Strumfi de iul-aug 2007 (144)
Raspunsuri - Pagina 8
karligutza spune:
multumesc pentru variantele folosite de voi anti-tantari, o sa achizitionez si eu solutie dar de unde? de la farmacia veterinara? sau spun prostii? mai exista sanepid? stiam ca mai demult exista si ca la cerere, contra-cost cred, vin ei si stropesc cu nu stiu ce solutie care face minuni tot sezonul cald (5-6 luni)... trebuie musai sa ma interesez pentru ca altfel Adeluta o sa fie Bulinuta in curand......... una e ca e plina cu bubite pe maini, picioare, fata si se scarpina si nu se mai vindeca daca tot rupe bubitele... dar dobitocii astia de tantari sunt cu siguranta transmitatori de tot felul de microbi.
si vis-a-vis de comentariile mele de ieri, nu e cazul sa se simta cine nu trebuie; iar daca am criticat DIN NOU intr-un fel sau altul anumite atitudini, asta nu inseamna ca forumul asta e o troaca, iar eu sunt vreo "duamna".. vedeti-va in continuare de treburile voastre; eu doar am zis ca nu-mi plac pisicelile si unsul asta cu miere; cui ii place, sa-si faca, dar mie una nu-mi plac de nici un fel prefacatoriile de acest gen; cand o sa permita forumul sa ne criticam pe fata, o sa zic exact cui i se potrivesc gandurile mele.. pana atunci ramane "filosofie" (si nu sunt nici vreo "filosoafa").. hai pa!
mychy bunica mea punea gaz pe crapatura pe unde isi faceau traseu furnicile... acu, rezista si tu cu mirosul putin, pana pleaca furnicile, si acopera bine locul pe unde vin... etanseizeaza-te! (mama, greu cuvant )... cat despre tantari cred ca e adevarat ca astia din oras (in speta BUCURESTI) sunt mai veninosi decat cei de la tara, pt.ca Adeluta a avut 2-3 intepaturi de la Moldova, chiar din ultima zi, si erau mici punctulete rosii, pe cand intepaturile tantarilor de aici devin cat o cireasa imediat ce e intepata....
loredana multumesc.. cu locul de joaca iti pot recomanda spatiile gen BooBoo Jungle, dar sunt in interior; afara la ora din zi cred ca oricum e prea cald... iar pe seara ii pisca tantarii! glumesc evident... eu una nu ma gandesc sa fac ceva special pentru copii in afara casei pt.ca oricum la 2 ani nu au astampar sa manance, si ca sa manance o gura apoi sa se joace, apoi iar sa manance, nu prea-mi surade. Ori acasa la modul asta, ori intr-un restaurant normal, apoi la joaca cu copiii printr-un parc ceva. Poate de la anul altfel de organizari. Succes oricum cu gasirea locului. Ar mai fi o idee la iarba verde, dar trebuie sa carati voi jucarii dupa voi.
ioanaiub cred ca e vorba mai mult de zona atunci cand vorbim de pasiunea cu muscatele, si putin de mentalitate.. sa fie frumos in curte e dorinta multora, iar florile astea pe langa ca sunt f.frumos colorate, sunt si f.rezistente; si tin toata vara... infloresc, se scutura, infloresc altele, etc... cred ca pentru trainicie si eficienta sunt alese. Oricum mama si-a pus in plan sa-si umple curtea de trandafiri; pe langa florile de fiecare sezon (pansele, lalele, zambile, crini, bujori, liliac, iasomie, bulgari de zapada, gladiole, ochiul boului, margarete, gheorghine, dumitrite, etc.) in curand, n-o sa mai puna ceapa si ridichi in gradina ca nu mai are loc de flori...
cam atat pt.moment... hai noroc si la multi ani ca e ziua surorii mele azi, dar e plecata in vacanta 5 zile la Amsterdam; deci o sa ne distram luni cand se intoarce.... sa vedem cu ce ne 'drogheaza' atunci
bai-bai!
karligutza
sunt mamica Adelutei
musso17 spune:
forumul asta nu o sa permita in veci critica pe fata pentru ca mai tarziu sau mai devreme se ajunge la atac la persoana,asa suntem noi cand nu mai avem resurse de a convinge prin vorba buna folosim jigniri sau apropouri..io prefer sa se spuna in fata ce e de spus..altfel nu agreez genul acesta,pui bomba apoi dispari asteptand ca fiecare sa-si faca mea culpa,oare am fost lipsita de modestie,oare am pupat in c..,oare,oare..adica,mi-e greu sa cred ca are cineva interesul sa perie pe cineva anume,asa virtual..io daca "ma dau mare" cu ceva ma dau cu ceva facut de mine sau impreuna cu familia mea,nu mi-a pus nimeni nimic in traista si sunt mandra de ce am realizat pana acum...cu asta inchid ca nu are rost..eu doresc ca fetele sa nu se simta anapoda,am avut si eu oaresce ganduri dupa ultimele postari dar merg pe principiul ca daca nu ma placi nu ma citesti..liberul arbitru.
paticut,esti draguta,saru'mana..poate ne spui ce gatesti..io sunt in pana de idei.
fetele,ma retrag,am treaba cu gramada dar va citesc.
cafera spune:
Am dat si eu o fuga in oras pe naduful asta sa cumpar niste dantelute. Alexia vrea pentru maine musai o rochita cu bretele care anul trecut era mare si anul asta nu-i incap mainile si nu a imbacat-o niciodata. Asa ca am figit la dantelarie si ma instalez la masina de cusut sa fac pofta copiluli, ca de aceea are mama fata cuminte si frumoasa. Aaaa... si vreau sa va spun ca am simtit din plin cat am stat in magazin ca statisticile dezastruoase privind consumul de apa si sapun sunt....reale Scuzati, va rog.
Karli, si mama mea a inceput sa cresca din ce in ce mai multe flori in detrimentrul legumelor. Are un respect deosebit pentru gradina frumoasa, gard vopsit, pomi varuiti. Tanjesc sa am si eu gradina mea, dar ma multumesc cu florile de pe terasa anul asta. Si sa stii ca tantarii din moldova sunt educati. Sa-ti traiasca surioara, sa te bucuri de ea. Oare ti-am zis ca si mama tot pe 23 mai e nascuta? Asta ca veni vorba de aniversari
Ioanaiub, ce sa spun, tot respectul, aveti o preocupare foarte frumoasa. E de vis ce aveti voi acolo. Sa-mi spui si mie ce mai pui prin bagaje pentru copii ca se apropie si la mine plecarea si sunt derutata.
Paticut, gata pozele?
Andicu,
Musso, da te-ai aprins. Desi tot mocnit mi se pare
Lunaaaaaaaaaaaaaaaa!
Pandaaaaaaaaaaaaa!
Mihaitzo, merci de pontul cu galbenelele. Nu stiu circulatia a simtit, dar pielea da.
cafera spune:
Am uitat ceva. Unde s-a deschis libraria Adevarul. Mi-au scapat niste numere de la cartea de joi si vroiam sa le procur. Stiti ceva?
Greierash, Poze cand pui? Suna bine mancaricile tale. Eu am spanac, fasole cu usturoi, snitele de pui, dar nu va povestesc ce m-am incaldurit la ele
paticut spune:
georgi draga, am cules dimi pe racoare mazare proaspata din gradina si fac un sote de mazare si un pic de sote de morcovi ca se da Mironu rau in vant dupa el si alaturi de sote-uri pun niste friganele...
ca si desert.. fac o budincuta din gris cu dulceata de caspunele pe deasupra pentru mandrusor, noi inghetata de pepene galben si cirese de la vecinu' ca am dat iama in ciresul lui ieri...
nu e cine stie ce.. dar mie imi place enorm mancarea asta usoara..., apoi ne balacim la piscina din curte de 25 cm inaltime...si beau o bere rece...(si cu cirese.. ne-am kkt la palarie)...udam florile si rosiile, culegem oualele din cuibar, mergem sa luam laptele de la muu! si asta e seara noastra.
aaaaaa! am uitat! vedem ultimele doua episoade din fetele marinarului... nu dati cu pietre dar mie mi-a placut. gustul omului. da??
musso... nu te mai enerva si nu mai pune la suflet ...citez de la cineva pe care il cunosti si tu: "merg pe principiul daca nu ma placi nu ma citesti.. liberul arbitru"
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
ddanagh spune:
Ola mamici
Ne- am intors si noi de la mama cu mintea odihnita insa cu multe lucruri de spalat, mancare de facut si chef ioc.
La tara n- am stiut de Daria, i- am cumparat topogan si balansoar plus jucariile de nisip si a avut fata de lucru. Cred ca in 5 zile a dat juma de sac de seminte la 20 de gaini, le dadea sa manance mereu, le pusese la ingrasat.
A fost tare frumos.
Ma duc sa citesc si eu din urma. Am vazut ca a revenit si Karligutza.
Ps ma doare capatana de mor de la soarele asta.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
brazuca25 spune:
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
ilenutza spune:
Paticut aveti si vacutza, wow, e super!
Si noi mancam cirese din pom zilele astea- ca suntem la mama!capsuni, mazare, oua din cuibar, si mi se pare super.
De mancare recomand oua prajite, rosii goale cu sare si paine, salata de telina , morcov si mar, preferata alor mei, budincutza cu fructe.
Andrei sta pe =olia zilnic, dimineata chiar mai scapa cate ceva.
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
paticut spune:
cafera.....
1. libraria adevarul - pe magheru la nr. 18 langa cinema patria
2. poze pun acu imediat le puteti vedea la semnatura,
ddanagh.. bine ati revenit.. asa si Miron daca scapa la sacul de mancare pentru gaini le da in continuu...ma bucur ca v-ati odihnit.. acu la trebaluit cu tine...si baga poze cu balansoarul si cu toboganul si cu scumpica de daria...fara dovezi nu te credem...o pentru tine si dariuca!!
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
paticut spune:
ilenutza nu avem noi vaca.. ar fi prea de tot.. cine s-o mai perie , sa-i ea de mancare si s-o mulga si pe aia?? de abia fac fata in gradina si e mica si putina.. d'apai vaca..dar are o vecina din sat si mergem la 9 sa vedem cum o mulge, bem lapte direct de la sursa cald si plin de spuma ca asa ne place (si la mama si la fiu!!) si apoi ne luam si sticla de lapte acasa...
si subscriu si la mancarea ta de vara.. si noi balotam vara 2 kg de rosii pe zi cu branza de oaie..