Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (40)
Raspunsuri - Pagina 14
carmelly spune:
Ma duc la bucatarie ca mi se arde peste...
O seara buna si sa va ocroteasca bunul Dumnezeu.
danuk spune:
Fetelor, va multumesc din suflet ca va rugati pentru Andrei, baietelul prietenei mele...multumesc pentru adrese, am trimit deja un acatist de sanatate! Sa va rasplateasca Dumnezeu pentru faptele voastre. Multumirile vin si din partea parintilor lui Andrei...prietena mea si sotul ei sunt disperati, pur si simplu nu stiu unde sa o apuce...medicii ridica neputinciosi din umeri, au trimis si emailuri la clinici din strainatate dar nu au primit niciun raspuns! doar Dumnezeu ii mai poate ajuta si singura lor speranta se indreapta spre El.
Cami antonia inteleg prin ce treci...vreau doar sa iti povestesc ca in urma cu trei saptamani, am fost la o nunta...mireasa era superba...avea o stralucire in ochi! iar el era topit pur si simplu...fata suferise o operatie pe creier...nu stiu ce medic o operase, daca vrei ma interesez si revin cu detalii...amandoi au trecut printr-o perioada extrem de dificila, dar care s-a terminat fericit. Nu vreau sa te incurajez, nu de asta ai nevoie. Esti suficient de puternica, Maica Domnului este langa tine...vreau doar sa iti spun ca toate complicatiile care apar pe creier nu inseamna neaparat un sfarsit tragic. Oricum, aceasta durere o sa ii apropie si mai tare si amandoi vor trece mai usor...sper sa nu fie nevoie de operatie si sa dansati fericiti la nunta!
Speranta , draga mea...o sa ma rog pentru mama ta...nici nu vreau sa ma gandesc cata durere este in sufletul tau
dar roaga-te in continuare pentru sufletul ei, sa gaseasca linistea...iar tu sa iti poti continua viata. Cat despre bebe, sunt suta la suta ca o sa vina...in general, intr-o familie, cand cineva se stinge, apare imediat un alt sufletel care sa ocupe golul. Te imbratisez, cu drag!

caciantoni spune:
danuk - fie ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa il ocroteasca pe Andrei si sa ii daruiasca tamaduire.....daca ai timp, mergi si la Biserica Sf. Spiridon Vechi si vorbeste cu Parintele Ioan Iordache.... parintele se roaga la fiecare Sf. Liturghie si ii pomeneste pe cei bolnavi....daca mergi si ii dai o liturghie si ii spui ca Andrei este prunc si este bolnav cu siguranta se va ruga pt. el....asa am procedat si eu in cazul Victoriei si al Anei-Maria....si cand am auzit in timpul Sf. Liturghii pomenite numele lor si cu cata ardoare se ruga pt. ele, mi-au dat lacrimile....
monimo spune:
Buna seara dragele mele... Sf Prooroc si Inaintemergator Ioan sa ne ajute pe noi nevrednicele...
* LA MULTI ANI Ioanaact!
* carmelly sa iti deschizi sufletul catre duhovnicul cel nou ca vei gasi mangaiere....unde nu ne asteptam apare ajutorul.
* vvvvv cum mai esti?
* anadomnica te salut cu drag si sa ai parte de nastere cat mai usoara. iti multumim din suflet pentru tot ce ai facut pana acum.
* cami_antonia sa va ajute DD in incercarea cu viitoare cumnata...Alina si Andrei vor fi si in rugaciunile mele
. si suferinta se pare ca ni data cu un rost...
* speranta 2008 DD sa o odihneasca in pace pe mama ta. Te vegheaza de sus si tu sa o pomenesti toata viata..
* danuk ne rugam pentru Andrei...
* cipicah ai pomenit zilele trecute de sfintii inchisorilor... sper din suflet sa urmam si noi cat mai repede exemplul vecinilor ortodocsi...rusii au canonizat deja sute de sfinti din inchisorile comuniste. nu demult am terminat o carte despre ei ..Din inchisori spre sinaxare se numeste si am vizitat memorialul durerii-inchisoarea de la Sighet... Sper din suflet sa ajung cat mai repede si la Aiud sa ma inchin si acolo moastelor...Sunt povesti cutremuratoare si oameni care au ajuns la sfintenie inca din timpul vietii..Sunt sfintii cei mai aproape de noi temporal...
Doamne ajuta si post usor in continuare..
P.S. a avut careva dintre voi endometrioza?
Anaomaria spune:
Buna dimineata, fetelor 
Imi pare tare rau sa citesc ca s-au intamplat multe lucruri rele in lipsa mea. Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti si sa ne daruiasca ce este potrivit pentru mantuirea noastra.
Eu am fost intr-o mini vacanta 2 saptamani, pe la cateva manastiri prin jurul Carpatilor. Ne-a invrednicit DD si am ajuns la Man. Ghighiu, la Sambata, la Prislop, Nicula, Rohia, Ramet,Aiud, Barsana, Moisei, Dragomiresti si Petru Voda. Si am vizitat si memorialul comunismului de la Sighet. Nu va pot spune ce sentimente te incearca cand patrunzi in acea inchisoare-muzeu si vezi cum au suferit tineri ca noi pentru credinta lor si pentru tara aceasta. Va doresc tutror sa ajungeti prin locurile prin care am fost noi pentru ca este minunat, va veti simti ocrotiti de DD si sfintii sai.
Va pup pe toate si sa ma iertati ca nu va scriu individual, dar memoria mea e cam scurta. Sunt alaturi de toti cei care au nevoie de rugaciuni si sa stiti ca si din partea mea se indreapta un gand bun catre DD pentru cei in nevoi. Ispite sunt multe,unele poate ni se par prea mari sau prea grele, dar daca DD le ingaduie, inseamna ca noi suntem in stare sa le ducem, numai sa vrem si sa incercam.
Va pup inca o data si numai bine va doresc, Maicuta Domnului sa ne aiba pe toti in paza.
"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti
26+
Marsul vietii
Vine puisorul!!!
Cat am crescut
danuk spune:
Buna dimineata!
Caciantoni, iti multumesc pentru sfat..o sa ma duc sa vorbesc cu parintele! S-aveti o zi frumoasa si sa va ocroteasca Dumnezeu!
cami_antonia spune:
buna
eu nu sunt prea fericita ........ s-a internat cumnata mea ... si cica e chiar gravvvvvvvv

... sa ne rugam sa ii reuseasca operatia ..... va rogggggggggggg
ALINA
iar pe fratele meu sa il intareasca Dumnezeu ADRIAN
Camelia
mada23 spune:
Cami..
ma
pentru Alina si Adrian, Bunul Dumnezeu sa fie alaturi de ei, iar Sf Maicutza sa-i acopere de tot raul cu sfantul ei acoperamant
, cuvintele sunt prea sarace in astfel de momente, sunt alaturi de voi.
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri
ai mila de noi 
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
Anaomaria spune:
Dumnezeu s-o aiba in paza! La ce ora? Sa facem toti o rugaciune atunci pentru ea.
"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti
26+
Marsul vietii
Vine puisorul!!!
Cat am crescut