Ce facem cu mobila veche?

Ce facem cu mobila veche? | Autor: helbi

Link direct la acest mesaj

Am o prietena in Bucuresti care ar vrea sa-si renoveze apartamentul. Nu stie insa ce sa faca cu mobila veche.

Aici, de ex., suni la Spermüll si ai dreptul ca de 2 ori pe an, sa-tzi scotzi mobila in strada si ei trec si ridica (data cind trec, ti-o spun ei la telefon). Exista asa ceva si in Bucuresti? Sau ce solutie ar putea adopta? Nu are decat o masinutza in care oricum nu ar putea incarca mobila si, chiar de ar reusi sa o incarce, nu stie unde sa o duca.

Ceva sugestii??? Cine si-a mai renovat casa, ce atzi facut cu "vechiturile"? Ma gindesc ca, nu totzi au rude la tara sa le "depoziteze" acolo. Ea mi-a zis ca mobila e in stare de folosire, e buna inca, dar........e mai veche si si-ar lua ceva mai modern. Sau, poate stiti persoane care ar avea nevoie de mobila?

Multumesc pt orice raspuns/sugestie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Mobila care nu-ti mai trebuie se doneaza. Daca o vrea cineva, vine sa si-o ia. Daca nu vrea nimeni, o scoti in strada. Dispare repede.
Poate o sa radeti, dar eu scot absolut tot ce nu-mi trebuie la poarta, pe ditamai bulevardul. Nu face multi purici...ma bucur ca-i foloseste cuiva, macar ca lemn de foc.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Mobila care nu-ti mai trebuie se doneaza. Daca o vrea cineva, vine sa si-o ia. Daca nu vrea nimeni, o scoti in strada. Dispare repede.
Poate o sa radeti, dar eu scot absolut tot ce nu-mi trebuie la poarta, pe ditamai bulevardul. Nu face multi purici...ma bucur ca-i foloseste cuiva, macar ca lemn de foc.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Rufus corect,asa au facut si ai mei, intr-o ora nu mai era nimic jos.

Helbi sau ar putea sa dea un anunt cu poza ca le ofera gratis, sa vina oamenii sa le ia, eu zic ca va scapa si asa rapid de ele.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Multumesc pt rasp. Eu am crezut ca faza cu scosul in strada nu mai tine (cel putin la mama mea, intr-un orasel mic nu merge). Am sa-i spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Nu cred ca ideea de a da anunt e buna,cine stie peste ce oameni da si baga in casa niste santajisti emotionali(dar,daca nu-ti trebuie,da-mi si aia,dar nu ai si .........,,vai,ce greu e in ziua de azi,n-am mancat nimic.......era un subiect la generale despre cersetorie).

In fata blocului si vor disparea neasteptat de repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

este un site special pentru donatii mobila, dar momentan nu mi-l aduc aminte. voi cauta dar ideea este urmatoarea: cel care are mobila de oferit spune despre ce e vorba, anunta ca nu poate oferi si transport, iar cel care doreste vine si o ia. functioneaza bine, am ajutat pe cineva asa.

voi reveni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

am revenit si e vorba despre ce scrie mai jos.
helbi, daca prietena e mai atasata de internet si vrea sa vada la cine merge mobila, sugerez varianta de mai jos (am dat copy-paste de la un mesaj pe care l-am primit eu cand am fost interesata de proces). daca nu, poate merge si pe varianta lui rufus, cu scosul in fata blocului/ casei.

Grupul freecycle_bucuresti este un grup de email. Pentru a te inscrie
mergi la http://groups.yahoo.com/group/freecycle_bucuresti/ si da
click pe Join - asta este primul pas, obligatoriu pentru restul.
Pentru a citi ofertele anterioare, trebuie dat click pe Messages,
accesindu-se astfel arhiva. Tot in arhiva se vad si mesajele
post-oferta care confirma daca ceva s-a dat. Daca mesajul de oferta
("OFER: scaun la cap") este relativ recent si nu este urmat de unul de
acceptare a ofertei ("DAT: scaun la cap"), e de presupus ca oferta e
inca valabila.
In fiecare saptamina cineva pune mobila veche pe freecycle.

PS: nu mai stiu unde am citit de curand, dar cica a scos cineva un frigider vechi in fata scarii si o saptamana nu l-a ridicat nimeni. a pus omul o eticheta cu "de vanzare, 100 RON" si in 5 minute disparuse.
Iata deci ca exista multiple solutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ymca

am revenit si e vorba despre ce scrie mai jos.
helbi, daca prietena e mai atasata de internet si vrea sa vada la cine merge mobila, sugerez varianta de mai jos (am dat copy-paste de la un mesaj pe care l-am primit eu cand am fost interesata de proces). daca nu, poate merge si pe varianta lui rufus, cu scosul in fata blocului/ casei.

Grupul freecycle_bucuresti este un grup de email. Pentru a te inscrie
mergi la http://groups.yahoo.com/group/freecycle_bucuresti/ si da
click pe Join - asta este primul pas, obligatoriu pentru restul.
Pentru a citi ofertele anterioare, trebuie dat click pe Messages,
accesindu-se astfel arhiva. Tot in arhiva se vad si mesajele
post-oferta care confirma daca ceva s-a dat. Daca mesajul de oferta
("OFER: scaun la cap") este relativ recent si nu este urmat de unul de
acceptare a ofertei ("DAT: scaun la cap"), e de presupus ca oferta e
inca valabila.
In fiecare saptamina cineva pune mobila veche pe freecycle.

PS: nu mai stiu unde am citit de curand, dar cica a scos cineva un frigider vechi in fata scarii si o saptamana nu l-a ridicat nimeni. a pus omul o eticheta cu "de vanzare, 100 RON" si in 5 minute disparuse.
Iata deci ca exista multiple solutii.

Multumesc, am sa-i spun!
Tare faza cu frigiderul

Mergi la inceput