Grasute vs. grasunei
Raspunsuri - Pagina 7
Rufus spune:
Conchita, n-ai sa ma vezi pe mine criticand mancarea altor popoare; macar pentru faptul ca eu sunt gurmand si, ca atare, apreciez orice combinatie. Am mai spus-o si altadata, din pacate mie imi place si mancarea la fastfood, asta e!
Ma enerveaza insa (asa, virtual, ca n-am frustrari) cum deodata constatam ce rau au facut neamurile noastre ca s-au hranit in halul asta de nesanatos, de aia arata asa si sufera in consecinta...si o spun din nou, daca esti chiar bine intentionata, aminteste-ti de cand au aparut problemele cauzate de alimentatie la noi in tara, ma refer la boli si aspect...nu cumva cand au patruns "binefacerile" din tarile care se lauda cu mancatul lor rational? Ca si acolo sunt doua categorii, unii care-si permit si altii care mananca orice, ca la noi, e altceva...Dar asta e parerea mea, nu ti-o bag pe gat...in ceea ce ma priveste, am inceput sa zic "pas" (e drept, cam tarziu) mancarurilor sofisticate, cu 0% grasime, pasteurizate si supersterilizate, semipreparate, imbogatite cu fier, calciu, vitamine, iod si altele...si am trecut la mancatul pe care-l stiu eu si care mi se potriveste. Mai am de lucrat la cantitati...
Cu dusul e altceva...nu discutam.
Bird, nu eu am lansat conceptul de frumusete feminina romaneasca. E recunoscut de altii, tot aia care apreciaza frumusetea slava (rusoaice, in special) sau latina. Eu n-am auzit de frumusetea australiana, si nici nu am avut ocazia sa traiesc acolo, ca tine (desi, daca e sa ma iau dupa aparente, e vorba de un aspect britanic, nu foarte apreciat), asa ca nu ma pot contrazice cu tine. Cat despre sotul tau...ei bine, gusturile nu se discuta, sau pur si simplu n-a vrut sa te supere si sa recunoasca ca se impiedica pe strada cu ochii dupa fuste scurte si decolteuri generoase (la care da, unele romance pot soca anumite popoare)...glumesc, desigur.
Imi mentin parerea ca exagerezi cu frustratii care critica...dar si asta e o parere personala.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
anka1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bird70 Nu sunt de acord cu frumusetea asta romaneasca, cred ca am vazut aici mult mai multe femei frumoase decat in Romania. Eu nu m-am intors in tara de cand am plecat dar sotul meu a fost anul trecut si parerea lui generala a fost: romancele sunt vulgare. Acum asta nu inseamna ca fiecare in parte e asa, ci in general comparand femeile de pe strada de aici si cele din Romania, asta l-a izbit ca fiind diferenta majora. |
Eu cred ca depinde foarte mult de gusturile fiecaruia...Unora, romancele li se par mai frumoase si mai feminine decat alte femei ale altor natii. Imi aduc aminte ca anul trecut am avut un curs de management cu niste suedezi si primul lucru care ni l-au spus referitor la ce le place in RO, a fost "femeile! Sunt mai feminine, mai altfel decat suedezele.." :-) Acum ce sa zic, cursul s-a tinut in Cluj si poate ca intr-adevar in Cluj sunt numai femei faine:-)
Trecand la lucruri mai serioase, nu cred ca aspectul si estetica persoanelor supraponderale sau obeze trebuie sa fie grija noastra. Cred ca noi, adultii, trebuie sa fim f atenti la hrana si greutatea copiilor nostri. Am vazut multi parinti inconstienti, care nu se gandesc ca aceste greseli de alimentatie, lipsa sport.etc genereaza probleme serioase si ireversibile. Cred ca mai multa educatie acasa si in scoli, nu ar strica.
O zi faina,
Anca
conchita spune:
citat din mesajul lui XIO Conchita , atunci eu nu stiu unde am fost , ca niciunde n-am vazut oferta asta . Am mancat la Mc pe autostrada, ceva de la Hortons si in mall cand imi era foame. Dar zau ca peste tot am dat peste 5 dolari doar pe mancare(respectiv ala cu pui , o felie de pizza , un sub) |
daca te uiti pe panoul ala imens care e in dreptul difuzorului unde comanzi (cand esti cu masina), le vezi pe-alea mai scumpe, in general oferte combo. daca dai putin in fata, e un alt tabel care cuprinde toate meniurile, inclusiv alea value meal, unde sunt listate astea de 99 centi, parca 1 dolar la burger king.
conchita spune:
citat din mesajul lui Rufus Conchita, n-ai sa ma vezi pe mine criticand mancarea altor popoare; macar pentru faptul ca eu sunt gurmand si, ca atare, apreciez orice combinatie. Am mai spus-o si altadata, din pacate mie imi place si mancarea la fastfood, asta e! Ma enerveaza insa (asa, virtual, ca n-am frustrari) cum deodata constatam ce rau au facut neamurile noastre ca s-au hranit in halul asta de nesanatos, de aia arata asa si sufera in consecinta...si o spun din nou, daca esti chiar bine intentionata, aminteste-ti de cand au aparut problemele cauzate de alimentatie la noi in tara, ma refer la boli si aspect...nu cumva cand au patruns "binefacerile" din tarile care se lauda cu mancatul lor rational? Ca si acolo sunt doua categorii, unii care-si permit si altii care mananca orice, ca la noi, e altceva...Dar asta e parerea mea, nu ti-o bag pe gat...in ceea ce ma priveste, am inceput sa zic "pas" (e drept, cam tarziu) mancarurilor sofisticate, cu 0% grasime, pasteurizate si supersterilizate, semipreparate, imbogatite cu fier, calciu, vitamine, iod si altele...si am trecut la mancatul pe care-l stiu eu si care mi se potriveste. Mai am de lucrat la cantitati... Cu dusul e altceva...nu discutam. |
Rufus, nu stiu cand au aparut problemele, stiu ca pe vremea lui ceasca mancam multe carbs si proteine, ca sa ne tina de foame, cand apucam sa mancam.
apoi, tu singur spui ca ai ajuns sa mananci sanatos, si dai exemple clare - unde erau informatiile astea inainte de revolutie? stiam noi de 0 carbs sau de grasimi saturate si skim milk sau alte minuni? noi stiam de carne, branza, lapte, oua, cartofi si la revedere.
bolile cronice n-au patruns in romania de 15-20 de ani, ar fi fost imposibil. poate acum om fi inceput si noi sa facem statistici sau le-or face europenii despre noi, si asa am devenit mai constienti. binefacerea mare e ca, odata cu fastfoodurile, a ajuns in tara si informatia cu privire la alimentatia sanatoasa, e un bonus, nu?
Ingrid, dar alegerea nu e intre fast food si doua feluri de mancare, nu? doua feluri de mancare e la fel de mult, caloric vorbind, ca un hamburgher de 1000 de calorii...
Xio, sunt cat se poate de serioasa: ma uit in america, si vad ca fiecare stat e o alta planeta. prin texas, georgia, carolina de nord, kansas am vazut cei mai multi obezi. in florida si california, mi-e jena sa ies pe strada, cu alea 10 kile ale mele in plus. vorba vine. :-) dar pe-aici e lume silfida, eleganta si care arata sanatos. nu creca exista strada, parc, carare de munte sa nu vezi zilnic biciclisti, oameni alergand, in drumetii, etc. eu sunt coplesita de aspectul asta si ma bucur enorm. locuiesc intr-un stat care are cultul sportului si al miscarii in aer liber.
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
daca te uiti pe panoul ala imens care e in dreptul difuzorului unde comanzi (cand esti cu masina), le vezi pe-alea mai scumpe, in general oferte combo. daca dai putin in fata, e un alt tabel care cuprinde toate meniurile, inclusiv alea value meal, unde sunt listate astea de 99 centi, parca 1 dolar la burger king. nimic |
Prea tarziu
Si data viitoare cand merg oricum nu intru la Mc-uri
Referitor la state , da , e adevarat.
Dar gandeste-te in Florida cati sunt americani?
Cand eram in magazine cu taica-miu ii recunosteam imediat pe cei canadieni 100% . Si nu erau doar negrii si asiatici in rest
Bird, serios, nici eu nu am auzit de frumusetea australiana, dar de latine , rusoaice , romance, asiatice , mulatre, da
P.S: cum sa fie 2 feluri de mancare caloric egale cu un hamburger?Deloc nu'i asa
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui rall Muffin, sunt usurata Nu iti place de Badea! M-as fi simtit ciudat sa avem o pasiune comuna. |
Mi-ai furat vorba din gura! Exact, dar EXACt usurare e ceea ce am simtit cānd am vazut ca Muffin nu-l īnghite pe alde M Badea
Hai sa te tzuc, Ral draga, ca am rās bine din pricina remarcii tale
emilia_m spune:
Acum cāteva zile, intr-un oras din Franta, pe un afis la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria:
"Īn vara aceasta ce vrei sa fii: sirena sau balena?"
O femeie tanara, ale carei caracteristici fizice nu conteaza, a raspuns la īntrebarea de publicitate īn acesti termeni:
"Draga domnilor,
Balenele sunt mereu īnconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viata sexuala foarte activa, ramān gravide si au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza..
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutrereira marile, cunoscand astfel locuri minunate ca Patagonia, marea Barens sau recifii de corali din Polinezia. Balenele cānta foarte bine si chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante si, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, aparate si admirate de toata lumea.
Sirenele nu exista. Si daca ar exista, ar sta la coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o probleme serioase de personalitate: "femeie sau peste?"
Nu au viata sexuala, pentru ca-i omoara pe barbatii care se apropie de ele si - pe langa acest aspect - pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase dar singure si triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste?
Pentru mine este clar, daca trebuie sa aleg atunci doresc sa fiu balena.
PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.
Cu timpul cāstigam īn greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Asa ca nu suntem grase, suntem teribil de culte. De astazi, cānd o sa ma uit la fundul meu īn oglinda, o sa ma gāndesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt .... "
Daca nu ar mai exista barbati probabil ca lumea ar fi plina de femei fericite si grase.
In alta ordine de idei, consider ca nu aspectul exterior este important ci cel interior. Cata vreme esti sanatos/sanatoasa si fericit/fericita nu conteaza daca esti mai plinut/plinuta.
Cand excesul ponderal cauzeaza probleme de sanatate atunci clar ar trebui luate masuri (dar cu grija sa nu ajungem la anorexie www.kudika.ro/articol/special/5101/Jurnal-de-anorexie.html" target="_blank">http://www.kudika.ro/articol/special/5101/Jurnal-de-anorexie.html).
Emilia M
Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Deus spune:
Indiferent de motive pentru care unele persoane sunt plinute sau se imbraca diferit, revin si spun, ca ar trebui sa fim mai toleranti si sa ne vedem de "perfectiunea" noastra!
Vasi va doresc sa va simti bine in pielea voastra indiferent de cate kg aveti si sa va invatati copiii sa fie toleranti!
poze
blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
Ingrid S spune:
Nu stiu cate calorii contine o farfurie cu supa de pui si o felie de carne de vita cu cartofi piure. Un exemplu de meniu al copilului meu. Cu mentiunea ca le mananca separat, la vreo 4 ore distanta supa de felul doi. Dar stiu ca e mult mai sanatos decat un Mac-mac. Si nu se ingrasa.
Xio, eu am fost slaba de mica. Dar slaba de ma lua vantul. Apoi, dupa nastere am pus niste kg, cum e firesc. Dar le-am dat jos inapoi. Exact pe principiul de care ziceam, cu celulele adipoase. Dar na, cand vine bunica si-i indeasa strudelul in gura la copil, cartofii pai si sucuri carbogazoase ca "e bine sa fie mai grasutz"...ce sa mai zici?
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Rufus spune:
citat din mesajul lui conchita apoi, tu singur spui ca ai ajuns sa mananci sanatos, si dai exemple clare - unde erau informatiile astea inainte de revolutie? stiam noi de 0 carbs sau de grasimi saturate si skim milk sau alte minuni? noi stiam de carne, branza, lapte, oua, cartofi si la revedere. |
Da, de mancarurile alea stiam...si ne era bine.
Dar parca spuneai ca nu-s sanatoase...
In urma cu ceva timp intrebam fetele (la sectiunea cu bucatareala) daca folosesc untura de porc la gatit (sau prajit), eu fiind ferm convins ca este mult mai sanatoasa decat uleiul asta rafinat. Am ramas surprins de cate folosesc (sau au folosit). Ma gandeam ca o sa ma traga serios de urechi...ce carne de porc, chiar untura pura!
Off: Hai sa deschidem (unde trebuie) un capitol despre Badea. Sa spunem acolo ce ne doare...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008