Grasute vs. grasunei
Raspunsuri - Pagina 11
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni lisaelisa, sunt din ce in ce mai convinsa ca suferi de mania persecutiei. Esti o vesnica victima! .... si nu intelegi NIMIC din ce se discuta la subiecte |
Nu zau...duamna pisiholoaga...
giani spune:
Este cel mai irelevant citat. N-am chef sa ma apuc sa caut prin 10 pagini, dar incearca sa-l analizezi din punct de vedere logic.
Natasa spune:
Le raspund celor care ironic sau nu mi-au comentat postarea de la inceput. Celor care au fost indignati ca am spus ca multi dintre obezi sint nesimtiti, le mai spun ceva. Nu e nesimtire fata de altcineva decit fata de ei insisi. Daca bagi tone de mincare in tine si nu-ti pasa ca esti bolnav si ca cei dragi sufera din cauza asta (daca tie nu-ti pasa de propria persoana decit la nivelul burtii) asta se cheama ne-simtire. Adica nu mai simti ce e normal si ce-ti face rau. Nu am nicio treaba cu esteticul, nu comentez absolut niciodata cum arata altii, asa ca rautatile au fost total inutile.
Se mai intreba cineva cum or arata cei care comenteaza negativ straturile de grasime. Eu una sint slaba, dar cu eforturi zilnice. Adica fac gimnastica aproape zilnic, nu beau decit apa si maninc relativ sanatos. Daca am zile in care maninc jumatate de borcan de Nutella, o ciocolata intreaga (marea mea slabiciune) sau o cutie de inghetata, atunci ma cataloghez singura ca nesimtita si napasatoare fata de propria sanatate. In timpul sarcinii m-am ingrasat 20 de kg. Din nesimtire, nu din cauze medicale. Am mincat ca sparta, orice si oricind si nici macar nu aveam "pofte". Mi se parea ca oricum ma ingras si nu se vede cit e copilul si cit apetitul meu. Am slabit dupa ce am nascut, dar era la fel de simplu sa continui sa maninc cit puteam, adica mult. SInt de acord ca e o chestie de multa vointa sa renunti la bagat in tine, dar daca nu o poti face singur poti apela la un ajutor.
Multe fete au spus pe aici erau considerate grasute in liceu si au suferit din cauza asta. Am tradus de curind un articol care vorbea despre faptul ca unii oameni au genetic mai multe celule grase decit altii, dar sint perfect sanatosi. Oricit de multe eforturi ar face tot nu ar ajunge in normele de frumusete ale zilei, dar daca maninca sanatos sint sanatosi, chiar daca nu pot fi niciodata slabanogi. Tot articolul cu pricina spunea ca in general cuplurile tind sa fie la fel cu cel cu personalitatea cea mai puternica. Adica daca cel "dominant" e gras si perechea risca sa ajunga la fel si viceversa.
In sfirsit, sa va spun ceva despre copiii obezi pentru ca am vazut multi si am lucrat cu multi. Sufera mult si in general nu sint ajutati de parinti sa depaseasca hopul. Maninca enorm pentru ca au stomacul urias si senzatia de foame pe masura lui. Parintii nu se indura sa-i infometeze si nici nu accepta ca grasimea este o boala (boala pe care chiar ei le-au provocat-o propriilor copii din nepasare, nestiinta sau nesimtire, de la caz la caz). Copiii evident ca nu au nicio sansa sa iasa singuri din asta, e nevoie de ajutor medical si sustinere familiala.
corinadana spune:
NU te supara LisaElisa dar Tzuni o zice pe a buna!!!
In mijlocul obezitatii/bulimiei, fast food ului tu o dai cu a ta! Eu am incercat sa gasesc citatul ala, nu am reusit!
Natasa din cauza asta la Ralu la scoala au bagat un program special ptr clasele a 5a, un pic cam tarzior dar mai bine decat nimic.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
lisaelisa spune:
Da. E mai interesant sa scuipi si apoi sa fluieri daca ala scuipat e deranjat. Si sa-i mai si zici ca este nebun.
Poate ca ar trebui sa incep sa raportez la moderator fiecare insulta in parte. Poate in felul asta veti fi mai atente la adjectivele folosite la adresa fostilor conationali.
Va este dor sa vorbiti in limba romana.
Atunci respectati, nu insultati.
giani spune:
bine bine, du-te de ne piraste, fa ce-ti place mai mult, dar pina una alta, ne lasi sa ne batem pe obezitate, te rog frumos
lisaelisa spune:
Bravo. Bateti-va pe obezitate.
De raportat nu am raportat pe nimeni, pana acum.
De azi, voi incepe sa va parasc.
La asa comportament,asa raspuns.
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisaelisa Bravo. Bateti-va pe obezitate. De raportat nu am raportat pe nimeni, pana acum. De azi, voi incepe sa va parasc. La asa comportament,asa raspuns. lisaelisa mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas |
corinadana spune:
Si am mai vazut la TLC un film despre supraponderale insarcinate care nu au stiut ca s insarcinate. Mai grav este ca nici macar nu si au dat seama de sarcina pana nu au mers intr o buna zi la buda la un caca... In masa aia de grasime ce mai conta acolo o sarcina?! Cum numiti asta?
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca