Strumfi de iul-aug 2007 (144)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

poze de la piscina la semnatura!!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou fetele
cafera,nu m-am aprins,m-am indignt un pic,da eu's calma de fel si impaciuitoare..de mocnit nici vorba ca-mi ies fire albe si pierd nopti,nooop.
paticut,suna delicios,branza oaie,gris cu gem de capsuni,sote..ma bag la sote si gris,plus o supa de galusti,iar acum cand se trezeste fii-miu branza de capra cu rosii.. si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Hello strumfarie! M-am intors ! Nu ca as fi fost plecata, dar am reusit sa imi fac timp sa mai intru si pe aici. Luna de miere va urma, deocamdata am fost ocupata cu prea multe altele. Ma asteapta titularizarea peste o luna, am avut mult si de lucru ca sa recuperez ce nu am facut in perioada cu nunta, plus ca mi-am nenorocit si laptopul si calculatorul si a trebuit sa pun mana sa le formatez si sa le pun la punct.
Mie imi place atmosfera de acum, cu lapte si miere, si nu as vrea sa renuntam la ea. Dupa atata timp impreuna, de ce nu ar fi lapte si miere intre noi?
Nu am reusit sa recuperez tot din urma dar o sa incerc sa admir cat mai multe poze. Deocamdata am vazut o Adeluta foarte dulce si domnisoara deja, si pe Miron la balaceala deja baiat mare...de dulce si scump nu mai spun ca este, ca stie deja si poate se rusineaza.

Am pus si eu la punct albumul de la nunta, cu pozele de la fotograf cu tot. Sper s#259; v#259; placa. Gasiti pozele la semnatura.

Pupici si ma intorc la scris ca iar suna telefonul dupa ele si nu am scris nimic!

mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

multumesc corina pentru complimente, acum le intorc oarecum inzecit in mod justificat, m-au emotionat atat de tare pozele de la nunta voastra, pentru ca stiu cat de mult ti-ai dorit tu sa fii mireasa... iar pozele cu sarutul in timpul dansului aproape ca iti tradeaza toata dragostea pe care o porti sotului... f.frumos; emotionante clipe; mai ales cand ma gandesc si eu la ce-a fost acu' 5 ani... mama ce de vreme a trecut! iar Denisa o blonduta tareeeeeeeeeeee simpatica, cu tenul alb ca tine, f.f.dragalasa! si tu o fata tare de treaba, se simte si din poze!

Succes cu titularizarea! Si cu luna de miere... poate vine barza apoi!

ddanagh unde ati disparut? sa stii ca am citit atunci cand ai zis ceva frumos la adresa mea; na ca si tu ma magulesti la fel! mi s-a mai zis exact acelasi lucru si de la o alta persoana, asa incat am impresia ca-s cam zgarcita cu complimentele dar si cand le fac le spun pe bune!

Adeluta toata ziua s-a jucat cu apa, a scris cu creta prin balcon, pe usa la balcon, a mancat din creta, ce sa mai zic... mai e si muscata de tantari, da doamne bine!!

va pup, pa!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

a, corina, ia zi-ne, arata-ne... care-i dom'le soacra? pe mama ta cred ca am reperat-o corect... tu, mama, o bunica, si sora ta? mama in rochie rosie?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Karli multumesc de complimente. Ai ghicit bine aia e mama, am tinut tare mult sa facem poza aia cu cele 3 generatii si daca era dupa mine, erau 4, dar Deny dormea cand am facut poza. Mai am una de la cununia civila cand era si Deny,dar in burtica. Socrela e imbracata in verde si nu stiu daca am pus poze si cu ea. Poate doar vreuna de grup din parc. Stai ca ma uit si iti zic.

nunta noastra

Mergi la inceput

cea din spatele tau e soacra? http://picasaweb.google.com/denisamik/Nunta#5346052358804504626

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Am revenit...uite ca am reusit sa nu pun poze cu socrela, dar am gasit una in care ma priveste din spate cu mare "drag "

http://picasaweb.google.com/denisamik/Nunta#5346049616843648930

nunta noastra

Mergi la inceput

am banuit-o eu! si cea de langa ea e cumnatica mult "iubita" si ea?

of, of... asa din poza zici ca e de pus in san, soacra ta, dar numai tu o stii cum e! acum stati la tine, asa-i? ti-ai mai depus dosarul ANL? nu intarzia pentru ca se castiga loc daca nu puncte fata de cei care depun dosarul spre sfarsitul anului... orice zi castigata e spre avantajul vostru la o adica...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola!ne-am intors...
si bine a fost...
ioana felicitari pt alegerea facuta,hotelul e superb,m-as muta acolo...si ce a fost in capu' nostru cand am luat numai 7 nopti...
nu am citit nimic din urma decat cateva randuri ici pe colo,dar un sincer la multi ani lui ines si lui deni!
si binenteles poze dar atentie sunt multe si mai am de primit
tuturor!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 12+

povestea noastra...

Mergi la inceput