti parte de o duminica placuta. fetelor dragi din iasi sa iesiti la plimbare pe copou caci sunt infloriti teii si e un miros divin, iar in gradina botanica va veti simti in rai caci sunt infloritiiltrandafirii cu miile 

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon