Grasute vs. grasunei

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Bird, tu cand te contrazici si ajungi la un punct iti incrucisezi mainile si asa ramane.
N-ai auzit de femeile din Romania? Nu le-a laudat nimeni pana acum?
ca eu tot aud de la straini despre femeile din tara si ma mir.
In opinia mea cele mai faine sunt braziliencele , mulatrele in general.
Dar de aici si pana la a nega doar asa , de florile marului e cale lunga.
Si nu , nu imi plac nici australienii , nici englezii(zic de ei pt. ca se stie /se spune ca majoritatea sunt blonzi , cu pielea alba) , in general nu ma incanta persoanele blonde, mai exact dintre o blonda si o bruneta la fel de frumoase as alege bruneta.
Dar sunt curioasa de unde si pana unde australienii sunt sportivi si romanii moi.

Cllaudia , cui ii plac femeile slabe? Mie nu.Nici un barbat dintre toti pe care ii cunosc nu apreciaza femeile slabe , manechinele.
Iar femeile care nu fac sport dar sunt slabe nu se pot compara cu cele care fac sport , sta total diferit carnea pe ele , ca sa ma exprim...po****r

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Sa stii ca se mananca extrem de nesanatos in Romania si nu din ultimii 15-20 de ani ci de foarte multa vreme. Imi amintesc de ce gatea bunica mea , foarte gustos dar foarte gras, foarte nesanatos si asa a gatit toata viata, asa a gatit si mama ei.

Vezi? De aia nu ne intelegem. Cred ca ce gateau bunica si mama ta era mult mai sanatos decat ce mananci tu acum si mai spui si ca-i bine. Cum spuneam, astazi nu multi au sansa sa manance alimentele care erau pe vremea bunicii. Acum se numesc "bio", sunt rare si scumpe, atunci erau la tot pasul, bio prin definitie. Astazi zicem ca-i sanatos sa mananci fructe si legume cat mai multe, dar dupa ce dai pagina citesti ca alea-s injectate cu pipi de veverita...si ca-i bine sa decojesti legumele, ca alea-s pline de E-uri, chiar daca in prefata scrie ca in coaja sunt stocate majoritatea vitaminelor...
E deja nebunie curata.
Vita, carne alba de peste...una hranita cu furaje imbogatite cu ingrasaminte artificiale, alta injectata cu uree din pipi de gravida (pangasius).
Dar stii ceva? Mananca tu sanatate d-aia de care zici.

Dar asta m-a dat gata, cu tinerii australieni, pleznind de sanatate si facand sport, in comparatie cu slabaturile din romania, moi si sedentare, fumatoare si machiate strident.
Curat obiectiv!

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui dov

eu nu-mi aduc aminte de prea multe persoane slabe care sa manance sanatos. si sincer, mie asta mi se pare o mare problema. nu ca ala sau aia sunt grasi sau slabi...ci ce mananca. am vazut si auzit o multime de pustoaice care se "laudau" "fataaaaa, n-am mancat azi nic, in afara de forneti astea"asa ca....

si da, ma deranjeaza, atata timp cat se sustine sistemul medical din banii tuturor...ma deranjeaza si ca se fumeaza, si ca se mananca prost sau mult si aiurea, ma deranjeaza orice se face cu buna stiinta si strica sanatatea, dupa care, din banii aia putini, pe care-i cotizam noi, se trateaza bolile ce vin ca o consecinta a faptelor.

cat priveste mojicia celor din jurul meu sau a altora...ma inetreseaza deloc spre penibil de deloc. nu m-a interesat niciodata ce face vecinul/vecna, cum arata ala/aia, iar daca pe altii i-a interesat de mine...ei si?

probabil ca un ignore total, o nesimtire crasa, ar linisti la un moment dat carcotelile.

Eu am avut anorexie ani de zile... mâncam cât sa nu cad din picioare ... pentru ca NU PUTEAM sa bag aproape nimic în gura. Nu pt. silueta, ci din cauza stresului.

Si, ce sa vezi?? Mi-am facut analizele... si au iesit per-fec-te! Sanatoasa tun, nici pe dreaq n-aveam .

Cred ca e o prejudecata ca, daca manânci foarte putin (din diverse motive, nu musai ca esti nebun si vrei sa ajungi scândura, repet!...) patesti pe naiba si pe tac-su (lipsa de Ca, lipotimie, pierdere de minerale, avitaminoze, anemie...). Or fi si multe cazuri de-astea, da' la mine nu s-a verificat neam teoria cu pricina.

PS: vaz ca a patruns si la noi moda asta amricaneasca, cu fasoanele aferente de îngrijorare managerial-socialoida despre, vezi Doamne, bietul buget de sanatate ciuntit de inconstientii celor care fumeaza, manânca prea mult / prea putin, beau...

Ce sa zic!... D-aia nu merge sistemul sanitar în RO, ca-s prea multi inconstienti he-he-he...

Ptroblema e ca meschinaria acestui tip de gândire se poate extinde... si poate vom ajunge sa contestam dreptul sinucigasilor care au "ratat" sa consume banii cotizati de toti, pt. îngrijirile post-traumatice ... sau vom cârti ca un cuplu a decis sa aduca pe lume un copil cu probleme, iar acesta va consuma iarasi mai multi bani din sistem decât media...

Si uite-asa toti contribuabilii se vor simti îndreptatiti sa-si dea cu parerea cam cine merita si cine nu sa beneficieze de "banii tuturor".

Sper sa n-ajungem totusi la "micimania" acestui tip de rationament :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

On topic - in Romania, societatea este mai aspra cu privire la aspectul exterior al femeilor (intr-o masura disporportionat de mare fata de barbati) din cauza ca este inca o societate dominata de misogini. Stim cu totii/toate femeia trebuie sa fie si cuminte si sexy si mama si sotie si menajera si, si, si, si...pe cind ei trebuie doar sa aduca salariul acasa.

off-topic - Conchita a atins un punct sensibil...femeile sint considerate ca ar arata "bine" cam pe la 20 de ani.
Acuma dupa mine, frumusetea nu sta intr-un decolteu generos, fusta scurta si 3 rinduri de machiaj...Fara suparare, dar multe femei in Romania sint vulgare in imbracaminte. Poti fi extrem de sexy doar intr-o rochita de vara simpla...nu neaparat pe tocuri uriase, cu blugi supermulati si un maieu transparent.

Daca te uiti la femeile de 40 sau 50 de ani situatia se schimba dramatic...de unde trag concluzia ca nu frumusetea a atras ci "ambalajul".

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Apropo de fete slabe si gusturi , ma uit acum pe pro tv la un film "actrita fara voie". Actrita principala este atat de frumoasa la fata!
Dar am vazut-o filmata de sus pana jos si zau ca m-am speriat.
Eu prefer ceva gen Jessica Biel

http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Odette-Yustman-for-GQ-odette-yustman-755039_326_480.jpg

si :

http://images.teamsugar.com/files/usr/1/12981/JessicaBiel.jpg

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Chiar acum e în stânga sus reclama la epilatorul Xelle (Braun. Evident, trebuia sa fie una pereche picioare la vedere... si bineînteles ca acele picioare trebuiau sa fie de 2,10 metri si dizgratios de slabe
Daca asta e standardu'... acu' noi ce putem ca sa facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Citat:
citat din mesajul lui giani

Corina Dana eu am inteles fo citeva chestii pina acu:
- ca te zgirie la retina grasii
- cu toate astea stai cu ochii pe grasii de la tine la serviciu, esti atenta ce ingurgiteaza de dimineata pina seara
- bati fast food-urile
- si all you can eat-urile
- ca respecti unii grasi, aia de maninca cu constiinta si ii detesti pe aia de maninca fara constiinta
- ca esti foarte multumita de tine

Cum zicea si Anca mai inainte, tre sa fii oleaca atenta la cum vorbesti, ca e foarte usor sa fii categorisita ca o persoana rea si intolernata dupa tot ce scrii acolo, si poate tu nu esti asa
Asa cum nici grasii ori alcoolicii ori fumatorii sint niste doar niste nesimtiti

Nici macar nu am type cuvantul grasi. NU ai inteles nimic, ai doar exagerat.

Ok, persoanele supraponderale pe care nu ai cum sa nu le remarci sunt niste oameni f constienti, au mare grija de sanatatea lor si cand se dezbraca pe la plaja arata decent si dragut. Si din spate vin copilasii lor care papa sanatos si sunt slabuti si sanatosi. Si NU stiu de ce americanii astia se ingrijoreaza atata cu obezitatea asta care de fapt nu exista.

Este bine?!

Si ptr tine Giani si off topic pe alcolici de a dreptul ii respect si ii ador.Daca mai sunt si la volan sunt in culmea fericirii.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Xio, sa stii ca si io aveam impresia si chiar promovam la cine ma asculta, ca femeile din Romania ar fi legendar de frumoase, elegante, ingrijite si sofisticate.
Anul trecut cind am fost in vacanta, ghici ce, mi-a fost spulberata prejudecata. Fetele tinere mi-au parut cheap, prost imbracate, prost machiate. Dar am dat mai multa atentie alora de peste 35 peste ani. Citeva chestii mi-au sarit in ochi: dintii, parul roscat si pielea. Intr-adevar, dentistul e scump, nu oricine isi permite, dar asta cu parul roscat nu prea o inteleg, cum cineva sare de 30 automat parca trebe sa isi vopseasca parul roscat. majoritatea femeilor, de la 30 pina dupa middle age erau roscate. Ori poate in Moldova e obiceiul asta. Alt obicei rau, e perpelitul la soare. Cit esti foarte tinar mai merge, da' dupa o virsta pielea nu mai face fata, ca sa nu mai zic de sanatate. Nici pe maica-mea nu pot sa o conving ca nu e bine sa stai ziua-n amiaza mare, in costum de baie, chipurile la bronzat. Asa, fara nici o solutie, fara o umbrela deasupra, la 12 ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Corina Dana, da' tu ceva cunostinte despre alcoolism?
E o boala grava.
Probabil ca esti genul de nu iti plac nici ochelaristii, ori cei cu acnee ori psoriazis, ori mai stiu eu ce, alte boli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Cllaudia lasa ca i mai bine asa:

http://www.reuters.com/article/healthNews/idUSN0934626920070410?feedType=RSS

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput